Zoeken
 


Agressie

Laatste wijziging: zondag 7 juni 2009 om 16:10, 3022 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 7 juni 2009

 

Oth-channeling door Ellen Rauh
8 mei 2009, Almere, Nederland
http://oth-channeling.com

Goede avond jullie allemaal hier aanwezig.

Er is energetisch zeer veel gaande en daardoor ook op Aarde. Iedereen – alle mensen met en zonder lichaam – gaan door een versnelde evolutie. Alles gaat sneller en alles gaat heftiger. Alles wordt intenser. Dit heeft grote voordelen. Gevoelens die maar vaag aanwezig zijn, zijn zo gemakkelijk onder de mat te vegen. Gevoelens die vaak aanwezig zijn en waar je niet trots op bent, kun je zo gemakkelijk wegstoppen, dimmen, verstoppen in je spieren – wat het meeste gebeurt. Daardoor lijkt het of jij die gevoelens niet hebt.

Lieve mensen, als je ergernis voelt, als je pinnigheid voelt, als je kwaadheid voelt, als je wrok voelt, of al die gevoelens waar jullie je eigenlijk voor schamen, omdat je zo graag aardig, lief en vol mededogen wil zijn – als je deze gevoelens blijft verstoppen, zullen vele allergieën de kop op steken. Weet dus als je durft te voelen en durft te ventileren hoe jij je voelt, dat dat enorm je gevoeligheid ten goede komt.

Overgevoeligheid is allergie. Als je je gevoeligheid kunt toelaten en durft te zijn, dan is het noodzakelijk om alle gevoelens toe te laten, alle gevoelens te ventileren. Alles wat je tegenhoudt, roept een tegenreactie op van overgevoeligheid. Als je dus geïrriteerd geraakt door agressie, door onrechtvaardigheid, zijn er een hele rij redenen op te noemen waardoor jij je kunt ergeren of wat jij onrechtvaardig vindt. Als je deze gevoelens niet ventileert, zal het een overgevoelige reactie tot gevolg hebben en dit gaat dan weer ten koste van je lichaam.

Wat je vaak ziet en steeds vaker ziet en wij hadden het er al over, is dat er kortsluitingen ontstaan bij mensen, die vanuit het niets gaan flippen. Wij hadden het ook reeds over ‘bliksemafleider zijn’. Lieve mensen, als je ergernis voelt, als je kwaadheid voelt – alstublieft wij smeken jullie – laat het er zijn. Geef het aan het Universum. Want als je het niet toelaat, wordt het sterker en ga je als het ware agressie en overprikkelbaarheid stimuleren bij anderen.

Als jij gevoelens niet ventileert, wil dat niet zeggen dat je ze niet uitstraalt. Je hebt als het ware een uitstraling van allerlei bliksems in je aura. Anderen kunnen dit opvangen en escaleren. Ben dus eigenlijk dankbaar als je zo’n gevoelens ervaart, ga dit alstublieft ventileren aan vrienden, maar niet aan de mensen aan wie je je ergert. Want dan zou je schade toebrengen. Probeer dus mensen te bereiken aan wie jij moeiteloos kunt ventileren, kunt mopperen, kunt klagen, je zielig kunt voelen en noem maar op.

Als deze niet te bereiken zijn, dan is er nog een oplossing. Geef het aan het Universum. Straal het uit – zo veel als je kunt. Je helpt er vele mensen mee, zodat zij niet hoeven te flippen. Word bliksemafleider door alle gevoelens te ventileren waar jullie een oordeel over hebben dat ze niet goed zijn of niet aangenaam zijn. Hoe meer mensen in staat zijn om dit te doen, hoe gemakkelijker de versnelling genomen kan worden. Want jullie ervaren een versnelling.

Maar wij kunnen jullie melden dat het in de komende maanden – de komende drie maanden – in een nog hogere versnelling zal gaan. Het zal niet bij te houden zijn. Dus probeer het ook vooral niet bij te houden. Ga mee met de stroom. Ventileer wat je denkt, ventileer wat je voelt.

Alle agressie die nu op de Aarde naar buiten komt, heeft te maken met de planeet Mars, die zich verenigt met drie andere planeten. Wij spraken vroeger van twee maar het zijn er inmiddels drie. En dit alles heeft te maken met strijd. Hoe wordt de energie strijd aangewend? Kijk naar het nieuws, lees de kranten en je ziet wat er in de wereld gaande is: allemaal machtsstrijden. De Aarde is zich aan het zuiveren van machtsstrijden. Elk van jullie heeft persoonlijk zijn eigen machtsstrijd, met collega’s, met familieleden, met vrienden. Accepteer deze strijd, accepteer je onmacht, accepteer je wroeging, accepteer je frustratie en ventileer aan vrienden, aan gelijkgestemden en als er niemand beschikbaar is, stuur het dan naar het Universum. Dit wordt van jullie gevraagd en van iedereen die zich lichtwerker noemt. Dit helpt om escalaties te voorkomen. Dan vormen jullie een uitlaatklep voor al die agressie-energie waar de planeet Aarde zich nu van aan het bevrijden is.

Zie de mensen die een rol spelen om deze agressie te uiten, als spelers die noodzakelijk zijn op de planeet Aarde tot deze energie geneutraliseerd is en het geen strijd meer wordt voor macht, geen strijd meer wordt om gelijk te hebben, geen strijd meer wordt omdat hun waarheid de enige waarheid is en anderen geen recht hebben op hun eigen waarheid.

Eeuwenlang is geloof op den duur een reden geweest of geworden tot strijd, strijd om waarheden, strijd om idealen. Lieve mensen, we gaan langzaam maar zeker de nieuwe tijd in, de tijd van saamhorigheid en dat wil dus zeggen dat al die oude energieën geneutraliseerd moeten worden.

Voel de grote liefde van Oth en al de Zijnen.



Bron: oth-channeling.com

Voeg toe aan: