Zoeken
 


Harde cijfers ontmaskeren leugens in media over einde recessie

Laatste wijziging: dinsdag 4 augustus 2009 om 21:11, 2750 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 4 augustus 2009


U heeft het fantastische nieuws vast wel vernomen van de media: de recessie is (bijna) over! En het moet wel 'waar' zijn omdat het op TV gezegd werd, toch? Dus waarom nog zeuren over de almaar stijgende werkeloosheid en pijlsnel oplopende overheidstekorten, als de banken hun topmensen inmiddels weer vette bonussen uitkeren?

 
De harde waarheid is dat hoe dieper we in de huidige depressie belanden -wat dat is de recessie inmiddels geworden-, des te groter worden de leugens dat het einde in zicht is en herstel om de hoek gluurt. De échte cijfers en statistieken tonen dit onverbiddelijk aan.

Als we inmiddels in een depressie beland zijn, waarom wordt het dan nog steeds een recessie genoemd? Simpel: om de bevolking een rad voor de ogen te blijven draaien, zodat het gepeupel niet in paniek raakt en daarom door blijft gaan met geld lenen en uitgeven. De economische crisis een depressie noemen zou de waarheid zijn - maar 'waarheid' lijkt in het land van politiek en media een buitengewoon rekbaar begrip geworden.

 
Misschien moet het dan maar weer eens rechtstreeks gezegd worden: we worden keihard voorgelogen. Punt.


Bron: xandernieuws

Voeg toe aan: