Zoeken
 


Van Paniek in 2008 tot “Ineenstorting“ in 2009

Laatste wijziging: woensdag 3 december 2008 om 23:51, 2442 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 3 december 2008

Gerald Celente een Top Trends voorspeller geeft een angstaanjagende voorspelling voor volgend jaar.

 Een Trends voorspeller in de Verenigde Staten die nauwkeurig de “paniek“ in 2008 voorspelde bijna een jaar voordat het openbaarde, zegt nu dat volgend jaar de “ineenstorting van 2009 ″ zal plaatsvinden.

Gerald Celente, CEO van het Trends Onderzoek instituut heeft een boodschap naar zijn abonnees gestuurd en aangekondigd dat hij een domeinnaam heeft gekocht die hij “Collapseof09.com“ heeft genoemd.

Vorig jaar rond deze tijd, stuurde Celente de volgende boodschap naar zijn abonnees;

“In 2008, zullen Amerikanen wakker worden in de slechtste economische tijden ooit. Zij zullen niet weten wat hen overkomt. Zoals zij in schok waren op 9/11, zo zullen zij verstijft zijn van vrees wanneer de Economische 9/11 het hart van Wall Street raakt.“

Verwerp deze  voorspelling op uw eigen risico. Als u gelooft dat alles goed zal komen en dat het overheidsschip in orde is, verwerpt deze waarschuwing dan en ga verder met uw zaken.

Terwijl hij de “Economische 9/11″ correct heeft voorspeld, waarschuwt Celente nu dat mensen voorbereiding zouden moeten treffen voor een veel slechtere situatie in 2009.

Zoals wij vorige maand hebben gerapporteerd, heeft Celente aan Fox News verteld dat tegen 2012 Amerika een onontwikkelde natie zal worden en dat een revolutie zal plaatsvinden met voedselrellen, krakers opstanden, belastingopstanden en andere protesten en dat feestdagen meer in het teken zullen staan om voedsel op tafel te krijgen dan het geven van cadeaus.

De nauwkeurigheid van Celente wordt wijdwereld geroemd sinds hij de Aziatische Monetaire Crisis in 1997, correct voorspelde en de ineenstorting van de subprime hypotheken en de massieve devaluatie van de VS dollar.

In 2007, waarschuwde Celente van te voren dat de “reuzen in zullen storten,“ waar wij exact getuigen van zijn geweest met de ineenstorting van Lehman Brothers, Bear Stearns en anderen.

Celente heeft verklaard dat de huidige financiële crisis uiteindelijk zal leiden tot niets minder dan een revolutie.

“Er zal een revolutie in dit land komen,“ hij ging verder en zei: “Het zal niet gelijk plaatsvinden, maar het zal komen; wij zullen een derde partij zien en dit zal de katalysator zijn: de overname van Washington DC, in klaarlichte dag door Wall Street in een bloedloze staatsgreep. Het zal plaatsvinden terwijl de condities blijven verergeren.“Bron: endtimes

Voeg toe aan: