Zoeken
 


~ Unieke Schoonheid ~ deel 2

Laatste wijziging: vrijdag 10 april 2009 om 15:50, 2924 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 10 april 2009

 

Unieke schoonheid

Jullie moeten begrijpen dat jullie het spel al gewonnen hebben. Jullie kijken om je heen en vragen: “Wat kan ik doen? Hoe kan ik meehelpen? Wat is de volgende stap in onze evolutie zodat ik daarvoor de zaden kan uitzaaien?” En wij applaudisseren voor jullie lieverds, en wachten altijd naast jullie op een gelegenheid om jullie licht te reflecteren. Jullie komen om in onze energie te zitten. Jullie lezen onze boodschappen. Jullie kijken naar de films en de uitzendingen op Internet om je Thuis te kunnen her-inneren en je te kunnen opladen. Wat jullie niet begrijpen is dat wij hetzelfde doen met jullie. Dit is het Licht van Thuis dat vrijelijk tussen onze dimensie en die van jullie stroomt. Wat jullie wellicht niet begrijpen is dat het voor ons een grote eer is om in jullie nabijheid te zijn. Jullie zijn de schitterende wezens die de moed hebben gehad om de sluier van vergetelheid voor te doen en te vergeten wie je bent zodat God een glimp op kan vangen van God. Jullie zijn degenen die Alles wat is hebben gecreëerd op een nieuw en hoger niveau. Elke dag wordt het voor jullie belangrijker om je ware plaats in het Universum te begrijpen. Elke dag wordt het belangrijker dat jullie begrijpen dat jullie een uniek deel van God in je hebben dat niemand anders heeft. Vind, in plaats van je te schamen voor de tekortkomingen die je volgens jullie religies in je hebt, een manier om in je uniciteit te staan en maak die tot je schoonheid. Het verschil tussen schoonheid en wat jullie lelijkheid noemen is slechts een kleine verandering van inzicht.

Zelfs de uiterlijke schoonheid die jullie zien in tijdschriften in wat jullie beschouwen als knappe mensen, is gewoon een compositie van gedachten die jullie bij elkaar hebben gebracht toen jullie op zoek waren naar een definitie van schoonheid. Telkens wanneer je naar iets kijkt wat je mooi vindt, berg je dat beeld ergens op en maakt er een harmonieus geheel van totdat er in je achterhoofd één samengestelde knappe persoon bestaat. Vaak zal een visueel ingesteld mens een getrouw evenbeeld van dit samengestelde beeld vinden en denken dat ze de persoon van hun dromen hebben gevonden om nadat hij/zij ermee getrouwd is uit te vinden dat het anders is. Telkens wanneer je naar iemand kijkt beoordeel je hem of haar ten opzichte van de knappe persoon die je in gedachten hebt. Dat is jouw definitie van schoonheid. Wij zeggen je, dat naarmate je vibratie hoger wordt, naarmate je je eigen goddelijke schoonheid nog meer tot uitdrukking brengt, je die mensen niet langer zult beoordelen naar het beeld dat je in gedachten hebt. Je zult hen in plaats daarvan beoordelen naar het beeld dat je in je hart draagt. In werkelijkheid is de schoonheid van je eigen hart gebaseerd op de unieke schoonheid van God die je met je meedraagt. Daarom wordt het steeds belangrijker om het beeld van jezelf te veranderen, om die schoonheid te vinden en er trots op te zijn.

Leer het je kinderen

De begrippen van schoonheid die je had, heb je stilletjes overgedragen aan je kinderen. Jullie scholen en andere sociale bijeenkomsten gaan allemaal over aanpassing en aardig gevonden worden – hetzelfde gevonden worden – want daar kun je hen meten en hun groei stimuleren. De lichtcyclus ging tot dusver over het kinderen leren hoe ze eerst gelijk moesten zijn, om ze daarna als volwassenen te leren hoe ze verschillend moesten zijn. Over het algemeen beginnen kinderen zich pas als ze op het punt staan de school te verlaten, te realiseren dat het hun uniciteit waarin hun ware expressie van schoonheid ligt. Maar velen vinden die waarheid nooit. Als gevolg daarvan worden veel kinderen ruw wakker geschud als ze de werkelijke wereld binnenkomen omdat ze in hun jeugd niet voorbereid zijn om in hun eigen licht te staan. De kinderen van de Nieuwe Aarde hebben meer expressie van hun unieke schoonheid nodig om te kunnen floreren. Ze komen binnen met meer licht in hun wezen dan ooit eerder in menselijke vorm. Daarom wordt bij zo veel kinderen de diagnose gesteld dat ze “gestoord” zijn en daarom ontstaan er zo veel bijzondere scholen. Deze kinderen hebben in de vroege stadia van hun ontwikkeling meer expressie van hun eigen uniciteit nodig. Zodra ze eenmaal een stevige greep hebben op hun eigen schoonheid, kunnen ze als volwassenen effectiever zonder angst samengaan of samenwerken. Ze hebben nu de expressie van hun unieke schoonheid nodig. Ze moeten nu eerst weten hoe ze de waarde moeten vinden in de manieren waarop ze anders zijn en natuurlijk is de beste manier om hen dat te leren door het goede voorbeeld te geven. Dat zal de komende jaren voor enorm veel verschil zorgen op jullie planeet. In de dagen die komen gaan zal het tot uitdrukking brengen van je unieke schoonheid belangrijker worden dan ooit.

Dat begint vandaag, want jullie hebben niveaus bereikt waardoor veel omstandigheden om jullie heen beginnen te veranderen. Er treden veranderingen op in je dagelijkse leven die de deur zullen openmaken om je eigen unieke schoonheid te zien. Daarom hebben wij gewacht met hier zo uitgebreid over te spreken want nu kunnen jullie niet alleen schoonheid in elkaar zien maar ook schoonheid in jezelf. De waarheid is echter dat als jullie je eigen schoonheid niet kunnen vinden, jullie een wazig of onduidelijk beeld hebben van alle schoonheid. Wanneer jullie dan schoonheid ergens anders zien, kunnen jullie je bedreigd, bang, onzeker of angstig voelen, en dat zorgt er dan voor dat jullie nog meer de verschillen in elkaar willen zien in plaats van manieren te vinden waarop jullie schoonheid gelijk is. De waarheid is dat jullie allemaal expressies van God zijn en allemaal uit dezelfde bron voortkomen. Eer eerst dat spiegelbeeld in jezelf dan kun je dat overal om je heen herkennen.

Het binnengaan van het tijdperk van B(ekrachtiging)

Jullie zijn scheppers en door de eeuwen heen hebben jullie je ontwikkeld om de niveaus te bereiken die jullie nu hebben bereikt. Jullie zijn door eeuwen en eeuwen van tijd gegaan om het voor jezelf mogelijk te maken nu hier te zijn, wat prachtig is. God zegent jullie. Jullie zijn de scheppers en als jullie de les oppakken die voortkomt uit het naar buiten brengen van het innerlijk, dan kennen jullie je eigen creatieve vermogens en geloven jullie in wie je bent. Wij zeggen jullie dat jullie uniek zijn in je karakter. Jullie zijn uniek in je schoonheid. Jullie hebben het recht op je unieke expressie van God en je unieke schoonheid. Jullie hebben niet alleen het recht om dat prominent een plaats te geven in je wezen en je dagelijkse ervaringen, maar jullie hebben de verantwoording om dat te doen, want daarvoor zijn jullie hier naartoe gekomen. Wij kijken vol verwondering en ontzag toe hoe jullie niet alleen het spel dat voor jullie ligt creëren, maar hoe jullie dat nu naar het volgende niveau brengen.

De Aarde heeft vele eindpunten gekend. Jullie zijn vele malen door de fantoomdood gegaan om bij dit moment te komen. Er zijn vele momenten geweest waarop jullie het spel volledig konden beëindigen, maar jullie hebben dat niet gedaan. Hier zijn jullie nu en vragen aan elkaar: “Wat kan ik nu doen? Wat kan ik daarna doen?” De lichtcyclus neemt nu een wending, dus pak dat licht op, pak die verantwoording op om dat licht uit te stralen en de voorloper van liefde te zijn. Op dezelfde manier als jullie het zaad voordat je het uitzaait in je hand houden en zeggen: “Dit wordt een prachtige bloem”. Maar dat werkt alleen als jullie het in vruchtbare grond uitzaaien, het water geven en er licht op laten schijnen. Dit zijn de dingen die overgaan in de liefdesenergie die het die prachtige bloem mogelijk maken haar goddelijke expressie van unieke schoonheid te manifesteren. Jullie zijn het licht. Omarm het unieke mengsel van schoonheid en licht dat jullie zijn. Toon het vrijelijk aan iedereen, want dat is jullie volgende fase als schepper. Dat is wat jullie in gang hebben gezet en vanaf vandaag is het een unieke tijd voor jullie om dit welbewust te doen. Elke vraag die jullie het Universum stellen, wordt beantwoord met slechts enkele woorden… en zo is het. Zouden jullie, nu jullie het antwoord kennen, de vraag misschien willen herformuleren?

Jullie zijn het tijdperk van B binnengegaan. Het tijdperk van Bekrachtiging staat voor de deur. Houd de pen nu in je hand. Wat ga je opschrijven? Wat ga je vandaag doen om die unieke schoonheid in jezelf tot uitdrukking te brengen en het anderen mogelijk te maken om hun eigen unieke schoonheid te ontdekken? Wij kunnen bijna niet wachten om te zien wat jullie je hebben voorgesteld van je toekomst, want vanuit dat beeld zal je werkelijkheid voortkomen. Geniet van de rit en weet dat wij hier wachten, dat wij applaudisseren voor elke stap die jullie zetten en jullie aanmoedigen om verder te gaan. Want wij als engelen in de hemel hebben slechts één doel: onze vleugels uit te spreiden om jullie grootsheid als mens en jullie unieke schoonheid te weerspiegelen.



Bron: maandelijkse berichten

Voeg toe aan: