Zoeken
 


Nieuwe evolutie IS begonnen

Laatste wijziging: woensdag 29 juli 2009 om 16:02, 3220 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 29 juli 2009

Een positieve nieuwe EVOLUTIE cirkel NR 1 is GESTART. Omdat wij nu ook klaar zijn met onze oude negatieve familie karma te reinigen. Wij hebben onze familie karma SCHOONGEMAAKT en daarom is iedereen zijn DNA ook weer schoongemaakt. Wij zijn KLAAR dus laat LOS, mocht je toch nog iets voelen, VERGEEF dan jezelf voor iets dat nog IN je eigen onderbewustzijn zit; dit kan een onjuistheid zijn waar je nog steeds IN gelooft en je doet dit voor jezelf. Niets MOET en alles MAG en geniet NU van je VRIJHEID.

Iedere evolutie cirkel heeft 10 cirkels en iedere cirkel heeft nog eens 10 lagen. Als 1 volle 10 cirkel van een evolutie klaar IS, start een complete nieuwe evolutie cirkel met nr. 1 en dat is NU gebeurd. Onderdrukkingen gaan zich BEVRIJDEN, daarom STA IN JE EIGEN KRACHT, er is genoeg positieve energie aanwezig.

De laatste 5 evolutie cirkels waren negatieve Revolutie cirkels en die is NU klaar en er komen eindelijk weer positieve nieuwe energieën vrij. Het Universum was ook gestagneerd door deze negatieve Revolutie energie, zoals wij dit ook waren.

Alles zal duidelijk worden als wij ook geestelijk wijzer worden. Dan worden wij transparant en dit betekent dat wij anders gaan zien + horen + voelen + gaan begrijpen zodat alles weer helder en duidelijk wordt. Dan zijn er geen sluiers van onwetendheid meer en er is weer EENHEID in ons. Wij hebben meer vertrouwen voor de toekomst en in onszelf en dat versterkt dus onze eigen innerlijke kracht. Wij worden dan zelf mediums en paranormaal begaafd omdat wij onze 6de Zintuig activeren, dat door onze zintuigen vertrouwen + geloven worden geactiveerd.

Ons werk hier op Aarde was om oud familie karma te helen en te zuiveren en wij konden dit doen, als wij ook zelf die levenslessen begrepen. Daarom als er iets is wat jezelf nog moest leren, werden deze lessen gepresenteerd in allerlei vormen of verpakkingen, totdat wij die les herkenden en begrepen hadden. Als wij die les begrijpen komt die niet meer terug en zodoende konden wij allemaal oude familie karma schoonmaken en reinigen door een bepaalde levensles te gaan begrijpen en hoe eerder wij die les ZELF begrepen hadden hoe eerder wij VRIJ waren.

Als wij iets niet kunnen veranderen; maar voelen toch nog wat, dan hebben wij een ombuiging nodig via de waarheid. Dit kunnen wij doen met een vergeving en dit doen wij voor ons ZELF, dat IS negatief in positief veranderen. VERGEVEN is een zeer sterke TOOL, een werktuig dat werkt als een katalysator en helpt om diep zittende problemen los te laten, wij kunnen dit zelf doen als wij dit eerlijk menen. Een vergeving is iets LOSLATEN uit onze GEWETEN en dan wordt zo ook ons onderbewustzijn gezuiverd. Daarna kunnen wij ook weer de waarheid herkennen als wij iets horen of lezen, omdat geweten een deel van onze waarheidbewustzijn is en als een geweten schoon is kan ons waarheidbewustzijn weer geactiveerd worden. LOSLATEN gebeurt dus op een geestelijk niveau, vergeving doe je altijd voor jezelf; dan weet je ook zeker dat jouw geweten ook gereinigd kan worden.

Daarom kan ook iedereen IN een hoger bewustzijn komen als ze zouden begrijpen wat ze zoal zelf kunnen doen en daar helpt spiritualiteit bij en dat is geestelijk iets bewust worden. Dus het is werkelijk voor iedereen haalbaar om in hun eigen 5de hartchakra in balans te komen en om zo IN een hoger bewustzijn te komen als ze weten wat ze op een eenvoudige manier zelf kunnen doen.

Wees niet bang wat een ander zegt, want het gaat om jou alleen. Daarom STA in je eigen kracht, want je bent al een LICHT wezen voordat je naar de Aarde kwam, maar dat was je vergeten. Concentreer dus meer op jezelf en dan kun je ook jou weten en bewustzijns weer gaan herinneren. Bewustzijns is een WETEN en zit opgeslagen in je zelf en dat blijft ook altijd IN je zitten, maar ga deze NU weer herinneren. Dit kun je door spiritualiteit of geestelijke wijsheid gaan herinneren en dan weet je of iets de waarheid is. Misschien mag je nog iets veranderen; omdat je dacht dat het de waarheid was, dit geeft niets het veranderen van gedachten mogen wij allemaal nog doen, want er zijn anderen waarheden aanwezig, als je verder gaat met onderzoeken, kom je steeds meer te weten. Dus een vergeving doe je altijd voor jezelf en is bedoeld om jezelf uit te zuiveren.

Wij hoeven NIET meer te LIJDEN, wordt hier BEWUST van en begrijp dat wij allemaal klaar zijn met negativiteit laat dit LOS en ga weer leuke dingen doen.



Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: