Zoeken
 


Rabobank neemt belang in Rothschild-imperium

Laatste wijziging: dinsdag 2 december 2008 om 22:10, 2271 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 2 december 2008


De Rabobank heeft onlangs een belang van 7,5% gekocht in het beroemde -of beruchte- Rothschild-imperium. De Nederlandse bank is daarmee de op één na grootste investeerder buiten de Rothschild familie geworden, na de Jardina Matheson handelsgroep (20%). In een wereld waarin grote banken failliet gaan en alle overigen grote klappen krijgen, rapporteert de Rothschild Investment Bank juist een record winststijging van 31% (€ 459 miljoen).

Ondanks de kredietcrisis en de recessie in de VS en Europa heeft de toonaangevende, in Engeland gevestigde Rothschild bank het afgelopen jaar een zeer sterk resultaat neergezet. De voorman van de bank, Davide de Rothschild, heeft door middel van onconventionele bankstrategieën zijn organisatie buiten het woelige vaarwater van de financiële crisis weten te houden, en kon aan zijn 2700 werknemers zelfs record-bonussen uitdelen. Wel moest er € 96 miljoen aan slechte leningen worden afgeschreven.

Rothschild onthulde onlangs dat het een co-operatie is aangegaan met de Nederlandse Rabobank, één van de belangrijkste financiers in de wereld op het gebied van voedsel- en landbouw. Rabobank neemt een belang van 7,5% in Rothschild Continuation Holdings, één van de basis houdstermaatschappijen die het N M Rothschild imperium bezitten. Het is het tweede samenwerkingsverband van Rothschild met een Nederlandse bank. In december 2007 beëindigden Rothschild en ABN-Amro hun in 1996 opgerichte joint venture.
Over de van oorsprong Joodse Rothschild-familie is al ontzettend veel geschreven. De 'eerste bankiers ter wereld' zouden samen met de Illuminati achter vele duistere complotten zitten om de wereld te controleren. De Rothschild's worden beticht van onder andere satanisme en het financieren van Adolf Hitler.

Hoewel de Rothschild's ongetwijfeld hun aandeel hebben in de totstandkoming van de 'Nieuwe Wereld Orde', worden veel onbewezen en/of verdraaide theoriën over deze bankiersfamilie in grote delen van de wereld vrijwel kritiekloos als 'de' waarheid aanvaard. Ze vormen onderdeel van de al eeuwenlange briljante, maar misleidende propagandamachine die 'de Joden' en 'Israël' en/of het 'Zionisme' de schuld geven van alle ellende in de wereld. Deze heeft, na destijds bezit te hebben genomen van Nazi-Duitsland, opnieuw grote groepen mensen, waaronder ook veel christenen, vergiftigd. Neo-nazi's, neo-communisten (socialisten) en moslims / islamisten putten daarbij uit dezelfde duistere (satanische) bron, die de wereld in ijltempo als één blok aan het vergaderen is tegen Jeruzalem en tegen het Joodse volk.

Xander*
  Bron o.a.: Infowars


Bron: xandernieuws

Voeg toe aan: