Zoeken
 


Wijze Welvaart

Laatste wijziging: woensdag 3 juni 2009 om 11:30, 1388 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 3 juni 2009

 

Geld is niet langer een symbool van duidelijk succes of hebzucht. Geld wordt simpel gezien als een stoffelijke manifestatie van energie. Het wordt gezien als een middel van uitwisseling en delen. Met de evenwichtige harmonie van ons wezen, leven wij in een volledig vertrouwen naar ons bestaan en bezitten daardoor een aangeboren aanleg voor ontvangen en geven. Niet langer wantrouwen we het universum of onszelf en dit wordt gereflecteerd in onze nieuw gevonden relatie met de materiële welvaart.

Er is een nieuw gevoel van nieuwsgierigheid in de bevolking als geheel. Neigingen tot hebzucht en gierigheid behoren tot het verleden. Iedereen is uiteindelijk verbonden met de innerlijke bron en dit kan duidelijk worden gezien in de nieuwe, verfrissende benadering voor geld en hulpmiddelen. Armoede en honger bestaan niet langer en behoren nu tot de vergeten herinneringen. De leefomstandigheden zijn voor iedereen drastisch veranderd. Geavanceerde technologieën hebben de mensen tijd en energie bespaard. De rol van iedereen in de samenleving wordt gewaardeerd en geëerd. Ieder beroep wordt gerespecteerd en als een integraal deel gezien van een harmonieuze samenleving. Vergoedingen en salarissen zijn in onbruik geraakt, aangezien we wij, onder leiding van de Geest, in een gelijke en eerlijke uitwisseling leven.

De vrijheid die deze houding naar geld en werken heeft gecreëerd, heeft de mens de kans gegeven om er hobby’s en gevarieerde vormen van tijdspassering op na te houden. Wij zien nu verbazingwekkende kunstvormen en geavanceerde technologieën ontstaan die, in jullie huidige werkelijkheid, onvoorstelbaar zijn. In feite is het gezegde, dat dit alles leidt naar een algemene progressieve ontwikkeling van de mensheid, een understatement.

Wij zijn enthousiast over de mate waarin ons soort, als een geheel, gegroeid is. Omvangrijke aantallen scholen van ontwikkeling zijn opgezet, omdat er veel tijd en energie vrijgevallen zijn. Spiritueel onderricht zijn een onderdeel van de alledaagse werkelijkheid geworden en dit wordt niet belemmerd door de zogenaamde ‘heilige’ overtuigingen. De gewone man in de straat vindt nieuwe inventieve manieren om DE UNIVERSELE DROMER in zichzelf uit te drukken. Er heeft een herontdekking van de vele magische, doorgangsrites plaatsgevonden. De mensen vinden, met groter gemak, hun wegen en doeleinden in de open wereld. Daar iedereen bewust verbonden is met de geest, worden deze vorderingen en groei een natuurlijk, onverbreekbaar bestanddeel van het leven in deze tijd.

Door het overal aanwezig zijn van liefde en nieuw ontdekte technologieën, werd het welzijn van de planeet getransformeerd en genezen. De mensen hebben de schadelijke vervuiling van lucht, land en water verwijderd. Zij hebben veel dieren opnieuw geïntroduceerd, die in jullie werkelijkheid op het punt van uitsterven stonden. De verbinding die iedereen voelt met Gaia en haar rijken, is magisch en ongelooflijk.

Het is nu mogelijk om in hoop en vreugde op de planeet te wonen. De mensen verdelen nu de hulpbronnen en kennis van de wereld der natuur als een bijdrage aan de verandering. Wij allen leveren een bijdrage, sommigen misschien een kleinere, maar alle bijdragen zijn in volstrekte harmonie met hun paden. Allerlei uitvindingen worden gebruikt als bijdrage aan het genezingsproces. Evenals de duidelijk zichtbare milieuverbeteringen, vindt er een reiniging van het etherische lichaam van de Aarde plaats. Wanneer individuen genezen, geneest ook het massabewustzijn. Aangezien we op een gecompliceerde wijze met elkaar verbonden zijn, wordt ook het etherische lichaam van Gaia getransformeerd. Allen hebben een duidelijke en niet te loochenen verbinding door hun eigen persoonlijke relatie met Gaia.

De mensen maken gebruik van de medewerking van het Deva Rijk, het dieren- en plantenrijk om toegang te verkrijgen tot de informatie, met betrekking tot de wijze waarop zij in harmonie met de planeet kunnen leven. Het natuurlijke landschap is moeilijk snel te veranderen en toch kan men gemakkelijk het begin van een transformatie vaststellen in de wereld er omheen. Wij bouwen niet langer gebouwen die lelijk of storend zijn voor de omgeving op Aarde. Wij passen de oude kennis van het Oosten toe om gebouwen te construeren die esthetisch verantwoord zijn. De oude gebouwen van schoonheid worden opnieuw gerenoveerd en gereinigd. De ‘vlekken in het landschap’ worden langzamerhand afgebroken, om plaats te maken voor meer oprechte gebouwen en parken. Op elke open ruimte planten de mensen bomen en creëren tuinen van grote schoonheid. Op de langere termijn zullen wij het Hof van Eden scheppen. Met behulp van de magische wisselwerking van de geest en de liefdevolle medewerking van de mensheid, transformeren wij het landschap naar onze visie van de "Hemel op Aarde’.

In jullie werkelijkheid lijkt het op hoopvol denken en toch is het mogelijk als je het maar eenvoudig toelaat. Wij, als soort, evolueren op een ongelooflijke schaal. Wanneer jullie je snel naar het volgende millennium haasten, zullen jullie meemaken wat in de Bijbel de Oordeelsdag genoemd werd. Deze dag is het keerpunt, waar jullie een keus moeten maken tussen twee ongelijke werkelijkheden: een werkelijkheid van hoop en schoonheid, of een werkelijkheid van dood en vernietiging. Het is jullie beoordeling, jullie vrijheid van keus.

Geef jezelf de hoop en besef dat het, in dit wonderbaarlijk universum, mogelijk is om in een werkelijkheid van eigen maaksel te wonen. Neem in bewuste zuiverheid eenvoudig de verantwoordelijkheid voor het zelf en zie hoe jullie wereld evolueert. Jullie zijn bijzonder krachtige scheppers en waarom zouden jullie daarom niet datgene manifesteren wat het meest aangename voor je eeuwige ziel is? Neem een diepe ademhaling en neem dat risico. Geloof in de onmogelijke droom en wij zullen samen in het licht leven.

Een altijddurende liefde toegewenst, van iemand die in jullie toekomstig Eden leeft.

(vertaald: Harmen Schouwerwou www.unitynet.nl)



Bron: unitynet.nl

Voeg toe aan: