Zoeken
 


Het dromen

Laatste wijziging: vrijdag 10 april 2009 om 15:36, 2092 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 10 april 2009

 

Elke maan is een vertegenwoordiging van de vele gebieden van mogelijke verbeelding. Wij weven dromen. Wij zijn de Droom Wevers. Wij spelen met vele vormen van de verbeeldingskracht van De Universele Dromer. Wij dromen momenteel nieuwe dromen van een speciale soort, de droom van de Geest in materie.

Alle materie is met geestlicht doordrenkt. Wij dromen zonder op de uitkomst te letten, wanneer wij volgens patronen of modellen formeren die van tevoren opgesloten lagen in onze essentie boven, De Universele Dromer. Wij dromen veel van de mogelijke toekomstige gebeurtenissen van de mensheid. Elke droom wordt onze volledige energie en aandacht gegeven. Het dromen is mogelijk gemaakt door de liefde die wij met de schepping delen.

Iedere mogelijkheid is de uitdrukking van de scheppingswil van De Universele Dromer. Elke mogelijkheid vibreert, trekt en vormt nieuwe ervaringen op de lagere niveaus. Door niveaus stromend, dromen Wij relaties in het beeld van werkelijkheid in iedere dimensie. Elke wereld vertegenwoordigt de verschillende stadia van mogelijkheden en potenties. Wij, de Ster, verbeelden. Wij dromen jullie en jullie wereld in wording. Wij filteren naar beneden energetische patronen, die wij kunnen vormen naar mogelijkheden. Wij zijn een team, dat uitvoering mogelijk maakt. Wij brengen de eerste energiebeweging, die nodig is voor elke manifestatie, een stapje verder. Oneindige mogelijkheden worden door ons in beweging gezet.

Jullie hebben een energiestelsel dat jullie een chakrastelsel noemen, waarbij elke chakra uit krachtlijnen bestaat. Zij lijken op de ley-lijnen van de planeet en de planetaire chakra’s lijken op de krachtlijnen, zoals Stonehenge. Alle chakrastelsels van het lichaam en van de planeet zijn met elkaar verbonden en, aldus, verbonden met de universele chakra’s. Wij beïnvloeden de energie van de planeet, door de ‘eb en vloed’ bewegingen van onze energie, in de belangrijke en minder belangrijke energiebrandpunten of chakra’s van de Aarde. Wij beïnvloeden deze planetaire stelsels door het transformeren van de energie in de chakra’s en de omliggende gebieden. Wij doen dit door het zenden van energie langs de krachtlijnen of leylijnen.

Tot voorkort kon onze energie niet de grootst mogelijke invloed krijgen, aangezien het niet volledig de astrale barrière kon doordringen die jullie planeet omringt. Deze barrière was een quarantaine barrière, energetisch gebouwd om de verspreiding van negativisme in de omringende kosmos tegen te gaan. Toen onze energie in staat was om de barrière te passeren en daardoor jullie planeet te beïnvloeden, waren Wij in de gelegenheid veel inspirerende veranderingen in jullie aardse beschaving teweeg te brengen. Bij alle grote veranderingsprocessen waren Wij aanwezig en versterkten de Aarde met goddelijke inspirerende energie.

Wij beïnvloeden het planetaire stelsel om energie naar beneden te filteren, die het chakrastelsel van het lichaam activeert. Wij zijn momenteel bezig met het activeren van het proces om de negende chakra te openen. Deze chakra zal zich uiteindelijk uit de omgeving van het lichaam verwijderen en zich verbinden met het buitenste energieveld van de planeet. Wanneer dit eenmaal volbracht is, zullen Wij het proces van het openen van de Galactische Chakra activeren en daarna de Universele Chakra. Jullie kunnen behulpzaam zijn bij het proces, door het visualiseren van het licht van een ster dat vanuit jullie aurischveld straalt.

Bij elke eerste energiebeweging in ieder veld, zijn Wij daar. De eerste spontane impuls tot het veranderen van richting wordt door onze energie teweeggebracht. Onze energie is samengesteld door een wezen, dat zich van veel bewust is binnen zijn sfeer, dus ons. Onze inspiratie-energie wordt in golven naar jullie planeet gezonden. Jullie planeet heeft niet voortdurend die energie nodig, als het van richting verandert en tijd nodig heeft om de vruchten te oogsten.

De kracht of sterkte van de golf veroorzaakt de vereiste reiniging van structuren en tegenkrachten, die misschien de veranderingsbeweging kunnen blokkeren. Wanneer de golf botst met jullie driedimensionale werkelijkheid, lijkt het alsof het vernietiging veroorzaakt. Het reinigen van de tegenkrachten (energieën) is nodig om ruimte te scheppen voor de nieuwe energieën om te creëren. De energie die wij in het chakrastelsel van jullie planeet brengen, manifesteert zich in jullie wereld als plotselinge inspiratie dat veranderingen teweegbrengt in gedachten, gevoelens en zelfs in het lichaam. Soms spitsen wij onze energie toe op een enkel individu, waardoor drastische bewustzijnsveranderingen plaatsvinden. Wij brengen de inspiratie tot uitdrukking in visioenen, kosmische onthullingen en spontane creatieve impulsen.

Met het opbouwen van energie stuwen wij de blokkades naar verandering. De getransformeerde blokkades van de onderste chakra’s kunnen dan door de bewuste geest verwijderd worden. Wanneer alle blokkades verwijderd zijn, explodeert het licht van onze energie naar spontane uitdrukkingen, zoals openbaring en verwerkelijking. Dit, uit zichzelf, brengt de eerste beweging van verandering in bewustzijn. Wij voelen een grote opwinding, wanneer we, vanuit ons veld, energieën uitstralen om geometrische, zesdimensionale patronen te scheppen, die optreden als een teken van ons werk.

De zesde dimensie is de plek van taal en modellen. Alles wat door ons gemachtigd is, is voorzien van ons energetisch patroon. Herkenningstekens doen wezens intuïtief weten wie verantwoordelijk is voor het afgeleverde werk. Dit geeft wezens de mogelijkheid te herkennen, te midden van chaos, het kenmerk van de opdracht en het goddelijk plan.

Wij roepen al onze zelven op in een ruimte en tijd, waar Wij allen kunnen samenwerken om de energie uit te zenden. Elk zelf zal één aspect van de energie manifesteren door het activeren van hun chakra’s. Wij ‘netwerken’ deze energie tezamen en scheppen in onszelf een gevoel van extatische gelukzaligheid, wanneer We onze energie verder uitstralen. Wij kijken dan en zijn vol vreugde in de naglans van onze schepping en observeren het kenmerk van ons werk in het reageren, het beantwoorden en het manifesteren van ingewikkelde patronen in de lagere dimensies.

(vertaald: Harmen Schouwerwou www.unitynet.nl)



Bron: unitynet.nl

Voeg toe aan: