Zoeken
 


Sterren mensen/kinderen

Laatste wijziging: woensdag 25 maart 2009 om 16:58, 9861 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 25 maart 2009

 

Wij komen allemaal van De Sterrenstelsels SIRIAN + ORION + PLAIADEN. Daarom zijn wij allemaal sterrenkinderen en zijn in grote getallen op de Aarde geïncarneerd. Hogere bewustzijns hebben hun kristalbewustzijn al geactiveerd, ze zijn de koplopers in alles, ze hebben een sterk rechtvaardigheidsgevoel in zich. Daarom zijn ze ook overgevoelig, want ze begrijpen niet waar onbewuste ''slapende'' mensen mee bezig zijn. Dit betekent dat ze al verbonden zijn met hun hogere chakras, dit zorgt voor een hoger bewustzijn. Ze kunnen niet omgaan met de 3de en 4de dimensie mentaliteit van de Aarde waar nu nog de meeste mensen inzitten. Hoger bewustzijn Sterrenkinderen hebben hun Kristal bewustzijn geactiveerd en zijn spiritueel bewust en dit zijn de Nieuwetijdskinderen. Ze zijn geestelijk al wakker, anderen begrijpen dit niet, omdat die nog onbewust zijn.

 

De meeste Hoger spirituele sterrenmensenkinderen daar is hun 10de chakra van geblokkeerd en worden depressief. Ze willen gewoon praten met gelijkgestelde, die zijn er niet veel, op hun eigen niveau communiceren is heel belangrijk voor hen, want ze denken dat er iets fout is met hen. Wij kunnen luisteren naar ze, want ze hebben echt iets te melden, ze zijn niet gek. Ze werken met hun intuïties en krijgen beelden te zien, dit is dan ook onbegrijpelijk voor anderen. De hoog begaafde sterrenkinderen zijn van een hoge Sirius Sterrendimensie. Daarom kunnen deze mensen/kinderen zich niet gemakkelijk openstellen voor iemand anders, omdat die niet hetzelfde weten/voelen dan zijzelf. Dit is een moeilijk subject en daar kunnen problemen in werk of huiselijke sfeer door ontstaan. Praten is het allerbelangrijkste zodat zij duidelijk hun gevoelens kunnen uiten.

Hun verstand werkt veel sneller dan die van de meeste mensen en ze zijn ook de voorlopers van onze generatie en van de computers. Over het algemeen zullen ze het op school en werk goed doen, ze zijn vaak eenlingen en trekken zich vaak terug. Laat hen weten dat hun anders zijn, hen juist héél bijzonder maakt. Creëer juist ruimte voor deze mooie spirituele mensen kinderen zodat ze in hun eigen kracht komen te staan. Deze sterren mensen/kinderen weigeren om in een hokje te worden gestopt. Zij zijn oprecht en hebben een sterke eigen wil. Ze zijn gekomen met een Missie en deze Sterren mensen/kinderen zijn geestelijk dus spiritueel bewust en verspreiden spirituele informaties en weer anderen geven cursussen of schrijven boeken. Ze zijn het beste als ze zelfstandig werken en regels houden ze niet van. Ze kunnen intuïtief zien en zijn vaak paranormaal begaafd. Iedereen hoort in zijn eigen 5de Zelf bewustzijn te zijn en dan is iedereen ook beschermd.



Bron: spiritualwisdom

Voeg toe aan: