Zoeken
 


Beelden van Werkelijkheid

Laatste wijziging: donderdag 23 april 2009 om 19:11, 1922 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 23 april 2009

 

Jullie allen zijn bouwers van dromen. Jullie scheppen visoenen door het meten of wegen van werkelijkheid. Jullie bouwen je eigen unieke werkelijkheid, jullie beelden van werkelijkheid. Deze beelden zijn geen stabiele factor en vertegenwoordigen niet de meerderheid, want alle zijn uniek in het spel van scheppen. Beelden van werkelijkheid zijn een uitdrukking van een uniek wezen, dat ervaringen schept om zijn bijdrage te leveren aan zijn of haar bestaan en leven. Begrijp, dat het universum zichzelf reorganiseert om jouw beeld van werkelijkheid een plekje te geven. Wat je als echt ziet en waar je jouw levenshouding op afstemt, bepaalt jouw beeld van werkelijkheid. Het universum is alleen maar dienstbaar. Het neemt je waar en ziet wat je als werkelijkheid classificeert en reorganiseert zich langzaam om jouw geloofsstelsel te ondersteunen. Daarom, ALLES wat je tijdens je leven ervaart, is verantwoordelijk voor jouw schepping.

Er bestaan vele beelden op je planeet, sommige zijn harmonisch, andere zijn dissonanten. Gevarieerde en talrijke beelden van werkelijkheid geven de bewoners van de Aarde de gelegenheid om op grote schaal mogelijkheden te beleven, die voor hun groei nodig zijn. Het kerngegeven en de belangrijkste stuwkracht achter het bouwen van werkelijkheidsbeelden, is de definitie van je identiteit. Je bestaan of identiteit, zoals jullie het zien, bepaalt de wereld waarin jullie leven. Wat je denkt dat je bent, is de basis waarop je jouw unieke individuele wereld schept. Je huidige definitie van je identiteit binnen de begrenzingen van de derde dimensie, beperkt het minste je lichaam en het meest je ego. Sommigen van jullie erkennen het bestaan van de Geest. Toch is dit ook begrensd.

Het is zo droevig om te zien hoe dergelijke prachtige wezens voor zichzelf identiteiten scheppen, die mogelijk niet groot genoeg zijn om zulk licht te huisvesten. Wij vragen jullie om voor een ogenblik de ideeën over jezelf opzij te zetten. Laat de beperkingen, die je verbeelding omringen, gaan en open jezelf voor een nieuwe mogelijkheid. Verbeeld je, dat je een multidimensionaal wezen bent dat zichzelf op één enkel punt uitdrukt. Verbeeld je, dat je een dromer bent dat één aspect van zichzelf droomt om in de schepping te spelen.

Kan je dit denkbeeld aanvaarden, dit beeld van werkelijkheid? Kan je zien wat Wij jullie tonen? Denkbeelden en gedachten scheppen beelden van werkelijkheid. Ideeën worden je werkelijkheid, wanneer je jezelf toestemming geeft om erin te geloven. Je maakt ze werkelijk door je handelingen hierop te baseren, alsof ze de enige waarde voor je leven zijn. Je zegt: is het werkelijk …? Het universum reorganiseert zichzelf en maakt het daarna voor je zichtbaar.

Momenteel heb je alleen toegang tot en identificeer je met je driedimensionale zelf, waardoor je jezelf beperkt tot alleen die uitdrukking. Wanneer je gelooft dat je een multidimensionaal wezen bent, zal je beleven dat je leven en wereld zichzelf herinricht om je nieuwe definitie en identiteit te steunen. Dit proces maakt het je mogelijk om toegang te verkrijgen tot de verschillende kwaliteiten en talenten die beschikbaar zijn binnen andere zelven in andere dimensies. Dit proces betekent een hulp bij het ontwaken en bij de planetaire verschuiving naar het licht.

Gaia heeft een uniek beeld van werkelijkheid. Je zou er achter moeten komen wat Gaia voor jou betekent. Je bent je volledig van haar fysiek lichaam bewust. Haar emotielichaam is het plantenrijk en het rijk der dieren, die haar laten voelen. Dus, waar denken jullie dat haar mentaal lichaam zich bevindt? Jij bent het, de mensheid. Jammer genoeg slaapt de meerderheid en is nog niet geactiveerd. Deze slapende breincellen veroorzaken een in slaap zijnde planetair bewustzijn! Het is onze opdracht om deze cellen van de planeet te doen ontwaken. Jullie zijn haar gedachten, haar dromen en haar inzichten. Met elke nieuwe gedachte of denkbeeld komen de energetische patronen, die door interactie worden geschapen. Deze patronen slaat Gaia op binnen de energetische matrix, die de planeet omringt en doordringt. Gaia is jullie beeld van de werkelijkheid. Zij is jullie en zij is jullie steun in de stoffelijke werkelijkheid. Nu kunnen jullie zien dat het MOGELIJK IS om jullie wereld te veranderen!

Zoals We zeiden, Gaia is de grote generator van beelden van werkelijkheid. Zij kan genoeg kracht genereren om de onmogelijke droom naar een mogelijkheid en een waarschijnlijkheid te transformeren. Tot nu toe, heeft ze evenveel aandacht geschonken aan de negatieve als aan de positieve beelden. Zodra jullie ontwaken, herinnert ze haar missie. Wanneer jullie haar toegang verlenen door jullie alwetende zelf, jullie ‘Ik Ben’ verschijning, geven jullie haar toegang tot dit alwetende zelf. De nieuwe betovering van de Aarde is de schepping van een ‘Hemel op Aarde’. Zij begint de richting van haar aandacht af te wenden van de beelden van negatieve angsten. Zij heeft jullie allen nodig om te ontwaken voor het gebruik van jullie visionaire krachten om nieuwe beelden van werkelijkheid te scheppen. Gaia heeft de hulp van alle ‘Gaianen’ nodig om de manifestatie van onze droom te activeren.

Praat met jullie planeet en laat de mogelijkheid van de droom van een ‘Hemel op Aarde’ samenvallen met je eigen visie. Neem in je visie op de versnelling van de droom en de verstrengeling met Gaia. Gaia bereidt zich voor op de verschuiving en zij activeert meer lichtprisma’s in haar lichaam. Deze zal meer informatie vrijgeven, die ontworpen was als hulp bij de transformatie van de Aarde naar het licht. Jullie en Gaia bestijgen samen de evolutieladder. Zij is jullie ruimteschip. Wij zullen jullie door de zone leiden, waar de dimensies in elkaar overgaan. Zij zal jullie veilig in de vijfde dimensie afleveren en in jullie nieuw geschapen werkelijkheid.

DE UNIVERSELE DROMER is de opperschepper van alle dingen. DE UNIVERSELE SCHEPPER is het hoofdatoom. Jullie allen bezitten dit hoofdatoom in jullie lichamen. Alle stoffelijke lichamen zijn door dit atoom gemaakt. Ieder lichaamscel is een perfectie reflectie van dit hoofdatoom. In de driedimensionale werkelijkheid wordt de rest van het lichaam in vorm gehouden door dit eerste atoom. Dit hoofdatoom zal naar het licht terugkeren en zal de rest activeren. Dit eerste atoom is het krachtinfuus en de vereniging van de twee tegengestelde energieën om één geheel te scheppen. Het is de Yin Yang. Extreme hitte en koude, samen verenigd om de juiste condities te creëren voor schepping. Gaia heeft haar eigen hoofdatoom, wat haar meest innerlijke kern is. Wanneer zij verandert, stuwt ze al haar energie in dit hoofdatoom om zaad te produceren. Zij transporteert dit zaad energetisch door de dimensies naar het licht. Zij herschept zichzelf vanuit de energie die binnen de hoofdatoom ligt opgeslagen.

(vertaald: Harmen Schouwerwou www.unitynet.nl)



Bron: unitynet.nl

Voeg toe aan: