Zoeken
 


Aussies zien ze vliegen

Laatste wijziging: woensdag 22 april 2009 om 19:30, 3110 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 22 april 2009

In Australië heeft een vrouw uit Palmerston vreemde vlekken ontdekt op een foto die ze nam met haar gsm. De moeder van drie die enkel met haar voornaam Kym in de krant wil, bemerkte de vreemde 'objecten' toen ze foto's van regenwolken bekeek op haar computer. Eerder deze maand kwam een andere man uit de staat Northern Territory met foto's waarop volgens hem ufo's te zien zijn.



Vreemd
Kym gaat niet meteen beweren dat ze onbewust ufo's heeft gefotografeerd, maar vraagt zich toch af wat de vlekken, die enkel te zien zijn op één foto, zijn. "Het bliksemde toen een beetje, maar de vorm van deze lichten is anders. Bij een bliksem zou je toch schichten verwachten in plaats van cirkels," zegt ze aan Northern Territory News. "Eerst dacht ik dat het reflecties van straatlichten waren, maar die lampen waren niet ingeschakeld", zegt ze.

Ufo's
Eerder deze maand beweerde Alan Ferguson uit Acacia Hill dat hij ufo's gefotografeerd had, en hij is niet de enige... Bekijk de foto's. (sam)



Bron: hln.be

Voeg toe aan: