Zoeken
 


Je verstand uitbreiden

Laatste wijziging: dinsdag 11 augustus 2009 om 20:12, 2979 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 11 augustus 2009

De Mens heeft veel meer in zich dan wij denken te weten met ons IQ verstand. Denken met ons IQ aards verstand dan werkt ons verstand maar voor de helft. Dan denken wij maar met 5 zintuigen, zijn wij onbewust van hogere intelligentie. IQ verstand is voor het Aardse gebeuren wat buiten de Mens zelf om gebeurt. Ieder Mens heeft 10 zintuigen ‘gereedschap’ nodig om gezond en gelukkig te zijn. Ons IQ + SQ verstand werken samen met onze 10 bewuste lichtzintuigen. Geloven + vertrouwen zijn 2 sleutels die wij nodig hebben om ons SQ = spiritual geestelijk intellectueel verstand te activeren. Iedereen heeft een volledig 10delig Multifunctionele bewustzijns in zijn eigen inner zelf zitten. Dit kunnen wij niet begrijpen met ons Aards IQ verstand. Als je iets met SQ moet beredeneren dit werkt niet, want je loopt VAST ons SQ verstand is bovenaards. SQ verstand berust puur op de oerwaarheid van het oerweten en werkt alleen als wij erin geloven en erop vertrouwen, zo is de Mensheid nu eenmaal gecreëerd. Alles zit IN ons, alleen zijn wij dit vergeten. Dit is moeilijk voor hoofddenkers om anders te gaan denken en dit aan te nemen dat dit de waarheid is. De Mens heeft het recht om het oer waarheid van het oerweten te kennen. Alles in ons reageert op energetisch – spiritual - geestelijk SQ verstand + 10 licht zintuigen. Alles in ons is energetisch – spiritual - geestelijk door DE Alwetende Almacht gecreëerd. Wij zijn al Spiritual Lichtwezens en wij gaan dit begrijpen. Dan komen wij weer in balans en dan is er EENHEID ook in ons verstand en onze KUNDALINI – LICHT – KRACHT – ENERGIE - VER-LICHT dan onze 10 chakras.

Daarom leef bewuster en geloof, vertrouw, denk, voel, weet, zie, hoor, herinner, vergeef, Love met je zielshart, dit geeft ons ook levens-kracht-energieën. Zie niet alleen het mooie in een ander, ieder Mens is hetzelfde gecreëerd. Weet dat je geest en lichaam samen in balans moeten zijn anders ontstaan er problemen en daaruit ontstaan er pijnen. Iedereen is NU op Aarde om de Wereld Ziel te helpen, dit waren wij vergeten en er komt VREDE in de Wereld zodra de Mens zelf ook bewuster wordt. Iedereen heeft een eigen Hoge Zelf intelligentie in zich, vraag aan je eigen Hoge Zelf intelligentie wil je mij helpen. Als wij dit kunnen begrijpen, dan ZIJN wij weer een bewust Spiritual Uniek Licht Mens.

Zodra onze 8stechakra ‘tussen onze oren’ in evenwicht is, kan onze Kundalini licht-kracht-energieën kanaal door al onze 10 chakras stromen. Onze Hoge Zelfbewustzijn heeft ‘sensoren’ en laat ons alles weten via ons inner OOG en inner OOR als onze 8stechakra in evenwicht is. Ons Zesde zintuig is inner zien; inner horen; inner weten is intuïtief het oerweten ‘waarheid’ weten. Instinct is een direct voelen + weten komt uit ons eigen zuiver Zielenhart. De Mens gaat begrijpen wat in ons zit, wij weten nu meer dan ooit tevoren.

Alles zit in ons eigen Lichtlichaam (zit in ons aardslichaam) is beschermd met de Heilige Geometrie. In ons zielshart zit onze gehele BRON de Mens werd onwetend van wat wij in onszelf hadden, omdat wij naar de Aarde zijn gekomen om de Wereldziel te helpen. Daarom kunnen wij ook niets of niemand beoordelen, want wij weten niet de werkelijke waarheid. Veel Mensen keerden onbewust tegen zijn inner zelf, en Religieuze ‘bevindingen’ werden als ‘waarheid’ aan genomen, veel Mensen blijven onbewust van hun eigen inner BRON. Blijf niet onwetend over de juiste waarheid, ons geweten ’rechter’ zit in ons eigen zielen hart. Sta boven alle negativiteiten, LICHT is positieve energie, en negatief ‘zwarte duistere magie is’. Iedereen is op Aarde om de Wereld Ziel te helpen. Niet om onwaarheden te verspreiden, die gaan naar je onderbewustzijn in je 9de chakra, onze 10 lichtzintuigen zitten daar en die blokkeren dan. Vergeef jezelf voor onwaarheden, dan zuiveren wij ook ons familiekarma uit het verleden ermee. (Weet dat in onze brein alleen alle functies van onze gehele aardslichaam zitten.)

Als je negatief denkt, ben je ook tegen jezelf gekeerd, ben eerlijk, ben je het dan waard dat je leven goed verloopt, ben je het waard om beschermd te zijn? Bescherming komt uit je eigen immuniteit ‘ziekenhuis’ en dit werkt pas als wij geloven en vertrouwen in onszelf. Dus accepteer ook je eigen 10 Lichtzintuigen, is ons eigen innerlijke ‘gereedschap’, hebben wij werkelijk nodig. Ieder Mens is al zelfstandig uniek gecreëerd, wordt er ook bewust van. Ieder Mens heeft een eigen Geest is een deeltje van De Alwetende Geest De Almacht. Heb ook Zelf respect geeft een goed gevoel en dan EREN wij gelijk onze eigen Creator DE Geest/Spirit Almacht mee. Hebben wij het geheim van het leven zelf geleerd.

Iedereen heeft zijn eigen Geest/Spirit nodig om te kunnen leven/bestaan, want dit geeft ons levens-kracht. Geloof en vertrouw in jezelf, dit activeert het LICHT van je eigen Geest/Spirit. De Mens kan niet zonder een ‘gezonde’ actieve Geest bestaan om gezond en langer te kunnen leven. Onze Geest zit in ons zielenhart, iedereen moet zijn GEEST stimuleren, blijf communiceren, blijf actief. Onze eigen GEEST kunnen wij zelf gezond houden, ieder Mens heeft een vrije WIL en leef nu ook bewuster met je eigen 10 lichtzintuigen.



Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: