Zoeken
 


Zoek antwoorden in je DNA

Laatste wijziging: maandag 13 juli 2009 om 13:44, 4010 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 13 juli 2009

De Mens zoekt naar DE oerwaarheid, want daar is nu werkelijk behoefte aan. Iedereen heeft wel zo zijn eigen waarheid. Dit gaat Niet zo met Energetische Geestelijke /Spirituele Waarheid. (Eerst 7 toen 12 en toen 13 chakras.) de oerwaarheid is: ieder Mens heeft een 10delig chakrasysteem. (12 DNA-strengen.) de oerwaarheid is: ieder Mens heeft een 10delig DNA systeem. Alle persoonlijke gegevens zitten in onze eigen DNA, is beschermd gebleven door de Heilige ‘trust’ Geometrie. Accepteer je complete zelf dan komt ook je 10de kruinchakra in balans. Zoek voor antwoorden in jezelf. Weet nu dat je al een Spiritual Divine Licht wezen bent met een 10delig Multifunctioneel bewustzijn is compleet en zelfstandig. EIS ook je OER waarheid op, is je eigen zuivere kennis, bevestigingen krijg je uit jezelf. Wordt een gelover van je ZELF, wordt EEN met je innerlijke ZELF dan heb je toegang tot hogere SQ spirituele intelligentie zit al in je eigen Hoge Zelf bewustzijn. De Mensheid is al een Spiritueel Divine LICHT wezen, draai ook je spirituele sleutel om en zoek evenwicht tussen je aardse en geestelijke kennis.

Een primitief zelfbeeld is, als je iets moois ziet in een ander en niet in je zelf. Ze noemen dit Maria Magdalena of Maria of Jezus of Boeddha energieën. Heb ook zelf respect, zoek niet buiten jezelf, stel je waarheid bij en verbind je met je complete Zelf, want je Hogere Zelf, is je ziel, gids, engel en levensbegeleider. Wordt ook bewust van je eigen LICHTKRACHT komt uit je eigen inner zelf. Geloof en vertrouw in je eigen Hogere Zelfbewustzijn staat in verbinding met de Wereldziel de oerwaarheid en de Licht Kracht Energieën. Verander jezelf, dan help je ook de Wereld Ziel. Je eigen ‘onbewuste’ negatieve gedachten en onwaarheden en karma negativiteiten zitten in je eigen onderbewustzijn en dit is je ‘lage zelf’ is je schaduwkant. Alles moet gezuiverd en geneutraliseerd worden, een vergeving doe je voor je zelf om je eigen onbewuste ‘lage zelf’ schaduwkant te zuiveren en de Wereld Ziel komt ook in balans. Begrijp dat je eigen ‘lage zelf’ de plaats in nam van je Hoge Zelf, geloof en vertrouw in je Hoge Zelfbewustzijn. Alleen de waarheid gaat naar je DNA en de rest naar je onderbewustzijn. Werk met je 10 lichtzintuigen ‘’gereedschap’’ leef, denk, voel, weet, zie, luister, geloof, vertrouw, vergeef, transformeer, creëer/verander met je zielenhart, dan vallen sluiers van onwetendheid van je af. De Mens komt de waarheid weer te weten.

Lichamelijke klachten komen van je eigen energetische zenuwsensoren uit je 10de kruinchakra als die NIET in balans is. Je eigen zielengeweten, weet/voelt alles van je. Luister naar je ZIEL is je geweten. Luister je niet, dan krijg je problemen vanuit je 10de kruinchakra die staat dan te open, is te veel naar buiten gericht. Dit is de top van je Kundalini energie, verander dan ook oude ‘’overtuigingen’.



Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: