Zoeken
 


Spokende voorouders blijken bommen te zijn

Laatste wijziging: zaterdag 4 april 2009 om 12:59, 3260 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 4 april 2009

 

In China is een stapel bommen uit de Tweede Wereldoorlog gevonden onder een huis. De familie die er woonde, dacht twintig jaar lang dat hun voorouders door het huis spookten. Er gebeurden rare dingen in het huis van de familie Wang.

Magneten reageerden sterk in de hal van het huis. Volgens de familie was dit al jaren zo. "Mijn vader liet eens een magnetische bal vallen in de hal en die stopte halverwege plots volledig met rollen," aldus Wang Hexiong. Volgens de man spookten zijn voorouders onder de hal. Daarom durfde het gezin de hal nooit te betreden.

 Toen een politieagent langskwam, verbood de familie hem de hal te betreden omdat het er zou spoken. De man liet zijn collega's komen om de grond onder het huis te inspecteren. Tijdens de graafwerken werden 38 roestende bommen aangetroffen die nog uit de Tweede Wereldoorlog dateren. De familie is in elk geval blij dat er al die tijd niemand gewond is geraakt.



Bron: waarmaarraar.nl

Voeg toe aan: