Zoeken
 


Ophelderingen

Laatste wijziging: vrijdag 24 juli 2009 om 12:28, 3477 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 24 juli 2009

Bij je allereerste scheppende begin heb je Geestelijke bewustzijns meegekregen, dit vormt het basisfundament van je ZIJN, zonder deze Kosmische bewustzijn ''kennis'' zou je geestelijk naakt zijn. Dus er zit al degelijk geestelijke voeding IN je, alleen ben je dit vergeten en dit mag je NU er weer uit halen. Daarom is het ook mogelijk om je bewustzijns te gaan begrijpen. Begrijp ook dat iedereen deel heeft genomen aan een groot geestelijk bewustzijnstransformatieproces. Wij werden op de een of andere manier geleefd door dit grote transformatieproces. Nu kunnen wij dit LOS LATEN, want dit proces IS begrepen. Na 2012 gaat iedereen dit transformatieproces begrijpen, want het IS een innerlijke REIS.

Om het scheppende beginsel te begrijpen, gaat het menselijke begrip te boven. Je gaat wel herkennen, dat je veel meer BENT dan alleen EGO = persoonlijkheid. Je hebt een innerlijke IK = ZIEL + GEEST + VERSTAND + 10 CHAKRAS + 10 BEWUSTZIJNS. Je innerlijke IK zit al IN je lichtlichaam, dat ook IN je Aards lichaam zit. Als je echte liefde voor jezelf hebt valt je negatieve EGO van je af. Dan weet je ook dat LIEFDE voor jezelf al genezende energie geeft om je ZIEL en je hart ermee te HELEN. Zoek je innerlijke Meester(es) IN je en zo kom je ook VEILIG thuis BIJ jezelf, dan kun je ook weer gezonder en gelukkiger ZIJN.

Iedereen heeft een innerlijke ZELF = Geest + Ziel + 10 Chakras + bewustzijns + Kundalini + Aura in je etherisch fijnstoffelijke lichtlichaam in je Aards lichaam. Je Lichtlichaam is het voertuig voor je innerlijke ZELF. Het aardse lichaam is van een zwaarder grofstoffelijke materie en laat je achter op Aarde na je dood. Aura heeft kleuren en heeft te maken met je zielenproces en WEERSPIEGELD in je karakter. AURA is je eigen UITSTRALING, als een van je 10 chakras uit balans is, kun je dit misschien zien omdat iedere chakra een eigen kleur heeft.

LIEFDE + GERECHTIGHEID = EGOLOOS. Liefde IS zacht en balsem voor je ziel + hart. Ontspanning is nodig voor je hart in je drukke leven, succesvolle mensen doen dit met succes en dit creëert ruimte in je hoofd en is goed voor je zenuwstelsel en helpt je bewuster te zijn. De natuur heelt je ook, laat negatieve gedachten uit je waaien. Water reinigt je. Door STILTE in jezelf te creëren heel je jezelf, ontspanning of meditatie oefeningen laat je diepe spanning ermee LOS. Dus ontspanning heb je nodig, het reinigt gelijk je lichaamscellen en daar door werkt je IMMUUN en AFVALSYSTEEM ook veel beter. Door op tijd te ontspannen krijg je ook inzichten omdat je GEEST in een rusttoestand is en met zachte sfeer muziek is dit een feest voor je ZIEL. Verander je levenssituaties en ZIE jezelf ook als een LICHT wezen en zet jezelf weer terug IN het LICHT.

Incarnaties werken in overeenstemming naar ieders individuele zielengroei om de KERN van een zuivere ZIEL in je zelf waar te kunnen maken, zodat iedereen zijn eigen oorspronkelijke IK BEN ''is gerechtigheid'' terug krijgt. Een verlichting betekent je lage ZELF ''problemen'' begrijpen en contact maken met je eigen Hoge zelf bewustzijn. Liefde en eerlijkheid, heeft je ZIEL nodig dan heb je het DOEL van je Blauwdruk begrepen en dit geeft recht op een eeuwig voortbestaan.

De LES van LIEFDE + GERECHTIGHEID is er voor iedereen, zodat er een zuivere VONK van herkenning van de WAARHEID van je eigen ZIEL afkomt en dan kom je in het zuivere aspect van je innerlijke ZIJN terecht, dit is nodig voor je eigen zielsverlichting. Je persoonlijke waarheid is gebaseerd op wat jouw ziel heeft of ''denkt'' meegemaakt te hebben en dit gaat in overeenstemming met de waarheid voor jezelf, want daarom zijn er zoveel verschillende waarheden, maar die zijn gebaseerd op iemand zijn eigen EGO.

Dit Kosmische transformatie proces was nodig. Zoek nu de veilige basis IN je diepste zelf op en vind liefde voor jezelf en vindt de waarheid VOOR jezelf. Daarom vergeef jezelf of iemand anders, doe dit voor je eigen gemoedtoestand. Als je, je ZELF beter begrijpt, ga je DE waarheid en de TAAL van het LICHT weer begrijpen. Begin met een nieuwe pagina en laat al het oude negatieve los.

EENHEID betekent dat je INTUÏTIE en INSTINKT weer in verbinding ZIJN met een gewortelde OER zekerheid van vertrouwen IN jezelf. Dit is de SLEUTEL van de LEER van het LICHT en het 6de ZINTUIG wordt hierdoor geactiveerd en dit is het innerlijke OOG dat in je 8ste CHAKRA bewustzijn zit. Iedereen heeft dit IN zich, alleen zijn wij dit vergeten. Daarom zijn er velen die bevestigingen zoeken zodat ze de waarheid weer gaan herkennen. Dit zit in de TAAL dat wij allen van het LICHT hebben meegekregen bij ons allereerste bestaan. Activeer deze innerlijke kennis want het zit in je eigen Godbewustzijn waar het Grote waarheidsgeheugen van de bibliotheek de LEER van het LICHT vandaan komt, daarom zoek naar de waarheid IN jezelf.

Je bent al compleet, alles zit al IN je en je mag er zelf vorm aangeven, vul die leegte IN je zelf op door eigenliefde. Je scheppingsproces komt uit je eigen bewustzijns. RUST periodes ZIJN nodig voor inzichten voor jezelf. Handelingen en daden worden door je eigen waarheidsbewustzijn rechtgezet, een vergeving is daarom ook altijd op zijn plaats. Onbewust heeft iedereen meegeholpen bij het Transformatie proces voor een herstel van Gaya de Wereld Ziel. Dit is nu klaar en daarom IS de Mensheid ook VRIJ en geniet daarom terwijl je op Aarde bent.



Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: