Zoeken
 


Voorspelling lijkt uit te gaan komen mbt Groot-Brittanië

Laatste wijziging: zondag 1 maart 2009 om 02:07, 6310 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 1 maart 2009

In het artikel Pravda.ru predictions for 2009 van afgelopen 21 januari 2009 stonden voor verschillende regio's in de wereld voorspellingen opgeschreven. Voor Groot-Brittanië lijkt de eerste voorspelling al flink op weg te zijn:

UK
- Fights between Islamic extremists and English Nationalists
- Martial law. Welcome to the Police State.
- Looking for an escalation of the cold war with Russia

De Britse politie waarschuwt voor zware onlusten - dit jaar nog.
Berichten van Britse geheime diensten laten nu duidelijk voorbereidingen van verschillende activisten tot gewelddadige massademonstraties zien, volgens Hartshorn. En die zouden in een burgeroorlog kunnen uitmonden. Het zal een merkwaardig mengsel zijn dat daar op elkaar zal botsen: linkse activisten, immigranten en milieuactivisten zullen de ene partij vormen, extreem rechtse groeperingen zoals de strijdgroep Combat 18 en zijn aanhangers de andere. En dan zal datgene gebeuren wat de laatste maanden ook Griekenland en andere EU-staten al hebben meegemaakt: er breekt chaos uit en de situatie wordt oncontroleerbaar. Zware opstanden en burgeroorlog in enkele steden.



Bron: HetVrijeVolk.com

Voeg toe aan: