Zoeken
 


Kosmisch oerweten de Thuisbasis van de Mensheid

Laatste wijziging: woensdag 25 maart 2009 om 10:21, 2549 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 25 maart 2009

De Natuurlijke Evolutie komt vanuit AL ER IS het Universele LICHT Bewustzijn. De Natuurlijke Evolutie heeft Lichtkrachtenergieën in zich, die zorgen dat voor 2012 een Collectieve EENHEID voor de gehele Mensheid gerealiseerd wordt. Universele AL ER IS Bewustzijn heeft de oerwaarheid van het oerweten in zich, van het Heelal, Sterrendimensies, Wereld, Aarde, Mensheid, Dieren en Fauna. De Kosmische thuisbasis van de Mensheid zijn de 10 LICHT Sterrendimensies, dit zijn de Plaiaden + Orion + Sirian Sterrenstelsel. Dit kunnen wij niet begrijpen met ons Aardse IQ Intelligentie, is niet met aardse logica 'denken' te begrijpen. Wij hebben onze SQ spirituele intelligentie nodig om dit te kunnen begrijpen. Wij kunnen alles in ons activeren, dit is door te geloven + te vertrouwen in onze eigen innerlijke zelf. EENHEID in onszelf komt als onze 10 Chakras in balans zijn, dan kunnen wij het Kosmische oerweten van onze thuisbasis ook herinneren.

Het Vissentijdperk van de vorige Eeuw gaf de Mens een gevoel van innerlijk vast zitten, dit komt uit onze Yin + Yang 4de IK = Ego chakra. Chakras 1 + 2 + 3 + 4 daar zitten ook bewustzijns in en samen vormen ze de fundatie voor onze 10delig 5deZelfbewustzijn. Wij zijn baas over onze EGO = IK. Focus op je innerlijke zelf, zet je EGO bewust in je 5de hartchakra, dan is er weer vrede en rust in jezelf. Dan kunnen wij alles verwerken en loslaten en gelukkig zijn met onze natuurlijke innerlijke zelf en dit is het voedsel dat onze Ziel en Geest ook nodig hebben.

De Natuurlijke Evolutieproces van deze nieuwe Aquariustijdperk is om de Mens zijn eigen 5de Hart Chakra te openen. Door onze EGO bewust terug te zetten in ons hart/ziel. Geloof in je eigen innerlijk zelf dan komt er weer EENHEID in jezelf. UIT spontaan je gevoelens, verwoord je gevoelens juist, want dit is nodig. Dit is opkomen voor jezelf en dan zijn onze 10 chakra in balans en er is innerlijke harmonie.

Accepteer en respecteer alles in je, want wij zijn een wezenlijk deel van de ALMACHT. Energetisch Geestelijk Energieën komen uit het Universum waar de Mens ook mee Geschapen is. Na dit leven op Aarde gaan wij weer met ons eigen Licht lichaam terug naar onze Kosmische thuisbasis de 10 Licht Dimensies waar de Mensheid ook bij hoort. Daar zijn ook onze geliefde overledenen. Wordt weer Kosmisch bewust, dan hoeven wij niet meer bang te zijn voor de dood, want na dit Aards leven is er een ander mooi geestelijk leven. Vertrouw ook in je eigen Licht-lichaam, want dit is ons Kosmisch lichtvoertuig die het bewustzijn van onze eigen thuisbasis al in zich heeft. Iedereen kan zijn eigen thuisbasis terugvinden.
De Mens heeft eerder geleefd in de 10 Kosmische Licht Dimensies. De Aarde is nu nog in haar lage 3de Dimensie, als de Aarde weer terug is in haar 5de Dimensie, kan de Mens weer heen en weer 'reizen' van de Aarde naar onze eigen Kosmische thuisbasis en dit doen wij met ons eigen Lichtlichaam en zit al in ons Aards lichaam.

Iedereen heeft SQ = spirituele geestelijke wijsheid nodig om dit te begrijpen. Ieder Mens heeft deze Multifunctionele bewustzijns in zich. Zelfbewustzijn = eigen bewustwording, Hoger Zelfbewustzijn = verstand SQ + IQ intelligentie. Waarheidsbewustzijn = DE oerwaarheid, Christusbewustzijn = onze immuniteit. Godsbewustzijn = spirituele wijsheid - Eenheidbewustzijn = Kosmisch oerweten.

Onze totale innerlijke ZELF = 10delig 5deZelfbewustzijn = Ziel/Hart/Geweten + Geest/Spirit/wilskracht/levenskracht + verstand SQ/IQ + 10 Zintuigen + 10 Bewustzijns + 10 Chakras + Kundalini lichtkrachtenergie + 10 Mastercellen geheugen + onze eigen EGO = IK vormen samen onze eigen persoonlijkheid. Onze gehele innerlijke zelf zit AL in ons eigen Lichtlichaam dus ook in ons Aards lichaam.

Wordt weer een gelover van je eigen innerlijke zelf dan komen wij weer in verbinding met ons eigen SQ Intelligentie waar de oerwaarheid + oerweten in zit. Iedereen heeft een binnenste IK en dit is niet eng of mystiek, het zit al in ons. Wij hebben alles al geweten, maar zijn dit vergeten, wij hebben onze innerlijke KERN nodig. De Mensheid was naar buiten gericht, omdat de Mens vergeten was, dat wij alles in ons binnenste hebben en zelf moeten onderhouden en dit heeft niet iedereen begrepen. Met geloven en vertrouwen in onze innerlijke zelf kunnen wij weer alles in ons activeren. Daarom wordt ook weer een gelover van je eigen binnenste IK, want ons eigen hart + ziel hebben onze aandacht heel hard nodig.

Als een Mens niet geloofd en vertrouwd in zijn eigen innerlijke zelf, werken zijn Lichtkracht energieën niet, dan blijft die persoon ook geestelijk beperkt.

Begrijp dit, ieder Mens heeft 10 zintuigen en geloven en vertrouwen zijn de 2 Mastersleutels om alles in ons zelf te activeren. Ieder Mens heeft een vrije WIL, zeg ook als je wilt, IK wil dit ook gaan begrijpen. Dan gaat er ook een nieuwe wereld voor je open, dit geeft een Mens weer een mooi doel in zijn leven. Spiritualiteit is geestelijk begrijpen. Iedereen is energetisch = geestelijk gecreëerd, daarom kunnen wij dit ook allemaal begrijpen, omdat wij dit al geweten hebben, maar zijn dit vergeten. Dit geeft een mooie invulling aan iedereen zijn leven en het maakt niet uit hoe oud wij zijn. Dit doen wij ook werkelijk alleen voor onszelf, want we zijn ook verantwoordelijk voor onszelf.



Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: