Zoeken
 


Voeding

Laatste wijziging: zondag 30 november 2008 om 23:47, 2527 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 30 november 2008

 

Voeding hebben we, zoals we allemaal weten,  tot onze beschikking in allerlei soorten en maten, kwaliteiten, prijsklassen etc.

Maar waarom is goede voeding nou eigenlijk belangrijk?

Als je kijkt naar een cel van ons lichaam met bepaalde meetapparatuur  dan komen we tot de wetenschappelijke conclusie dat deze licht uitstraalt. Een gezonde cel zend coherent licht uit, een zieke cel chaotisch licht.

Ditzelfde geldt voor de cellen van alles wat leeft, planten, dieren..alles. 

Dit betekent dat elke hap of slok voeding (licht) die we tot ons nemen resoneert met de (licht) trilling/uitstraling van onze cellen.  En dat is de clue, als je je moe voelt, ziek, etc. betekent dit dat jouw cellen niet het licht uitstralen zoals het van nature bedoeld is. Als dit wel zo is voel  je je zowel lichamelijk als geestelijk gezond en vitaal. We hebben het nu puur over het aspect voeding, natuurlijk zijn er legio andere factoren waardoor we ons niet vitaal kunnen voelen, bv. Stress, elektromagnetische straling en heel veel andere factoren maar in dit artikel beperken we ons even alleen tot voeding.

Even tussendoor: als je dit bovenste even laat bezinken betekent dit dat alles wat leeft op elkaar reageert, dus met elkaar verbonden is d.m.v. licht. Dus dat in wezen Alles 1 is.

De gemiddelde voedingsproducten die je in de reguliere supermarkten tegenkomt, zijn voorzien van allerlei hulpstoffen (o.a. bijvoorbeeld de beroemde E’s: smaak- en kleurstoffen, aspartaam, MSG en nog veel meer, lees die hele kleine lettertjes maar eens op de verpakking). Dit allemaal om de smaak en aanzicht van de voeding “verkoopbaar” te maken, dus slechts 1 reden: money.

Oké, wat gebeurt er? Doordat we deze dingen eten gaat ons lichaam protesteren; de cellen stralen chaotisch lichtstructuur uit. Al die vreemde onnatuurlijke stoffen herkent het lichaam niet, waardoor we ons niet fit voelen, vage kwaaltjes krijgen waar de huisarts geen antwoord op weet. Soms wel, dan krijg je medicijnen. Zelfde verhaal: chemische substanties die het lichaam ook niet herkent, de kwaal kan wel onderdrukt worden maar de oorzaak wordt niet weggenomen. Je “moet” dus die medicijnen blijven gebruiken. Big Pharma blij want er komt een gigantisch onvoorstelbare hoeveelheid money binnen.

Zo dat hebben ze mooi voor elkaar. Ja dat dachten ze… totdat we nu eindelijk wakker worden  en dit doorzien…

Dit is de reden waarom het echt belangrijk is om gezond te eten en drinken, dus liefst biologisch, dan heb je de minste kans op verstoringen.

Auteur: Kaar (redactie Starpeople)



Voeg toe aan: