Zoeken
 


Samenwerken met je engelengids

Laatste wijziging: zondag 15 februari 2009 om 17:59, 2239 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 15 februari 2009

 

Onze engelengidsen zijn geestelijke wezens, dus zonder stoffelijk lichaam. Zij willen mensen bewust maken van de universele liefde tussen alles en iedereen in het hele universum. Door hun eigen universele liefde voelen ze zich gedreven om ons 'bij de hand' te nemen gedurende het overgangsproces. Ze doen hun werk met liefde voor de persoon waar ze bij horen ook als iemand zich niet van zijn engelengids bewust is.


1. Het belang:

Een groeiend aantal mensen raakt overtuigd dat wij in een bijzondere tijd leven waarin het jaar 2012 een belangrijke rol speelt. Rond die tijd zullen er dan grote veranderingen plaatsvinden op aarde en er een mogelijkheid zijn van overgang/transformatie naar een nieuwe-aarde, een wereld met ongekende mogelijkheden van liefde en geluk.

Mensen zullen die overgang niet zelf kunnen bewerkstelligen. Dus ook niet via georganiseerde religieuze stelsels, politiek, wetenschap of andere menselijke machtsstructuren. De overgang naar de nieuwe-aarde is een gezamenlijk project van individuele mensen met het geestenrijk.

Om deze overgang te vergemakkelijken is het heel praktisch en prettig als wij onze engelengids kennen en met hem samenwerken. Want wie zou er niet graag een gids willen hebben in onbekend terrein. Onze engelengids kan ons op de juiste tijd de juiste informatie geven en ons ook helpen bij het verkrijgen van de goede liefdes-instelling voor leven in die nieuwe wereld.

 

2. Wie zijn onze engelengidsen:

Onze engelengidsen zijn geestelijke wezens, dus zonder stoffelijk lichaam. Zij willen mensen bewust maken van de universele liefde tussen alles en iedereen in het hele universum. Door hun eigen universele liefde voelen ze zich gedreven om ons 'bij de hand' te nemen gedurende het overgangsproces. Ze doen hun werk met liefde voor de persoon waar ze bij horen ook als iemand zich niet van zijn engelengids bewust is. Wanneer iemand zich bewust wordt van zijn engelengids en er daadwerkelijk contact mee krijgt kan er een hartverwarmende wederzijdse band van liefde ontstaan.

3. Wat kun je voorleggen aan je engelengids?

In principe mag je alles voorleggen aan je engelengids, zaken in je leven, je gezondheid, de maatschappij, de aarde, natuur, enz. Maar verwacht niet dat je engelengids jouw beslissingen neemt. Ons leven moeten wij zelf leiden en daar hoort bij onze eigen keuzes maken en onze eigen beslissingen nemen. Hij kan wel dingen toelichten en inzicht geven maar het blijft jouw vrije wil en jouw keuze. Engelengidsen zijn geen alleswetende godheden en willen ook niet zo bezien worden.

Het zijn dienaren van het grote geheel of zo u wilt, van God. Hoewel engelengidsen van een hogere orde zijn staan ze ‘naast’ je en niet boven je. Wij leren van hen maar zij leren ook van ons. Ze hebben wel een voordeel dat ze dingen vanuit een hoger en breder perspectief kunnen 'zien' en ons daar vanuit een beter inzicht kunnen geven.

Bovendien beschikken ze over het zg. ‘weten’, een soort denktank waarin iedere engelengids zijn kennis en ervaringen stopt en ook iedere engelengids de opgeslagen kennis en ervaringen uit kan halen. Engelengidsen zijn echter gebonden aan bepaalde codes die verband houden met de vrije-wil van de mens in Het aardse project.


Lees verder via de bronlink of klik hier.



Bron: aquariusage

Voeg toe aan: