Zoeken
 


Niveaus van Licht

Laatste wijziging: zaterdag 18 april 2009 om 10:17, 3242 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 18 april 2009

 

 

Nadat je geleerd hebt toegang te verkrijgen tot de uitgebalanceerde energieën van je andere zelven, ben je gereed om contact te maken met het zelf in de hogere lichtdimensies. Deze dimensies bestaan boven het gebied van dualiteit. De lichtniveaus zijn de plek van Eenheid en van zuivere, onvoorwaardelijke liefde. Boven al je beproevingen en strijd, bevindt zich dit zelf, een zelf van zuivere liefde. Dit is het ware Zelf in je centrum en deze staat boven het gebied van oordeel.

Deze Eenheid drukt zichzelf uit in het gebied van polariteit daaronder. Het verdeelt en vermenigvuldigt zich om alle expressiemogelijkheden te ervaren. Wanneer je besluit om je bewustzijn in het gebied van polariteit te brengen, zend je, vanuit het rijk van licht, een aspect van jezelf om in gevarieerde vormen te incarneren.

Jullie hebben de wezens van deze gebieden ervaren als Engelen. Jullie brengen hen in verlegenheid door hen buiten jezelf te plaatsen, want echt, ze zijn de vertegenwoordigers van je zuivere menselijke hart. Engelen zijn wel de Boodschappers van God genoemd. Zij zijn dat deel van jou, dat je met het godzelf in je verbindt, de ‘IK BEN’ verschijning. Zij zijn de niet-stoffelijke energetische tegenhanger van de stoffelijk gemanifesteerde zelf. Zij leiden, hebben lief en houden je in de waarheid, waardoor je een verbinding bewaart met je Bron Zelf.

Elk zelf, of dit nu een mens, een plant, een dier of een mineraal is, heeft een Engel die het gemanifesteerde wezen steunt en leidt. Jullie kennen hen als engelenbewaarders. Zij bestaan in de hemelse dimensies van licht, dat de Aarde omringt. Sommigen van jullie treden, na de fysieke dood, dit gebied binnen en leven in het liefdevolle licht van deze niveaus. Nu hebben jullie de mogelijkheid om in deze liefdefrequentie te leven zonder de dood van het fysieke lichaam. Jullie verhogen de trillingsfrequentie van de planeet Aarde van een dichte, gepolariseerde dimensie naar een dimensie van licht, die georiënteerd is op de Eenheid. Dit zal de ‘Hemel op Aarde’ doen ontstaan. Om op deze nieuwe aardse dimensie van licht te kunnen leven, zal je samensmelten met je engel-tegenhanger. Engelen reizen langs de lijnen van je etherische lichaam en transformeren deze. Zij doen dit om je vorm opnieuw te ontwerpen en maken het daardoor geschikt om het volle licht van DE UNIVERSELE DROMER te huisvesten. Voor jullie lijkt het alsof Engelen vleugels bezitten. Dit komt, omdat zij op de dimensies van licht toegang hebben tot alle werkelijkheden en naar elke plek, die zij wensen, kunnen reizen. Jullie worden deze Engelen van Licht. Jullie worden Engelen in fysieke vorm. De naam Gaia betekent: ‘de Engelen van God in Levende Lijve’.

Hoe krijg je toegang tot dit aspect van jezelf? Door gefascineerd te zijn door liefde. Niet de emotionele, voorwaardelijke liefde, maar de onvoorwaardelijke liefde van de Eenheid. Deze liefde ligt in je hart.

Ik wil jullie nu graag voorstellen aan de Engel, Shektar.

 

 

Hallo, ik ben Shektar. Ik ben een Engel van Licht van de lichtniveaus die jullie de Hemel noemen. Ik heb een partner op je driedimensionale werkelijkheid. Zij transformeert, dankzij onze wederzijdse samenwerking. Zij opent haar hart en staat mij toe om binnen te komen. Ik vlieg door haar etherisch lichaam, die parallel loopt met haar zenuwstelsel. Ik versnel de cellen van haar lichaam en transformeer deze naar licht.

Ik ben het vertrouwen en de onschuld van het geestelijk kind binnenin je. Ik ben de bron van de liefde in je. Open je hart voor hen die, zoals ik, je alleen maar willen helpen bij het activeren van het proces om je lichaam naar het licht te keren. Ik verwelkom de velen in een nieuwe wereld van liefde. Ik breng warmte in harten die eens verkleumd waren. Ik verzamel droefheid en verspreidt het op de winden van geest. Kom, wezens van licht. Neem je kinderlijke verwondering op en houdt het stevig vast, want wij zullen samen naar een plek van goddelijke rijkdom vliegen! Deze plek is volledig klaar om naar een onbeperkte expressie te gaan. Laat je passie in tederheid rusten en gebruik deze waarheid en licht om je weg te verlichten. Wij zullen je bij het ontwaken en je transformatie helpen, want wij zijn die transformatie. Engelen zijn altijd bij jullie, brengen jullie lichamen op orde om je te bevrijden van de beperkingen die je evolutie belemmeren. Wees begripvol voor anderen, in elke situatie.

In het hart van ieder mens is een hartenklop, een ritmisch bewegen van leven en licht. Je reist door de dimensies op het ritme van het hart. De energetische transformatie van compacte lichamen naar licht, zal plaatsvinden op de reis van de hartslag. Kennis en wijsheid zijn in dit ritme opgenomen. Er is een verbinding met het goddelijk plan in deze hartslag. Concentreer je bewustzijn op het ritme van leven en gebruik de basisnoot van creatie om je te leiden op je reis in het centrum van je hart.

Er liggen hier kristalvormige lijnen, die je met je multi-zelven verbinden. Reis binnen je lichaam naar de poort van je hart, door gebruik te maken van de bewuste ademhaling. Wanneer je daar arriveert, gebruik dan de hartslag om je te leiden en reis langs de verbindingslijnen. Dit geeft je de mogelijkheid om je energetische velden te reorganiseren. Een nieuwe, vrij stromende energie zal door het spirituele, mentale, emotie en tenslotte het fysieke lichaam heengaan. Dit zal de lichamen als een eenheid verbinden.

Bevrijd je van de wrijving tussen de lichamen en laat ze samensmelten om de Ene te worden. Open het hart en laat de trilling van deze plek door al je lichamen stromen. Straal het uit om een verbinding te maken met de Universele Hartslag. Ontspan je, wanneer je de patronen en vormen verandert. Geef jezelf het gevoel dat je deze nieuwe frequentie wordt, want deze nieuwe hartslag geeft je de gelegenheid om een volledige verbinding met het geheel te maken. Dit veroorzaakt een luidere hartslag. Degenen van jullie die nog in slaap zijn, voelen dit als een druk op de borst. Dit vindt plaats, wanneer de hartslag van iedereen verandert om te resoneren met de nieuwe Universele Hartslag. De hartenklop is de enige taal van ALLES DAT IS. Maak je hoofd rustig, breng de emoties tot bedaren, ontspan je ademhaling en luister naar de woorden van DE UNIVERSELE DROMER.

Met altijd mijn eeuwige liefde. Shektar.

(vertaald: Harmen Schouwerwou www.unitynet.nl)

 

noot redactie: Dit is gedeellte is afkomstig uit het boek: De missie van de ene ster, te lezen op www.unitynet.nl

oorspronkelijk geschreven in het engels door: Alloya Ye Ra Har



Bron: unitynet.nl

Voeg toe aan: