Zoeken
 


Bilderberg exposed: Het kantoor te leiden

Laatste wijziging: maandag 18 mei 2009 om 12:43, 4263 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 18 mei 2009

De criminele en illegale Bilderberg-groepering die in het geheim werkt aan de implementatie van de NWO blijkt deels te opereren vanuit een kantoor aan de Zonnebloem in de Leidse Merenwijk.

Dat wordt dit weekeind onthuld door het Leidsch Dagblad. As we speak zijn de ‘Bilderbergers’ bijeen in Griekenland (zie foto) waar namens Nederland ondermeer koningin Beatrix en minister van Justitie Hirsch Ballin, de man die nauw samenwerkt met Joris Demmink, met mensen als Timothy Geitner, David Rockefeller, Etienne Davingnon en -als zijn gezondheid het toelaat- Maurice Lippens in alle beslotenheid vergaderen over de toekomst van de wereld.

SP-kamerlid Harry van Bommel heeft inmiddels kamervragen gesteld over de illegale aanwezigheid van Beatrix in Griekenland, maar we voorspellen dat de stoere SP-strijder zich tevreden zal laten stellen met de meest summiere antwoorden. Intussen lekt er meer en meer uit over de agenda van de Bilderbergers in Griekenland en worden ook weer journalisten geintimideerd, niet NRC Handelsblad natuurlijk dat samenwerkt met Bilderberg. Voor meer over Bilderberg 2009 zie de sites van The Guardian en de Hyves van ArgusOog.



Bron: klokkenluideronline

Voeg toe aan: