Zoeken
 


Ten dode opgeschreven jongetje (8) tóch genezen

Laatste wijziging: donderdag 12 februari 2009 om 21:20, 1752 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 12 februari 2009

Wonderbaarlijke genezingen: ze blijven heerlijk om over te lezen!

Het overkwam de 8-jarige Reuben Grainger-Mead uit West-Yorkshire. Hij had een zeldzame bloedziekte. Zo zeldzaam dat er zelfs geen naam voor is. Artsen wisten niet hoe ze hem konden genezen en gaven hem hooguit nog 2 jaar.Maar zijn ouders gaven niet op, zo lees ik in De Telegraaf. Een speurtocht, onder meer via het internet, leidde tot voedingsupplementen die hun zoontje er weer helemaal bovenop hielpen.

Was Reuben 2 jaar geleden nog een ziek en zwak jongetje, wiens conditie volgens artsen het best vergeleken kon worden met “een constante kater”; dankzij de voedingssupplementen knapte hij zienderogen op. Het jongetje is nu even groot als zijn leeftijdsgenootjes en het gehalte aan rode bloedlichaampjes – dat eerst te laag was – is nu zelfs hoger dan normaal.

Medisch experts staan voor een raadsel en spreken van een mogelijke doorbraak in de bestrijding van sommige vormen van (bloed)kanker. Maar ze waarschuwen ook voor te veel optimisme.

Meer onderzoek is nodig om uit te vinden om ook andere kankerpatiënten baat kunnen hebben bij de behandelmethode van Reuben.



Bron: gezondheid.blog

Voeg toe aan: