Zoeken
 


Help de Wereldziel

Laatste wijziging: dinsdag 2 juni 2009 om 09:21, 2515 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 2 juni 2009

Er is een andere SQ denkwijze dan de Aardse IQ denkwijze die wij al kennen. De Mens heeft nu meer SQ informatie tot zijn beschikking dan onze ouders, opvoeders, religiën + geloven ooit hebben gehad. HELP de Wereld Ziel, die is nog in het 3deBewustzijn en hoort ook in het 5de Bewustzijn te zijn zoals de Mens. Ieder zijn levensdoel is leef + denk + voel + geloof + vertrouw met je zielenhart. Problemen lossen op als iedereen positief is en STA boven alle negativiteiten. De Wereld Ziel komt in balans als niemand zich een lachtoffer voelt en dan komt er ook vrede in de Wereld. Vrede komt er als iedereen zijn gedachten positief zijn, welk geloof of religiën of visie je ook hebt. SQ verstand is een positieve realistische logica denkwijze en kennis en iets begrijpen wordt weer weten. Vrede voor de Wereldziel is nodig dan komt er ook vrede voor de hele Wereld. Nu weet iedereen waarom wij met ons allen naar de Aarde moesten komen, om gezamenlijk dit is collectief vrede + vrijheid te bewerkstelligen voor 2012. Dan hoeft niemand meer te lijden, want dan is ook de Mensheid eindelijk weer VRIJ.

 

Wees positief, dan werkt je Geest/Spirit ook positief. Ieder Mens heeft zijn eigen Geest/Spirit nodig, is positieve Licht-kracht-energieën voor het leven zelf. Onderzoek meer, dan wordt je eigen Geest creatief en die zit in je zielenhart. Dit is niet zweverig, SQ logica kennis is anders dan Aardse IQ verstand. Er zijn al begaafde kinderen op Aarde met hun SQ en IQ verstand geactiveerd, omdat ze een wakkere creatieve Geest hebben. Iedereen heeft een eigen Geest die is collectief verbonden met de Geest van de Almacht vanuit het Universum. Als je iets leest of hoort begrijp je dit beter en dit komt uit je eigen SQ intelligentie. De Oosterse Wereld heeft wijze Boeddha levensfilosofie. De Westerse Wereld heeft SQ geestelijke logica is een simpel realistische natuurlijke levenswijsheid.

De Mens is Multifunctioneel en dit betekent dat de Mens geheel zelfstandig is gecreëerd. Begrijpen wordt je weten. In je innerlijke IK zitten 10 bewustzijns die zitten in je 10 chakras. Zijn je 10 chakras in balans activeert dit je gehele innerlijke zelf en met je 10 lichtzintuigen ‘’gereedschap’’ is innerlijke rijkdom. Dan wordt ook je zesde zintuig geactiveerd: helder- zien, helder- horen, helder- voelen, helder- weten- helder- ruiken, omdat nu ook je 10 chakras in balans zijn. De Mens wordt niet nieuw, ieder Mens gaat zich herinneren wat we geweten hebben, maar vergeten zijn, omdat iedereen in een lager bewustzijn is gekomen. Als je iets leest of hoort krijg je bevestigingen uit je inner zelf. EIS je eigen waarheid op, je bent van de Spirituele generatie die respecteert de oerwaarheid.

Veel Mensen kunnen niet veranderen ‘weerstand’ zit nog in hun, dit is oude angst. Dit is gekomen omdat iedereen naar deze negatieve Aardse 3de Dimensie moest komen om de Wereldziel te helpen. Als de Mensheid dit toen had geweten, waren er niet zoveel problemen geweest. De Mens nam alles letterlijk op en negativiteit hoort niet bij de Mens. De Mens kwam naar de Aarde om de Wereldziel te helpen, daarom STA ook boven alle negativiteiten. Ieder Mens zijn Geest en ziel heeft dit als innerlijke leegte en als geestelijke armoede en onmacht ervaren. Verdring niets, accepteer je volledige zelf ook die weerstand. Vecht nergens tegen dan laat die weerstand los, als er geen weerstand is kom je weer in balans. De waarheid is, als je niet gelooft en vertrouwt in je zelf, ben je afgesloten van je innerlijke zelf. Daarom zorg goed voor je inner zelf, want dan heb je recht op innerlijke bescherming dit is je eigen ‘ziekenhuis immuniteit’. Je bent wel verantwoordelijk voor jezelf, dus daarom zorg dat er geen weerstand in je zit. Als je wilt zeg ook IK accepteer mijn totale inner zelf en ook mijn weerstand. Ik word ook een gelover van mijn innerlijke zelf. Ieder mens heeft een gezonde Geest nodig en een gezonde Geest betekent voor iedereen innerlijke RIJKDOM.

De hersenen van de Mensheid zijn speciaal gecreëerd voor ons Aardse lichaam. Problemen komen vanuit je eigen negatief ‘denkbeeld’ dan is je geest niet gezond. Heb vertrouwen in je diepste zelf, dit is voedsel voor je Geest en lichaam. Je Geest moet gezond zijn anders werken je hersenen en aardslichaam niet goed. In iedereen zijn aardslichaam zit het Lichtlichaam, daar zit de gehele inner ZELF in die is beschermd gebleven door de Heilige Geometrie. Wees positief dan werkt je Geest en lichaam prima. Zelfvertrouwen komt als je ook positief denkt over jezelf en je leven, verander ook iets voor jezelf dat nodig is. Functies voor je aardslichaam zitten in je aardse hersenen en wordt gevoed door je eigen gezonde Geest. Het leven zelf is je gegeven, dus respect en aanvaard je zelf, want je bent er zelf verantwoordelijk voor. Het aardse lichaam kan geheeld worden als een gezwel eruit wordt gehaald. De problemen ontstaan meestal op een geestelijk vlak, dan is het nog niet een complete heling als je ‘’denken’’ niet veranderd, denk en leef en voel ook met je zielenhart dan ben je gezond bezig. Hersenen voedt jezelf, ben positief dan komt je Geest en lichaam ook in balans.

Nu weet je waarom bijna niemand verbonden was met zijn eigen zielenhart, omdat iedereen naar een lager Aardse 3de Dimension moest gaan om de wereld ziel te helpen. Toen wisten wij niet waarom en nu weet iedereen dat dit was om de Wereld Ziel te helpen. Daarom word weer meester over jezelf, EIS je eigen geluk op. Je kunt geen ’liefde + respect’ verwachten of geven als het niet in je zit. Je kunt SQ niet begrijpen als het niet in jezelf is geactiveerd, wordt bewust van die mogelijkheden die er zijn, je doet dit voor je eigen gezondheid en geluk.



Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: