Zoeken
 


De 3e dimensie eindigt, is dit voorgoed voorbij na 2012?

Laatste wijziging: dinsdag 28 april 2009 om 17:36, 3318 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 28 april 2009

 

Het is een totaal misverstand dat de derde dimensie zou eindigen. Hoezo, zou de derde dimensie eindigen?

Als de energie van de Aarde evolueert, worden er dimensies toegevoegd, niet ten koste van anderen maar als meerwaarde. De derde dimensie op Aarde kan maar bestaan als de eerste en de tweede geïntegreerd zijn. De vierde en de vijfde kunnen echt ontstaan op Aarde als het merendeel van de mensheid de derde dimensie geïntegreerd heeft. Maar hij zal dus niet verdwijnen. Er komt als het ware een klank of een toon bij. Zie de dimensies als een toonladder.

Hoe ruimer het bewustzijn van de mensheid wordt en hoe subtieler de energie rond de Aarde wordt, hoe meer mensen in staat zijn om contact te hebben of te leggen met de vijfde dimensie. Hoe meer mensen in staat zijn om contact te leggen met de vijfde dimensie, hoe ruimer de energie van de vijfde dimensie rond de Aarde zal cirkelen en aanwezig zal zijn. En zo wordt het voor nog meer mensen mogelijk om gemakkelijker in te pluggen.

Kijk naar de snelheid waar Internet mee verspreid werd en wordt. Eerst waren het een paar computers, zeer grote massale ingewikkelde machines. En nu kan iedereen beschikken over een minuscule chip wat ook een onderdeel is van een computer.

Dit alles wijst er op dat de vijfde dimensie steeds meer aanwezig is op de planeet Aarde. Dat het aan het integreren is in de materie waardoor de mensheid gebruik kan maken van deze energie.

En hoe meer mensen contact hebben met de vijfde dimensie, hoe groter het aantal mensen zal zijn dat contact zal leggen met de zesde en de zevende dimensie.

De achtste dimensie kunnen jullie alleen maar bewust ervaren als je je lichaam verlaten hebt. Want door een lichaam aan te nemen, vernauwen jullie je bewustzijn omdat je lichaam en je zenuwstelsel het niet kunnen verteren. Jullie gebruiken niet voor niets maar een klein deel van jullie hersenen.

Laat dit doordringen en besef dat je daardoor altijd maar een deel van het geheel kunt waarnemen of ervaren of je maar bewust kunt zijn van deel van het geheel. Voor al de rest hoef je gelukkig ook geen verantwoordelijkheid te dragen.



Bron: oth-channeling.com

Voeg toe aan: