Zoeken
 


Technologische Kwantumsprong

Laatste wijziging: maandag 16 maart 2009 om 13:44, 2901 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 16 maart 2009

 

Noot redactie: Een tijdje terug plaatsten wij de video boodschap van Steve Rother al op de site. Hier is de geschreven vertaling van die boodschap zodat iedereen deze nog eens rustig kan lezen.

 

Vereniging van de Harten der Mensheid – Steve Rother en de groep ©

 

Groeten van Thuis,

Geliefde scheppers van de Hemel op Aarde. Jullie zijn dit concept dichter genaderd dan je ooit had kunnen denken. Jullie dromen staan op het punt uit te komen op velerlei manieren. Wij zeggen jullie dat we midden in wat jullie een crisis noemen, maar geen crisis is…

Het is de natuurlijke evolutie cyclus waar je mee te maken hebt. We hebben al gezegd dat wij het willen hebben over een ongewoon evenement dat op 21 en 22 juli zal plaatsvinden. Het is niet mogelijk het juiste moment of tijdstip te duiden, aangezien de mensen voortdurend veranderen. Vergun het ons te verklaren wat er gaande is aan de hand van concepten waar we over hebben gesproken, opdat jullie dit kosmische gebeuren snappen.

Mensen evolueren thans in een ongelooflijk tempo. Dat veroorzaakt vele moeilijkheden op meerdere niveaus. De grootste uitdaging op Aarde is dat de interval in tijd, waarmee jullie voor je eigen gedachten werden behoed aan het verdwijnen is! Omdat jullie, een ieder van jullie, scheppers zijn, manifesteren je gedachten zich waar je bij staat…

Door dat gegeven wordt de angst die wellicht in de harten der mensen ligt verborgen, de grootste uitdaging in deze fase van jullie evolutie. Jullie creatieve vermogens worden alsmaar sterker. Nochtans schept jullie gehechtheid aan de oude energie van licht, duister en polariteit tevens een negatieve situatie, omdat jullie nu gemakkelijker dan ooit je grootste angsten creëren.

Dit gebeurt overal waar mensen zich niet bewust zijn van hun eigen krachten, en het zal een kritiek deel uitmaken van wat er op die twee dagen gaat gebeuren. Er wordt een afmeting gedaan, die nogal ongebruikelijk is op deze planeet. Het wordt een maatbepaling van de collectieve frequentie van de mensheid om een specifieke reden.

 

Technologische Kwantumsprong op 21 en 22 juli 2009.

We hebben vaker gesproken over het evenwicht tussen technologie en spirituele evolutie. Het technologische niveau op jullie planeet wordt bepaald door de collectieve frequentie van alle mensen op Aarde.

Het is vaker voorgekomen dat nieuwe technologie letterlijk op Aarde werd geplant door andere levensvormen. Hoewel het gewoonlijk werd gedaan met de eerlijke bedoeling mensheid te helpen evolueren, pakte het nooit zo uit. Het werkte bij de andere levensvormen, bij jullie deed het niets.

Het werkte niet om de doodeenvoudige reden dat de collectieve frequentie van de mensheid niet hoog genoeg was om die technologie te ondersteunen. Er komt dit jaar een vrij forse technologische kwantumsprong naar de Aarde op 21 en 22 juli.

Als de collectieve frequentie dan hoog genoeg is om het te ondersteunen, zal het onmiddellijk standhouden en groeien.

Herinneren jullie je nog hoe het leven zonder computers was, nog maar zo kort geleden? De beheersing van computertechniek was een enorme stap, die in bepaalde mate, impact had op nagenoeg alle aspecten van het dagelijkse leven.

De volgende stap zou wel eens 12 maal krachtiger zijn dan de laatste. Niet alleen zullen computers snel veranderen, ook de collectieve gedachten van de mensheid zouden sneller werkelijkheid worden.

Enkele ideeën lagen al jaren in het collectieve gedachtegoed om geactiveerd te worden. Deze technologieën werden nimmer gerealiseerd omdat de collectieve frequentie van de mensheid niet hoog genoeg was om het te schragen. We zullen jullie een beetje plagen met een van de vele zaken die kunnen plaatsvinden als gevolg van jullie evolutie.

 

Technologie en Transport.

Star Trek was jaren geleden een televisieserie. Thans zijn vele technologieën uit dat programma manifest op Aarde. Een techniek echter, die alsmaar uitbleef, was het transporteren van levend, menselijk biologisch materiaal. Het werd een ‘Transporter’ genoemd.

Dat staat jullie nu te wachten, als het collectieve trillingsgetal van de mensheid hoog genoeg is om het te ondersteunen. Begrijpen jullie hoe snel dat een van de belangrijkste uitdagingen waar de mensheid zich mee geconfronteerd ziet kan veranderen? Hoe snel jullie in staat zullen zijn om Moeder Aarde te helpen met haar verjongingsproces, met haar geboorteproces.

Als deze nieuwe techniek stand houdt op Aarde zullen er zeer snel veel veranderingen plaatsvinden. Het is geen geheim dat er, wanneer deze techniek in deze tijd/ruimte wordt verankerd, velen zullen zijn die er tegen vechten omdat het te mooi lijkt om waar te zijn. Er zijn vele bedrijven en regeringen die zwaar geïnvesteerd hebben in olie, die niet gelukkig zullen zijn met die ontwikkeling, en die de techniek zullen trachten te voorkomen of te verbergen…

Begrijp de veranderingen die jullie staan te wachten, geliefden. Dit zijn zaken die op deze planeet vaak oorlogen hebben veroorzaakt, maar dat hoeft dit keer niet zo te gaan. Er is tegenwoordig op Aarde meer communicatie dan ooit vanwege de technische vooruitgang. Wij gebruiken jullie technologie op dit geëigende moment om jullie harten te bereiken, en dat is prachtig want jullie hebben het gecreëerd.

 

En als we het niet redden?

Wat als we het niet redden? Welnu, dat is simpel. De nieuwe techniek zal steeds weer ingezaaid worden, net zo lang tot de collectieve frequentie van de mensheid er klaar voor is. Op 21 en 22 juli 2009 zal het voor het eerst op deze planeet gedownload worden, als een deel van de Sluier wordt verwijderd. Dus dit kan voor die nieuwe techniek de gunstigste tijd zijn om stand te houden en zich te ontwikkelen.

Elke keer dat jullie naar die SF televisieseries of films keken en bedachten hoe prachtig het zou zijn dat iemand in staat is plotseling te verdwijnen en ergens anders weer te verschijnen, hebben jullie de zaden geplant van wat nu op het punt staat te ontluiken.

Het was fantastisch om het waar te nemen. Telkens als jullie dachten hoe mooi dat zou zijn, zonden jullie die gedachten uit als een creatie! Wanneer de collectieve frequentie een niveau bereikt dat hoog genoeg is om het te steunen, zal het zich manifesteren. Deze energie staat op het punt zich te verwerkelijken.

Voor het eerst kan deze technologie door de collectieve frequentie der mensheid  gesteund worden.

Begrijp alsjeblieft dat de menselijke ´Transporter´slechts één van de technieken is die erg snel zullen opduiken. Wij gebruiken de ´Transporter´ als voorbeeld, omdat je kunt zien hoe zo´n techniek het aangezicht van de Aarde praktisch in een oogwenk kan veranderen

Het is voor ons tevens één van de gemakkelijkste technieken om te beschrijven, omdat jullie er al vele jaren van hebben gedroomd. Vele van jullie kwamen als kinderen op Aarde met het weten dat je zonder machines kon transporteren, toch kreeg je het niet voor elkaar als de leraar keek, of wanneer je het iemand moest bewijzen…

Dat zijn diepe herinneringen aan je eigen vermogens, en als de collectieve frequentie hoog genoeg is zal de planeet een enorme sprong voorwaarts maken.

Heb geen angst voor die technologieën, want ze kunnen de redding betekenen voor de Aarde en het mensenras.

Wanneer jullie denken dat deze technologische vooruitgang het leven zal vergemakkelijken, vergissen jullie je. De mensheid zal meer keuzes hebben dan ooit, maar zelfs dat kan als een probleem gezien worden, want vele van jullie zullen in deze tijd tot actie opgeroepen worden.

Veel mensen zullen naar jullie toe komen omdat ze vast zitten, niet vooruit te branden, ondanks dat een Nieuwe Wereld hen wacht. Veel van jullie weten hoe je mensen kunt helpen in deze tijd van grote veranderingen. Het zal een van de meest voorkomende ongemakken op de Nieuwe Aarde zijn, en vele zullen het zelfs vóór de eerste tekenen al ervaren.

 

Collectieve Frequentie.

We hebben het steeds over de ´Collectieve Frequentie´, laat ons het daarom maar eens verduidelijken. Er was een kosmische gebeurtenis dat in de dagen van Lemurië plaatsvond. Louter uit verlangen schiepen vele Lemuriërs een afscheiding tussen mensheid en zielen, die nog nimmer op deze planeet was voorgekomen.

Het werkte niet zoals men gedacht had. In plaats van de mensheid te helpen naar het volgende niveau te ascenderen, veroorzaakte de afscheiding de Ondergang van Atlantis. In de dagen direct na die tragedie werden vele collectieve besluiten genomen om bepaalde technologieën te verbergen voor het menselijke ras, omdat ze vrij gemakkelijk misbruikt konden worden.

Er was een collectieve beslissing genomen vanwege die gebeurtenissen. De afscheiding veroorzaakte, zoals gewoonlijk, vele problemen. Na de Ondergang van Atlantis besloten de mensen nooit meer voor afscheiding te kiezen. Dit keer zal de verrijzenis alleen plaatsvinden als de frequentie van laagste mens hoog genoeg is om te ascenderen.

Dit keer gaat iedereen of niemand. Dat is jullie besluit, niet die van ons! Jullie bevinden je op de planeet van de Vrije Keus, maar het was jullie keus en die keus staat vandaag nog overeind.

 

Wat kan je doen?

Kijk of jullie in de tijd tussen nu en de technologische kwantumsprong manieren kunnen ontdekken om wie dan ook te bereiken met je glimlach, je hart en je onvoorwaardelijke liefde.

Oordeel dit keer niet over iemands pad of daden. Vergeving zal gedurende deze tijden een van de belangrijkste instrumenten op Aarde zijn. Kijk hoe je elk mens om je heen kunt autoriseren, ongeacht de relatie die je met hen hebt en zonder rekening te houden met de geschiedenis die je met ze deelt of de status die ze hebben.

Het is nu tijd dat je elkaar de hand reikt en dat je hoe dan ook je Licht op deze planeet laat schijnen. Biedt hulp en bekrachtiging aan je omgeving, en geef speciale aandacht aan hen die ‘gevallen’ zijn, en het moeilijk vinden het Spel te hervatten… Zo zullen jullie het Licht aan het einde van de tunnel zijn.

Je zult nooit weten wanneer je de grote verbindingen maakt. Het is gemakkelijk om naar iemands leven te kijken en te denken dat ze laagfrequent zijn. Toch zeggen wij jullie dat het niet mogelijk is andermans zielspad te zien en de levenslessen die ze al in eigendom hebben genomen. Je zou naar een verborgen meester kunnen kijken, en het niet weten totdat je iets doet om ze op een of andere manier te helpen.

Enkelen van jullie hebben de gedachte: “Wie ben ik wanneer ik naar Thuis ga? Waarom zou iemand mijn leven prijzen? Ik heb de Nobelprijs niet gewonnen, en ik schiep geen vrede op Aarde.” Je weet maar nooit… Het zou de vreemdeling kunnen zijn, die je in het langsgaan een glimlach schonk, die in staat is de rest van de wereld te bereiken, en die dat niet heeft kunnen doen voordat jullie hem activeerden en autoriseerden.

Het is nu tijd je macht als bewuste scheppers op deze planeet op te pakken, het is tijd te beseffen dat jullie een geactiveerde Menselijke Engel zijn. Jullie zijn de armen, benen en de mond van god. Jullie reflecteren dat naar de mensen via jullie lachen en vreugde, en via de glimlach van een geest die pretendeert menselijk te zijn. Dat maakt het verschil uit om deze technologie te verankeren.

 

De Evolutie van Mensheid & Aarde.

Er staan jullie nog meer mogelijkheden te wachten. Er staan enkele ongelooflijke gebeurtenissen op stapel om de mensheid en de Aarde af te stemmen op wat er jullie staat te wachten.

De afgelopen vijf jaar was er op Aarde een stagnatie in technologie, en dat wordt nu op grote en grootse wijze opgelost. Het zal op velerlei terreinen plaatsvinden, dus maak je gordels vast. Jullie zijn klaar om door de evolutie van de Aarde en die van de mensheid te gaan. Jullie hebben er om gevraagd, jullie hebben het gecreëerd en wij hebben slechts één antwoord: “En zo is het.”

Het doet ons deugd jullie je macht te zien oppakken. Zodra jullie de Sluier opzij zetten, beginnen jullie in te zien wie je werkelijk bent. Dat betekent voor ons meer dan je ooit zult weten, want jullie hebben je heilige contracten met ons als vervuld. Het betekent niet dat wij jullie moeten verlaten. Het betekent dat jullie nu geactiveerd zijn als een bewuste schepper en een Menselijke Engel. Jullie hebben een rol op Aarde, en het is tijd voor iedereen om verantwoordelijkheid voor je energie en je eigen geluk op je te nemen.

Begin uit te vinden wat je doet glimlachen, en doe het dan zo vaak als je kunt.  Raak anderen zo vaak als je kunt aan, want het is een gave van de mensheid. Ondanks alle macht van de Hemel, kunnen wij jullie niet raken zoals jullie elkaar raken met mededogen, met geruststelling en met hoop. Het zal op zeer grote schaal geschieden, werk daarom met gans de mensheid.

Werk met elk deel van elk hart, want de laagste frequentie op de planeet zal bepalen of de technologie blijvend is. Er is nog genoeg tijd. Jullie hebben slechts één dag nodig om het te doen, en jullie hebben er zoveel.

 

Vier het Licht.

21 en 22 juli 2009 zijn dagen om te vieren. Wij zullen jullie nu niet zeggen of je slaagt, want dat geeft ons de kans om je macht te pakken, en dat willen we niet.

Je zult het weten, en zo niet, vertrouw er dan op dat je het spoedig weet. De nieuwe techniek zal weer regelmatig gedownload worden totdat het blijft.

Er zullen vele aanknopingspunten zijn, teveel om op te noemen. Hoewel het niet een formele ijking is, is het wel een afmeting van de collectieve universele frequentie van de mensheid. Jullie mogen hier erg trots op zijn, want de karrentrekkers onder jullie hebben al een ongelooflijk werk op Aarde verricht. Als we jullie slechts konden tonen wat je op individuele basis al hebt bereikt, zouden jullie nooit meer aan je zelf twijfelen.

 

Geen tijdsinterval meer.

Besef dat tijdsinterval van bewuste creatie op Aarde bijna is verdwenen. Slechts hier en daar is wat voor je eigen veiligheid, omdat het voorkwam dat jullie je grootste angsten schiepen. Het gaf jullie de kans om te zeggen: “Och weet je, ik bedenk me nog een keer.”

Nu zal het zo snel gebeuren dat je geen tijd meer hebt om je te bedenken. De Sluier verdwijnt. Jullie hebben er om gevraagd. Ja, het zal verwarring op Aarde scheppen. Jullie hebben het zo ontworpen. Kijk gewoon wat er gebeurt, want het leidt allemaal tot iets hogers en beters in de komende vijf jaar. In die vijf jaar beleeft deze planeet een enorm evolutionair proces. Dat is al begonnen.

De klok tikt, maar wij zeggen jullie dat als je een andere ziel raakt, het à la minute een geweldig verschil maakt op deze planeet. Geniet van de rit, geliefden. Jullie hebben een erg mooi pad geschapen om op te wandelen, niet alleen voor de collectieve mensheid die jullie volgt, maar ook voor je zelf om je passie te vinden en dingen waar je plezier aan beleeft.

Dat aard de geest in het fysieke voertuig, en het is nu meer dan ooit mogelijk. Geniet er maar van. Het zal een geweldige vreugde zijn om te zien wat er in het verschiet ligt. Het is helemaal jullie creatie. Besef dat jullie god zijn, en dat wij erg trots op jullie zijn. Met de grootste eer schenken we jullie deze boodschappen. Het is ons heilige contract om hier te zijn voor het geval dat de mensheid ontwaakt, en hier zijn jullie! Welkom Thuis geliefden.

Jullie hebben nu de kans het weer te doen. De dagen van Lemurië en Atlantis zijn weer hier, en jullie zijn hier om het te herstellen, om het anders aan te pakken dit keer. Welkom Thuis. Wij vragen jullie elkaar met respect te bejegenen. Voed elkaar bij elke gelegenheid, en speel goed samen.

Espavo,

De groep.

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com



Bron: maandelijkse berichten

Voeg toe aan: