Zoeken
 


De andere kant van het nieuws

Laatste wijziging: dinsdag 10 maart 2009 om 17:53, 1940 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 10 maart 2009

Dat niets blijft, is een van de weinige zekerheden van de mens. Vooral de laatste jaren worden we geconfronteerd met veranderingen, zeker op journalistiek vlak. We zien dat aan een web site als GeenStijl.nl en aan levendige discussie sites zoals Argusoog, Zapruder en Grenswetenschap. Zo haalt de 3 jaar bestaande Grenswetenschap.nl dagelijks meer dan 4.500 unieke bezoekers. 

Het succes is toe te schrijven aan het vanuit een andere invalshoek benaderen van het nieuws. Een invalshoek die de MainStream Media negeert of als een samenzweringstheorie afdoet. En dat is een onterechte en eenzijdige constatering. Veel artikelen die op deze sites worden getoond, zijn gedegen onderbouwd. Zij wijzen een groot deel van de Nederlandse bevolking erop, dat de zogeheten waarheid of werkelijkheid zoals die door de MSM wordt gepresenteerd er anders kan uitzien. 

Gezien bovenstaande kan men zich afvragen of de MSM soms de werkelijkheid, zoals bestempeld door overheid en officiële instanties, subjectief weergeeft. Het feit dat een steeds groter deel van de Nederlandse bevolking een vraagteken zet achter de integriteit van het door de MSM gepubliceerde nieuws, lijkt daarop te wijzen en zou moeten worden bekeken. Daarom stellen wij voor om door middel van Lagerhuisdebatten de verschillende waarheden rond een onderwerp te belichten. Wij denken aan discussies rond een gedegen 911 onderzoek, het toedienen van twijfelachtige vaccins, de aanhoudende dreiging van een door de Westerse wereld gebagatelliseerde nucleaire Derde Wereldoorlog in hetMidden Oosten en een herziening van het huidige monetaire systeem, dat onder andere heeft geleid tot de huidige financiële crisis.

Wij stellen ons voor dat aan de discussies een team MSM-journalisten het opneemt tegen een team onderzoeksjournalisten wiens werk door de MSM wordt genegeerd. De discussie wordt geleid door een jury. De tijd van wiens brood men eet, wiens woord men spreekt, is voorbij. De informatie aangeboden via de elektronische snelweg en de toegang tot vele onderzoeken, maken het mogelijk om tal van zaken anders te belichten. In een wereld van snelle veranderingen is dat geen luxe, maar een noodzaak. 

Voor informatie, interviews en het opzetten van een serie Lagerhuisdebatten:

Contact de webmaster van deze site en of: Peter Stuivenberg, auteur/journalist van onder andere De Boogeyman, Zuid Afrika ? Nederland, cel: 00-27-72-623 5208, e-mail: info(at)theboogeyman.eu



Bron: Maxinews.nl

Voeg toe aan: