Zoeken
 


Nu in de aanbieding: een stuk grond op de maan, Venus of Mars

Laatste wijziging: dinsdag 17 maart 2009 om 21:42, 3380 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 17 maart 2009

 

Denk maar niet dat de economische crisis alleen maar invloed heeft op het grondbezit op onze eigen planeet, want volgens een medewerker van Lunar Embassy, een bedrijf dat voor een zachte prijs stukken grond op onze natuurlijke satelliet en de buurplaneten Venus en Mars aanbiedt, is aan de tegenvallende verkoop goed te merken dat er minder wordt besteed. Hoewel velen nogal skeptisch zijn over de verkoop, leek het ons wel de moeite waard om melding te maken van de prijsverlaging. Of je dertig euro over hebt voor een certificaat met een foto van de maan moet je natuurlijk zelf weten.

Vanwege de crisis heeft Filip Rajchart, medewerker van een filiaal van de ’specialist in het verkopen van buitenaards landgoed’ in de Tsjechische hoofdstad Praag, besloten om fikse kortingen te hanteren. “We hadden niet verwacht dat de verkoop zou dalen, ondanks het feit dat er minder uitgaven worden gedaan,” zei hij tegenover het persbureau Reuters. Eén van de weinigen die in de afgelopen twee maanden een stuk grond wist te bemachtigen was iemand die voor de achttiende verjaardag van zijn dochter een deel van het maanoppervlak kocht. “Een mooier cadeau kan je niet geven.”

Wie ook teveel geld heeft kan een kijkje nemen op de website van Lunar Embassy of die van Lunar Land. Voor wie een interstellair cadeau meer de aandacht trekt kan terecht op Geefeenster.nl, dat vaak niet eens een ster kiest die echt bestaat. Veel succes!



Bron: astroversum

Voeg toe aan: