Zoeken
 


Heilige Geometrie de sleutel naar je goddelijk potentieel

Laatste wijziging: zondag 22 maart 2009 om 20:54, 3186 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 22 maart 2009

Janosh laat zien dat wonderen bestaan, als je maar gelooft in je eigen kracht. Hij is zelf namelijk het toonbeeld van het leven van je eigen passie. Nog niet zolang geleden was hij werkzaam als grafisch ontwerper in de reclamewereld. Maar inmiddels reist de kunstenaar de hele wereld over met zijn multi-media presentaties. 

janosh33

Janosh

Zelfs de Verenigde Naties vereerden hem tot tweemaal toe met een uitnodiging in hun hoofdkantoor in New York. Deze presentaties zijn dan ook een unieke beleving, waarbij de toeschouwer wordt geïnspireerd door o.a. de geometrische, kleurrijke beelden, ondersteund door krachtige muziek. Uitgangspunt van deze presentaties is het inspireren van mensen hun eigen passie te ontdekken, om dromen en wensen in realiteit om te zetten.

Een open gesprek, met een gepassioneerde man. 

(LET OP: speciaal voor WantToknow helemaal onderaan dit stuk 3 bureaublad-achtergrronden, van de hand van Janosh)

Universele schoonheid

Ik ontmoet Janosh voor het eerst in zijn spierwitte galerie in Amsterdam. Hierdoor springen de ‘codes’ aan de wanden -  zoals hij zijn geometrische symbolen noemt - extra in het oog. Het ene hologram is nog kleurrijker en ingewikkelder dan het andere.

'Confidence' 
'Confidence'

Voor de liefhebber stralen ze stuk voor stuk een soort ‘universele’ schoonheid uit. Maar ook mensen die er niet van houden, zullen gefascineerd zijn door de complexe, kleurrijke geometrische figuren.

Het bijzondere van Janosh zijn kunstwerk, is dat deze beelden op een onbewust niveau met je communiceren. “Geometrie klinkt nogal wiskundig, rationeel, zelfs een beetje afstandelijk,” zegt Janosh. “Maar het wordt misschien toegankelijker als ik je vertel dat geometrie ook wel de ‘taal van het licht’ wordt genoemd. Als je bedenkt dat licht energie is en ALLES uit energie bestaat, dan snap je dat het mysterie van creatie ligt verborgen in geometrie.”

Contact met Saïe, een Arcturian

Janosh kon vijf jaar geleden niet bevroeden dat hij ‘ineens’ transparante, driedimensionale energieën in het luchtledige van zijn werkkamer zou zien hangen. Hologrammen van een perfecte geometrie.

Janosh: “Dit gebeurde in november 2003, tijdens de Harmonische Concordantie. Dit is een astrologische constellatie waarbij zes planeten tezamen de vorm van een davidster hadden aangenomen. Ik kreeg een oproep om rond dit tijdstip te gaan mediteren. Aanvankelijk gebeurde er niks.

“ Tot hij dus ineens die mooie geometrische figuren begon te zien.”Geometrie wordt ook wel de ‘taal van het licht’ genoemd. Als je bedenkt dat licht energie is en ALLES uit energie bestaat, dan snap je dat het mysterie van creatie ligt verborgen in geometrie.”

Wat hij miste in zijn werk als grafisch ontwerper: - passie - begon nu ineens te borrelen. “De vormen inspireerde mij om ze voorzichtig na te maken op mijn computer.” Maar dat was niet het enige bijzondere. Tegelijkertijd nam Saïe contact met hem op. Niet telefonisch, maar telephathisch; de woorden kwamen door via zijn gedachten. Saïe is een Arcturian, afkomstig uit een zonnenstelsel, vele lichtjaren verwijderd van de Aarde. Dit multidimensionale lichtwezen legde Janosh uit dat hij deze beelden niet zomaar kreeg gepresenteerd.

De gewoonste zaak van de wereld

Janosh is een nuchtere man. Iedereen die hem wel eens heeft ontmoet, zal dat kunnen beamen. Hij is zelfs bescheiden, treedt liever niet al teveel op de voorgrond. En loopt al helemaal niet te koop met zijn contact met Saïe. Toch ben ik hier wel benieuwd naar. In zijn boek ‘De kunst van het creëren’ stelt Saïe zich voor: “Ik ben Saïe, een programmeur, en ik kom naar jullie toe om jullie te begeleiden, jullie programma’s (lees: overtuigingen) op te schonen en bij te stellen.”

Inmiddels is het voor Janosh de gewoonste zaak van de wereld, hij zegt: “Iedereen kan dit.” Op den duur zal het misschien de gewoonste zaak van de wereld worden: contact met buitenaards leven. Maar nu is hij in ieder geval nog een voorloper. In zijn boek zegt Saïe hierover: “We zijn met velen en staan altijd voor jullie klaar. Ook voor diegene die zich prettig voelen bij contact op een andere manier zijn er legers begeleiders, gidsen, engelen, et cetera die klaarstaan om voor jullie, bijzondere wezens, te gaan werken.” 

2012 & graancirkelformaties

Want wat is er nu aan de hand op onze planeet dat hulp van lichtwezens zo belangrijk is? En wat voor bijdrage levert Janosh daaraan met zijn kunst? Het is namelijk niet gebleven bij multi-mediale presentaties met  thema’s als Puur Contact en De kunst van Creëren.

Inmiddels zijn er talloze mensen die thuis de inspiratiekaarten van Janosh hebben liggen, zijn boeken hebben gelezen en zijn kunst aan de muur hebben hangen. Wat is jouw drijfveer? “Ik wil mensen inspireren om hun passie te leven. We leven in een hele bijzondere tijd, waarin tijd steeds sneller gaat.

Je hebt vast wel eens van het jaar 2012 gehoord? De mensheid beweegt zich richting een ruimer bewustzijn, een nieuw paradigma. Dat is gebaseerd op eenheid, vreugde en overvloed. Maar ook het leven van je eigen passie!”

“We leven in een hele bijzondere tijd, waarin tijd steeds sneller gaat. Je hebt vast wel eens van het jaar 2012 gehoord? De mensheid beweegt zich richting een ruimer bewustzijn, een nieuw paradigma.”

Deze ongelooflijke graancirkel met meer dan 400 kleine cirkels, werd in 2001 gevonden; 450 meter in doorsnede. 
Deze ongelooflijke graancirkel met meer dan 400 kleine cirkels, werd in 2001 gevonden; 450 meter in doorsnede.

Bijzonder is dat Janosh pas later ontdekte dat zijn hologrammen exact overeenkwamen met de graancirkelformaties die met name in Engeland als het ware tevoorschijn worden getoverd. “Ik had helemaal niets met graancirkels. Totdat ik ontdekte dat ik dezelfde hologrammen te zien kreeg, toen werd ik echt nieuwsgierig.”

Hoewel Janosh het graancirkelmysterie enerzijds in het midden laat (’de boodschappen zijn interessanter’), staat in zijn boek ‘De kunst van graancirkelcodes beleven’ dat de formaties met behulp van frequentiebundels worden gemaakt. De Arcturianen maken hiervoor gebruik van hoogontwikkelde technologie. Hierover valt natuurlijk te twisten, maar dat de mens niet tot dergelijk kunstwerkjes in staat is, staat buiten kijf. Toch?!

De kracht van gedachten en intenties

Ik heb vooral talloze andere vragen die ik Janosh wil stellen. Waarom geometrie? Waarom graancirkels? Waarom jouw kunst? “Veel mensen ervaren dat het prettig is om in de nabijheid van geometrische vormen te verblijven.

Van de graancirkel die hierboven afgebeeld staat, werd deze 'code' gemaakt door Janosh, getiteld: 'Confirmation'. 
Van de graancirkel die hierboven afgebeeld staat, werd deze 'code' gemaakt door Janosh, getiteld: 'Confirmation'.

De frequenties die zijn geïntegreerd in mijn geometrische kunst, maar ook in graancirkels, resoneren met ons onderbewustzijn. het zijn als het ware sleutels die de deuren openen naar jouw goddelijk potentieel. De graancirkelformaties maar ook mijn kunst, zijn eigenlijk cadeaus van ‘boven’, om ons een extra steuntje in de rug te geven tijdens het evolutieproces, waar we nu middenin zitten.”

Janosh begint enthiousiast te spreken, hij vervolgt: “Jij en ik ZIJN als het ware geometrie. Geometrie is diep geworteld in ons lichaam en celgeheugen. Om die reden zal het concentreren op Heilige Geometrische vormen je beroeren, raken en betoveren. En als je ermee leert werken, de verborgen schatten in jou blootleggen.”

Met zijn kunst, boeken, kaarten en ‘belevingen’ wil hij mensen vooral bewust maken van hun scheppingskracht. Janosh: ”De kracht van gedachten, energie en intenties; we staan er niet iedere dag bij stil maar het heeft enorm veel invloed op ons leven van alledag. Op hoe we ons voelen, wat we creëren, welke mensen en situaties we in het leven aantrekken.”

“Jij en ik ZIJN als het ware geometrie. Geometrie is diep geworteld in ons lichaam en celgeheugen.

Om die reden zal het concentreren op Heilige Geometrische vormen je beroeren, raken en betoveren. En als je ermee leert werken, de verborgen schatten in jou blootleggen.”

‘Geometrie zal de ziel naar de waarheid leiden’

Griekse wijsgeer Plato 
Plato: "Geometrie zal de ziel naar de waarheid leiden"

Ik vind het verbazingwekkend dat ‘codes’ zoals Flow, Resistance, Transformation, Oneness, enzovoort iets bij mij in beweging kunnen zetten. Janosh: “Misschien helpt het als ik zeg dat alles ‘licht’ is, dat trilt op een bepaalde frequentie en zo informatie met zich meedraagt. De codes zijn als het ware emoties, en emoties zijn de perfecte boodschappers die ons vertellen hoe wij ons voelen.

Allerlei overtuigingen - Saïe noemt het programmeringen - houden ons bij onze werkelijke essentie vandaan. Geometrie kan een gereedschap zijn om weer dicht bij jezelf te komen. De Griekse wijsgeer Plato zei niet voor niets: ‘ Geometrie zal de ziel naar de waarheid leiden.”

Janosh is erg enthousiast over zijn nieuwe online workshop Inspirience. “In elf fases wil ik mensen praktische tools aanreiken om helderheid te krijgen wie ze werkelijk zijn, waar hun valkuilen liggen en hoe ze kunnen kiezen voor positieve verandering. Om terug te komen op 2012: niemand kan exact aangeven wat er precies zal gebeuren. Misschien dat een groot deel van de manier waarop de transformatie zich voltrekt, van ons als mensen afhangt? Hetzij schoorvoetend, komen steeds meer wetenschappers tot het inzicht dat alles energie is, die trilt op een bepaalde frequentie. De frequenties op Aarde worden hoger, en dat heeft invloed op ons allemaal.”

“Willen wij als mensen angst ervaren? Dan krijgen we dat in een sneller tempo bevestigd.

Willen wij gelukzaligheid ervaren? Idem dito. Daarom is het zo belangrijk dat mensen ervoor kiezen om zichzelf te bevrijden.”

Schepper van je eigen werkelijkheid

Hoe dan?! “Je ziet dat de chaos in de wereld steeds groter wordt, maar dat heeft er ook mee te maken dat de spiraal van groei steeds kleiner wordt, waardoor alles sneller gaat. Wat ook meespeelt is dat onze scheppingskracht steeds sterker wordt nu de frequentie van de Aarde stijgt. Willen wij als mensen angst ervaren? Dan krijgen we dat in een sneller tempo bevestigd. Willen wij gelukzaligheid ervaren? Idem dito.

Daarom is het zo belangrijk dat mensen ervoor kiezen om zichzelf te bevrijden, te leren luisteren naar hun eigen gevoel, hun eigen waarheid. Veel mensen zitten nog in de wachtkamer van hun eigen leven. Waarom wachten? Alles is NU. Met de eeuwenoude coderingen van de Heilige Geometrie, laat ik jou ervaren hoe je zelf de schepper bent van jouw realiteit.”



Bron: wanttoknow

Voeg toe aan: