Zoeken
 


Empathisch gevoelig door Steve Rother

Laatste wijziging: dinsdag 23 juni 2009 om 20:29, 2882 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 23 juni 2009

 

Gechanneld door Steve Rother ©

 

GROETEN VAN THUIS

Geliefden dit is een speciale dag. Er zijn vele dingen die in het Universum gebeuren waarvan jullie weinig notie hebben. Dit is een dag van viering in de vele kwadranten van wat jullie het Universum noemen, want jullie zijn niet alleen op de planeet van Vrije Keus, en jullie zijn beslist niet alleen in het Universum.

Jullie zullen merken dat wanneer jullie frequenties blijven stijgen, jullie meer van die verbindingen gewaarworden. En hoewel het nogal magisch is, kunnen jullie je erg verdrietig voelen, omdat jullie zo empathisch zijn, en op energetisch niveau zo diep verbonden.

Jullie hebben er in toegestemd hier te komen met een gevoeligheid die jullie soms blokkeert of beperkt, door je eigen energieveld en je eigen kwetsbaarheid. Jullie hebben vele levens geleefd met diezelfde kwetsbaarheden, gevoeligheden en geschenken die jullie nu dragen.

Dit keer is het om meerdere redenen anders. De belangrijkste focus voor gans de mensheid is dat jullie nu in feite voorbij de energetische niveaus zijn die je hebt ervaren in de dagen van Atlantis of Lemurië. Jullie zijn verder geëvolueerd dan ooit op deze planeet is vertoond. We weten ook wel dat het er niet op lijkt als je naar CNN of de BBC kijkt.

We weten dat jullie twijfelen aan wat er op de planeet plaatsvindt, en we weten ook dat het nieuws niet leuk is voor jullie gevoeligheden. Wij zeggen, geliefden, dat het waarschijnlijk voor hen die dit lezen moeilijker is dan voor de rest van deze planeet.

Vergun het ons iets uit te leggen over de energetische connecties die jullie onderling hebben, opdat wij een poging kunnen doen om jullie vanuit ons perspectief te laten zien wat er nu op de planeet gebeurt en wat je te wachten staat.

Er is momenteel in jullie leven een nieuw proces van aanpassing onderweg. Jullie krijgen nieuwe frequentionele relaties met alles om je heen. Het is net of jullie energieniveau op slag is veranderd. Vele onder jullie hebben dit ervaren als een Fantoom Dood, en kozen om hier te blijven in plaats van de kans pakken om naar Thuis terug te gaan.

Jullie kunnen het Spel stoppen wanneer je maar wilt. Jullie kunnen kiezen om naar Thuis te gaan, waardoor er deuren opengaan die jullie de uitgang van de planeet zullen tonen.

Maar als jullie er voor kiezen een van de deuren voorbij te gaan en zeggen dat jullie liever blijven, gaat jullie Trillingsgetal heel snel omhoog. Laat ons dit vanuit een ander perspectief verklaren, want spoedig zullen jullie meer dan ooit van deze hogere inzichten krijgen.

Het is thans een inzicht van Thuis, maar wij zeggen jullie dat jullie binnenkort diezelfde inzichten hebben. Jullie zullen in staat zin dit vanuit vele verschillende perspectieven kunnen zien.

We zullen een voorbeeld aanhalen dat zeer dierbaar is voor de meeste van jullie: familie.

In de Lift.

Voor de indaling spreken jullie af: “Ik wil dat jij mijn moeder wordt, en dat jij mijn vader wordt, en zou jij dan een neef willen zijn die mij het bloed onder de nagels haalt?

Zou jij het zwarte schaap willen spelen en drama in de familie brengen? Zou jij zoveel van me kunnen houden dat je mijn zakenpartner wordt, die er met alle centen vandoor gaat, opdat ik een les kan leren?

Jullie brengen alle mogelijkheden in het Spel, voordat je aan het Spel deelneemt.

Natuurlijk gaan jullie vroege stadia van de belichaming over de werking van het fysieke lichaam. In die eerste dagen vragen jullie je af of je wel je Geest tot uitdrukking kan brengen in een fysiek/biologisch omhulsel.

En terwijl jullie van het ene niveau naar het volgende gaan, begint er een nieuwe energie door te breken. Zelfs terwijl jullie door je lessen gaan en van de ene klas naar de volgende gaan, zullen jullie merken dat alles verandert. Je gevoel van macht, je kwetsbaarheid en je persoonlijke identiteit kunnen in een oogwenk veranderen.

Hoe je over je zelf denkt is wie je bent. Telkens als jullie door een van die veranderingen heen gaan kunnen jullie het duidelijk waarnemen. Als kind gingen jullie door een periode van aanpassing, en leerden jullie om te gaan met macht op dat niveau. Jullie hebben veel van die aanpassingen doorgemaakt, en niet alleen als individu, maar ook als het collectief der mensheid.

Wanneer jullie een familie vormen, zijn de directe verbindingen vaker met één ouder dan met twee. Jullie vragen meestal niet één persoon om de rol van moeder te spelen en een ander om de rol van vader op zich te nemen. Het is eerder zo dat jullie een ziel vragen om moeder te spelen en een vader te kiezen, of dat je een ziel vraagt voor de vaderrol en die kiest een vrouw.

Dit komt vaker voor dan jullie je kunnen voorstellen. Jullie hebben één elementair ouder contract, omdat jullie overeenkomstige frequentiepatronen hebben met die ziel. Het impliceert niet dat jullie niet van de andere ouder houden, of dat je er geen band mee kan opbouwen. Zelfs al hebben jullie die persoon als ziel nooit ontmoet.

Jullie kunnen doorheen gans de geschiedenis van de Aarde zeer magische relaties opbouwen. Dat gebeurt echter niet altijd.

 

De Gesloten Kamer.

Met families is het bijna alsof jullie overeenkomen om in een kamer met deze mensen opgesloten te worden, totdat jullie ontdekken hoe je met elkaar kunt omgaan en elkaar kunt bijstaan door een kritieke groeifase te gaan.

Hoe meer jullie in die kamer opgepropt zijn, des te meer raken jullie persoonlijkheden en toleranties aan de kook, en ga je op elkaars zenuwen werken… Is dat niet prachtig?

Vaak vragen jullie je over je eigen familie af: “Wie zijn die mensen, en hoe kom ik in deze kamer met hen verzeild? Waarom begrijpen ze mij niet?” Dat is de grootste uitdaging met families. Familie is ter ondersteuning, en vooral wanneer jullie je expressie als Geest willen manifesteren. Dat is het eerste aandachtspunt voor jullie ziel.

Wanneer mensen volwassen worden en hun eigen pad gaan, komt het vaak voor dat families uit elkaar vallen, dat ieder een eigen richting kiest en dat men elkaar slechts bij gelegenheden ziet.

Soms zijn de levenslessen van dien aard dat er binnen een familie grenzen gesteld moeten worden om integriteit te behouden, terwijl het ook voorkomt dat er energetische koorden totaal worden losgemaakt. Niets van dit alles is goed of fout, noch zijn ze een mislukking of een succes.

De afgesloten kamers voorzien in kansen om te groeien en om je eigen groei af te meten aan de groei van de mensen in je directe omgeving. Dit is allemaal correct, afhankelijk van je eigen behoeften. Het is niet goed en niet slecht. Maar laat ons dit van uit een frequentie standpunt verklaren, want het kan jullie helpen om dat waar jullie doorheen moeten te begrijpen.

De hele mensheid is zich snel aan het verheffen. Er vinden veel veranderingen plaats, niet alleen voor deze planeet of jullie collectief, maar evenzeer in jullie persoonlijke levens. Er zijn mensen bij zonder werk, zonder relaties, of zonder die zaken waarvan ze dachten dat die hen geluk en zekerheid zouden geven.

Dit alles plaatst jullie in het hoogst mogelijke potentieel op je verdere reis. Het is nodig om Geest met jullie samen te laten werken om naar het volgende niveau te gaan.

Wat families betreft, begrijp alsjeblieft dat familie eerder de neiging heeft om te kijken naar wie je was, dan naar wie je zult zijn. Dat komt omdat ze aanvankelijk heftig door jullie frequentie waren ingesloten. Het kan in feite een goed anker zijn dat ze zich aan het oude vertrouwde beeld van jou vasthouden, maar in tijden van snelle groei kan het eerder een beperking zijn.

Zodra elk familielid het ZieleLied leert, leren ze ook wat harmonie is. Dat is de begeleiding/achtergrondkoor als jullie stem duidelijker en sterker wordt in harmonie met de anderen. Vervolgens, als elk familielid evolueert en hun persoonlijke Geest tot expressie brengt, komen er meerder liederen los die met elkaar vervlochten zijn, in plaats van door te zagen op het oude liedje…

Oké, en laat ons dit gegeven over grote families van een nog hoger perspectief expliqueren, want er zijn vele variaties op dat thema op de Aarde. Familie geeft jullie de gelegenheid iemand te leren kennen op een niveau dat daarvoor niet mogelijk was. Familie geeft je ook de kans al je pretenties (maskers) te laten vallen, waardoor mensen je ware gezicht mogen ontdekken.

Is er kans dat je elkaar op de zenuwen gaat werken? Wij garanderen het! Is er kans dat jullie je ooit afvragen: “Wie zijn deze verd… mensen, en hoe kom ik bij hun verzeild?” Ook dat garanderen wij. Wij zeggen jullie, geliefden, dat ze hier met een reden zijn. Zelfs als je niet close bent met je fysieke/biologische familie, heeft ze je de steun gegeven die op een andere wijze niet verkregen zou zijn.

Eer je familie voor dat deel in je geschiedenis waarin ze een belangrijke rol vervulde. Eer ze omdat ze met je mee reisden en het aandurfden jou te zien groeien. En, mocht dit het geval zijn, eer ze voor de negatieve rol in je leven.

Besef dat het je natuurlijke neiging is om je familie te zien zoals ze was, in plaats als hoe ze is geworden. Hoe veel ze ook van je houden, en hoeveel je zou willen dat je broer of zuster iets belangrijks gaan doen, jullie hebben de natuurlijke neiging om ze te blijven zien als de personen die je kende.

Wees je hiervan bewust in je familie – en vriendenkring, want het past niet in een geautoriseerde samenleving.

 

Kibbelende Neven en Nichten.

De grotere families worden ook gevormd, en dat zijn groepen op de planeet waarbij je alert mag blijven. Er zijn vele soorten families die je kunt waarnemen. Je kunt een religie of een mensenras ook als families beschouwen, maar laat ons naar het grotere plaatje kijken.

Toen je naar de Aarde kwam, omringde je jezelf met mensen die je frequentie konden versterken en bestendigen. Op de innerlijke niveaus van de familie is er gewoonlijk genoeg verschil om in harmonie te zijn, maar verder op de frequentie golf zien we overeenkomsten die elkaar alleen maar provoceren. Daarom zeggen wij dat op Aarde de Neven & Nichten het meest ruzie maken.

Daar ligt in de nabije toekomst de grootste uitdaging, en dat is de reden waarom we het nu bespreken. Jullie hebben de keus, Jullie hebben altijd de keus gehad. Jullie komen zeer spoedig voor een keus te staan om meer te leren over die connecties opdat je leert zien wat ze werkelijk zijn; reflecties van je zelf!

Het zijn de Neven & Nichten binnen een familie die elkaar op kritieke wijze reflecteren, en dit heeft voor meer uitdagingen op Aarde gezorgd dan je ooit te weten komt. Het is ook een gegeven waarvoor je spoedig een nieuw begrip zult opbrengen.

Dit is de uitdaging waar de mensheid op afstevent. Een oplossing vinden voor dit eeuwenoude paradigma zal de werkelijkheid van de mens erg snel veranderen en jullie naar een nieuwe wereld leiden.

Wandelen in je nakie…

Vele van jullie zijn Healers en Leraren, en jullie zijn op Aarde gekomen om te helpen. Maar jullie zijn op een hardvochtige planeet geboren. De energie op de planeet verandert dagelijks erg snel, en wordt op vele gebieden plooibaar, toch blijft het nog een harde wereld voor erg gevoelige mensen.

Jullie weten waar we over praten. Vele van jullie hebben zoveel gevoeligheden dat je dingen hebt gedaan om je zelf te beschermen en te isoleren… Als je moeilijkheden hebt met je familie, zet je ze aan de kant en gaat verhuizen, puur om het te kunnen overleven.

Wij zeggen jullie dat iedereen op het punt staat door een gelijke ervaring te gaan als waar jullie doorheen zijn gegaan. Het is net alsof je zonder huid loopt, want je voelt elke zucht wind, elke energie die voorbij komt. En als je dat voelt, weet je niet wat je er mee moet, en het is nogal uitdagend om te verdragen.

Maar nu het veel mensen overkomt, wordt het duidelijk dat jullie de deskundigen zijn, en dat jullie weten hoe er mee te dealen. Wij zeggen jullie dat de oorlogen op Aarde in eerste instantie zijn begonnen om verschillen in geloofsovertuigingen, en op de tweede plaats omdat jullie je eigen reflectie in andermans ogen niet prettig vonden.

Omdat jullie zo gevoelig zijn, en omdat jullie dingen oppikken die anderen onverschillig laten, ontstaan er situaties die jarenlang Noord Ierland heeft geteisterd, en jullie zien het tegenwoordig tussen Arabieren en Joden gebeuren.

Deze ‘neven’, met vergelijkbare energieën, hebben elkaar steeds maar weer bevochten.

Jullie krijgen de kansen in de komende acht maanden om daar een eind aan te maken, en om die negatieve energie op Aarde te transformeren.

We hebben vaak gesproken over het geheim van succes in de jaren die voor je liggen, zie eerder onderlinge overeenkomsten in plaats van je te focussen op verschillen.

Wij hebben het jaar 2009 ook gemarkeerd als het einde der afscheiding. Jullie zijn allemaal deel van god. Jullie komen allemaal uit de zelfde bron. Jullie zijn niet alleen aan elkaars gerelateerd, jullie zijn ook deel van elkaars. Als jullie de Sluier opzij doen en dat inzien, zullen jullie in hysterisch gelach uitbarsten om al de ruzies en reflecties van dingen die je dacht te zien.

Wanneer jullie iets in een ander zien dat je niet prettig vindt, komt dat omdat je dat deel van je zelf niet accepteert. Dat is niet alleen gebeurd op persoonlijk niveau binnen familieverband, meer evengoed op grotere schaal. Houdt dit in dat jullie klaarheid in je families kunt brengen? We zouden willen dat het zo was…

Maar wij weten dat het waarschijnlijk niet mogelijk is omdat er twee mensen nodig zijn om klaarheid te brengen. Hoewel jullie er misschien toe bereid zijn, kan dat voor de anderen niet het geval zijn. Begin met je zelf te veranderen, en met het loslaten van je verwachtingen, want dat is het belangrijkst.

Dat begint plaats te vinden op veel grotere schaal. Jullie zullen meer voorbeelden zien van hoe mensen op elkaar reageren, en jullie zullen kansen krijgen om met die energie op meerdere niveaus te werken, de komende maanden.

Dit jaar krijgen jullie op Aarde de kans om een eind te maken aan afscheiding; 2009 is het einde van afscheiding en het wordt ene succes. Jawel, jullie zien beren op de weg, wij niet! Wij zien jullie op een zelfgekozen pad dat jullie met succes afleggen.

 

De Toekomst van de Verenigde Staten.

Vooruit, laten we nog iets meer zeggen over de wereldeconomie, want het houdt iedereen bezig en bezorgd. Het was vanuit ons gezichtspunt interessant te zien hoe het gespeeld werd. Er is altijd een land of een streek die de neiging heeft om anderen de weg te wijzen.

Vaak waren het de Verenigde Staten, die een ongelooflijke klus hebben geklaard in het leiden van de wereld op meerdere fronten. De VS zijn een groot land geworden. Jullie hebben grote moeilijkheden getrotseerd om dit te doen, en dat hebben jullie gedaan door de Universele Energie te mengen. Jullie lieten alles toe, jullie lieten toe dat alle delen binnenkwamen.

Het gevolg is dat wat jullie gedaan hebben, zich door de hele wereld heeft verspreid. De VS is een wereldleider geweest, en de toekomst van dat leiderschap wordt nu bepaald. In feite hebben jullie een economisch systeem gebouwd dat gebaseerd is op aannames… Daarom zal nu de perceptie van de VS in de wereldgemeenschap de plaats van de VS bepalen ten opzichte van leiderschap.

De VS hebben het vertrouwen dat ze vroeger van de wereld kregen niet meer vanwege de herhaaldelijke misleiding van energie en problemen, en de vele jaren dat het volk op de leiders vertrouwde en hun macht gaven. Absolute macht corrumpeert absoluut, en dat beseffen jullie. Wij zeggen jullie dat het koesteren of behouden van je eigen macht de sleutel zal zijn voor de toekomst van de planeet Aarde.

Het gaat niet meer om vertrouwen op welke leider dan ook die je de weg wijst. Jullie zullen je eigen macht en energie voor je zelf moeten houden, want dat is waar het om gaat in een geautoriseerde samenleving.

Wij zeggen jullie dat het nu tijd is voor integriteit binnen de regering en dat de mensen ruggengraat tonen en Amerika weer opbouwen. Dat creëert alle macht en brengt het terug in jullie schoot, en niet bij een leider of een land.

De VS is door een complete re-set gegaan, en de hele wereld kijkt uit naar de volgende stap. Ja, alle ogen zijn gericht op de President van de Verenigde Staten, en wij zeggen jullie dat niet te doen, want dat is niet de enige sleutel. De clou ligt in het gedrag van het volk, in hoe snel jullie er aan beginnen de Nieuwe Planeet Aarde in de Verenigde Staten en in jullie leven te integreren.

Het is niet aan jullie leiders, het is aan jullie! Het is nu aan jullie om op te staan en verantwoordelijk te zijn voor je eigen geluk, je eigen integriteit en je eigen energie. Jullie zullen alles van binnen uit veranderen, van het economische systeem tot de structuur van je regering.

Jullie blijven praten over de regering alsof het iemand anders betreft. Dat is het niet. Jullie zijn het! De regering is samengesteld uit mensen, en het is een menselijk spel dat jullie hebben bedacht. Verander het! Verander de regering zo dat ze jullie in je energie kan steunen, want dat zijn de kansen die jullie nu krijgen.

Wij zeggen jullie dat jullie leiders, de wereldleiders die in deze energie werken, nu jullie de ruimte geven om dat te doen wat nog nimmer eerder is gedaan… Deze planeet verandert snel, en vanwege jullie gevoeligheid, of het ‘gebrek aan huid’, kan dat een erg lastige transitie zijn of een vreugdevolle.

 

De tweede Fantoomdood van de Aarde en de Zonnecyclus.

We zeggen jullie dat de Aarde zelf nu ook een kritiek gevoeligheidsniveau bereikt die gelijk is aan wat jullie ervaren. We hebben jullie al verteld dat de Aarde door wat wij Fantoomdood noemen, is gegaan. Ze is door nog een gegaan sinds wij er over spraken, en rond die tweede Fantoomdood net af.

Telkens als jullie door een van die gelegenheden gaan, gaat jullie Trillingsgetal omhoog. Net als jullie aan een bepaalde frequentie wennen, verandert het plotseling omdat jullie door een Fantoomdood gingen. De Aarde gaat door hetzelfde proces. Ze heeft besloten te blijven en zal weer anders opgebouwd worden om haar volgende incarnatie te steunen. Daarom zeggen wij dat ze zwanger is.

Vele van die veranderingen zullen door de mensen aanvankelijk gezien worden als problemen, maar vrees niet het zijn solide stappen voor het bouwen van een ruimte voor geautoriseerde wezens. Het zijn geen problemen, het zijn voorvallen op het evolutionaire pad.

De Aarde staat op het punt magnetisch en energetisch te veranderen op vele verschillende manieren ten einde een hogere frequentie te bereiken ter ondersteuning van de nieuwe mensen die gaan komen.

Het is voor ons ongelooflijk opwindend om het waar te nemen, want we hebben nimmer gedroomd dat de Aarde zo ver in het Spel zou komen. We konden ons nooit voorstellen dat jullie werkelijk voorbij het einde van het Spel zouden gaan, om binnen het oude een nieuw Spel te schrijven, en hier zijn jullie dan.

Jullie zijn de Scheppers, geliefden! We spraken onlangs over gebeurtenissen op kosmisch niveau, die we vandaag nog eens willen aanhalen.

De groep refereert hier aan een bericht dat twee weken geleden in Tel Aviv is doorgegeven. Opmerkelijk genoeg werd dat bericht niet opgeslagen/opgenomen.

We hebben gesproken over de zonnevlammen die de Aarde hebben opgewarmd, en het magnetische veld hebben veranderd als voorbereiding op een hoger energetisch bezoek op Aarde. Zonnevlammen duurden ruwweg van 2001 rot 2006, en ze brachten een overweldigende hoeveelheid energie mee, die oorspronkelijk bedoeld was om de Aarde te helpen verwoesten.

Nu wordt diezelfde energie aangewend om de planeet te veranderen en te laten evolueren naar het volgende niveau, in plaats van haar te vernietigen. Het is de Kristal Energie waarover we spreken. Sinds 2006 is de zon gestopt met het produceren van zonnevlammen. Enerzijds is dat een normale cyclus, anderzijds kan de energie nu acclimatiseren en gebruikt worden.

Als die energie niet gebruikt zou worden, zou het onmogelijk zijn er meer van toe te voegen. Onlangs hebben we geopperd dat er twee manieren zijn waarop dit kan gaan, en heeft meer met de mensheid te maken dan met wetenschap of met de Aarde.

Het heeft te maken met jullie, met je gedachten en gevoelens. Die factoren zullen bepalen welke kant het Spel op gaat. Als de collectieve frequentie in dit stadium niet hoog genoeg is, zal de zon ook niet een nieuwe fase van solair maximum bereiken om zonnevlammen te produceren.

We zeiden dat als er stappen worden genomen, de Aarde een mini ijstijd zou ingaan van circa 30 jaar. Dat schept drastischer klimaat veranderingen en een totaal afkoelen van de planeet. De mensen zouden er niet aan onderdoor gaan, maar het zou op zijn minst behoorkijk wat ongemakken genereren. Als de solaire maximum cyclus opnieuw zou starten, zou de planeet meer energie ontvangen en de volgende duizenden jaren minder snel afkoelen.

We brengen dit te berde omdat het nog maar twee weken gelden is dat het benoemden, en toch lijkt het er op dat het Universum daarop heeft gereageerd.

Er zijn tekenen dat de zon op het punt staat een nieuwe cyclus te starten. Dus als jullie in het Tv-nieuws vage uitzendingen zien over zonnevlammen, verwelkom ze dan maar, want het is een kosmisch bewijs dat jullie het gered hebben.

Het is mogelijk nieuwe energie op Aarde te brengen als jullie er gebruik van maken. Dus, hoewel al die energie tussen 200 en 2006 werd geplant en opgeslagen als ging het om een batterij, is het niet mogelijk die batterij meer op te laden zolang er geen gebruik van die batterij wordt gemaakt.

Dat gebeurt door jullie hartsverbindingen en door het oppakken van je macht. Het gebeurt door de dingen die jullie doen en door je individuele levensstijl hier en nu, en het werkt… Dus blijf er aan werken. Volg je hartenwens, volg je innerlijke wijsheid. Volg de stem die je zo lang op je schouder had, en waarmee je niet goed raad mee wist. Stap met heel je hart in welke passie dan ook, en jullie zullen Families van Licht om je heen verzamelen.

Ze zullen biologische families niet vervangen, maar eerder er aan toe voegen. Veel Lichtwerkers die van hun familie vervreemd zijn, of helemaal geen familie hebben, zullen de ware betekenis van familie ontdekken.

De families van Licht zullen er zijn om jullie vooruit te helpen, want deze mensen zullen zien wie je wordt in plaats van wie je was! Het is hoog tijd dat te in te zien en je op die wijze te verbinden met je eigen familie van Licht.

 

Vier Mij Thuis

Waar jullie je ook bevinden op de Aarde, besef dat jullie deel van ons uitmaken en vice-versa. Jullie smachten om naar Thuis te gaan. Jullie Her-inneren je hoe het er was, en denken aan hoe prachtig het zou zijn om Thuis te komen. Wij zeggen jullie dat niet meer het zelfde is als toen je wegging…

De Hemel wordt nu op Aarde gevormd, en dat is het mooie van alles. Je zult, als je besluit Thuis te komen, verwelkomd worden. Je zult welkom zijn en je Thuiskomst zal gevierd worden dor je ganse familie. Maar vind al die stukjes en verbindingen nu je hier toch bent. Wanneer je bij je eigen biologische familie bent, en ineens wordt iets op de spits gedreven waardoor je tegen iemand begint te schreeuwen, besef dan dat het de Aarde is die verandert. En het is goed zo.

Let op de kansen. Jullie hebben de Aarde verder gebracht dan het oorspronkelijke plan. De Aarde was ontworpen om te eindigen tussen de jaren 200 en 2012. Dat is geen geheim, jullie wisten het! Alle voorspellingen van doem & duisternis, die tegen 2000 rondgingen waren juist. Dat was het bedoelde einde van het Spel, en toch zijn jullie hier.

De Aarde eindigt niet. Jullie zien nog steeds dingen die op gang werden gebracht.

Er zijn nog altijd problemen en uitdagingen die gezien worden als het einde van de Aarde, maar dat zijn ze niet. Het is een nieuw begin, en de Aarde staat op het punt op grootse wijze geboren te worden.

Vat moed, geliefden. Wen maar aan die prachtige energie zonder je te irriteren.

Voel je goed met aantrekken van mensen die weten wie je bent, en die je energie herkennen. Zij kunnen je helpen de transitie stap voor stap te maken, want jullie hebben volbracht is ongelooflijk vanuit deze zijde van de Sluier. Wij zijn erg trots op jullie.

We weten dat het niet meevalt om mens te zijn. Wij weten dat het lastig is en dat jullie steeds terugvallen op menselijk denken. Toch zijn jullie god. Er is weinig menselijks aan jullie. Jullie zijn deel van een hoger aspect, dat alziend, al wetend en alomvattend is. Jullie beginnen dat in je dagelijkse leven te beseffen. Wij zijn erg opgewonden om dat waar te nemen. Geniet van der Reis! Heb geen angst en als er in je familie iets wordt overtrokken, vier het dan…

Het is uit grote eerbied dat wij jullie vragen elkaar met respect te bejegenen. Voed elkaar waar en wanneer je kunt. Besef dat het een Spel is, en speel het goed samen.

Espavo,

 

De groep



Bron: assayya.com

Voeg toe aan: