Zoeken
 


Engelen liefdes magie

Laatste wijziging: vrijdag 21 augustus 2009 om 20:30, 5224 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 21 augustus 2009

 

Aartsengelen zoals Michael de beschermer, Rafaël de genezer, Raziël de magiër en Azraël de paragnost zijn de bodyguards van God. Zij mogen dichtbij hem zijn, naast zijn troon of achter zijn troon. Zij geven je engelen energie en brengen magie in je leven. Ik verdiep me in de eigenschappen van aartsengelen om de meest effectieve geleide meditaties te kunnen maken. Op zulke momenten van intensief contact raakt het trillingsniveau van aartsengelen mijn trillingsniveau en communicatie op energie niveau komt tot stand. In de aartsengelen Raziël en Azraël heb ik me in deze periode erg verdiept omdat ik onder andere daar twee geleide meditatie Cd’s van heb samengesteld en opgenomen. Ik wil de energie die deze aartsengelen maakt tot wie ze zijn aan je meegeven.

Raziël - De magische aartsengel

Magie betekent toverkunst. Een actieve ingreep van de geest en de ziel in de natuur waarbij kennis van de geheime wetmatigheden onmisbaar is. Een strikte uitvoering van ieder onderdeel in een magisch ritueel is hierbij een vereiste. Er zijn twee vormen van magie; De witte, positieve en goede magie die wordt aangewend voor heilzame doeleinden en de zwarte, negatieve, slechte magie die wordt aangewend voor egoïstische doeleinden. Een magiër gelooft in een hiërarchisch universum waarin de aarde het laagste en meest stoffelijke niveau is. De aarde is het domein van het lichaam. Terwijl de hogere niveaus het domein zijn van de geest. Maar zoals Hermes Trismegistus, de heilige van de magiërs, opmerkt:

‘Wat er ook boven is, is zoals wat beneden is en wat er ook beneden is, is zoals wat boven is.’ De magiër is zich bewust van de overeenkomsten tussen alle niveaus van het bestaan. Hij weet dat de afzonderlijke niveaus elkaar weerspiegelen en dat wanneer er effecten worden bereikt in het ene niveau, dit een golving teweegbrengt op alle niveaus.

Magie

In de loop der tijden hebben mensen zich verbonden in magische veelal geheime genootschappen zoals de Rozenkruisers en de Vrijmetselaars. De Vrijmetselarij verscheen voor het eerst in Engeland in het midden van de 17e eeuw en bestaat heden ten dagen nog steeds. Zij werden geïnspireerd door de meest mysterieuze genootschap van allen, de Rozenkruisers. De Rozenkruisers beloofden om een universele hervorming van de maatschappij en religie te veroorzaken die alle naties van de wereld zou verenigen in een nieuwe magische schikking. De nadruk van de Rozenkruisers ligt op vrijheid, gelijkheid en liefdadigheid. De belangrijkste rituelen binnen de vrijmetselarij zijn overgenomen van de klassieke toverboeken. Van de ceremoniële magie zoals het grimorium verum en de sleutel van Salamon.

Magie komt tot stand door symbolen en het uitvoeren van rituelen. Een van meest illustere magiërs is Eliphas Levi (1810-1875) een belangrijk schrijver over magie en occultisme. Zijn bekendste werk is ‘Leer en Ritueel der Hogere Magie’. Deze belangrijke magische boeken kun je nog steeds kopen. Ik heb in de jaren 70 een schilderij gemaakt geïnspireerd op een illustratie van Eliphas Levi, de Bok van Mendes. De Bok van Mendes heeft het lichaam van een vrouw met mannelijke phallus en een bokkenkop. De bokkenkop stelt de geest voor en het vrouwenlichaam de materie. Hij houdt in de ene hand de zon en in de andere de maan. Hij zit op een wankele bol. Dit magische symbool heeft mij altijd geïntrigeerd. Het evenwicht tussen goed en kwaad, tussen witte en zwarte magie is kwetsbaar en in ieder van ons vertegenwoordigd.

Magie is communicatie met de heilige, spirituele wereld. De door mij ingesproken engelen meditatie Cd Raziël zal je alles dat goed is geven als je er om vraagt. Hij helpt je bij jouw succes en je liefdesgeluk. Raziël geeft je altijd magische engelen energie, voorspoed en fortuin zonder dat jij je in ingewikkelde magische rituelen hoeft te verdiepen… De meditaties stimuleren jouw creatief vermogen. Je verankert je diepste verlangens en hebt een positief scheppend leven. Raziël brengt magie in je leven.

Raziël, de Magiër

Hij helpt je, hij is de verandering van dingen. Hij geeft je voorspoed en fortuin en ook de liefde van je leven. Mocht je het grote geluk hebben dat de relatie die je hebt de liefde van je leven is, dan kun je alsnog naar de liefdesmeditatie doen en aan jezelf denken.

Liefdesmagie

Ik moet leren... De schaduwkant van mezelf en van anderen te zien en te accepteren. Dat ik de liefde van anderen moet accepteren. De ware liefde te voelen Om risico’s te nemen en mijn seksualiteit te accepteren. Om liefde te geven zonder iets terug te krijgen Om van mezelf te houden Wil je me helpen Raziël...

Ik durf... Nu mijn leven anders te zien en te veranderen. Iedereen lief te hebben Te geloven in mijn inzichten. Nu liefde te ervaren. Wil je me helpen Raziël...

Ik hou... Van mezelf. Van mijn vermogen om anderen lief te hebben. Ik ben er klaar voor om de liefde van mijn leven te ontvangen Wil je me helpen Raziël...

Raziël spreekt

‘Ik geef je mijn liefde op vele manieren. Ik geef je genegenheid, tederheid, seksualiteit en sympathie. Ik zorg voor voldoening in je liefde voor je partner. En zorg voor gezelligheid, zang en dans, plezier en verliefdheid en seks. Ik verzorg je schoonheid, de verleiding en de ontroering van het samenbrengen van twee mensen die elkaar in liefde omarmen.

Azraël - De Healer

De paragnost is naast zijn reading en advies ook een groot healer. Azraël werkt regelmatig met zijn broeder Raziël die door God de eerst aangewezene is om mensen beter te maken. Heb je Cd van aartsengel Azraël en je hebt hulp nodig en inzicht in je lichaam, doe dan voordat je de geleide meditatie uitvoert het volgende:

Healingsessie

Mijn ogen zijn gesloten…ik ontspan me en concentreer me op mijn beschermer en healer, de aartsengel Azraël, en vraag om zijn liefdevolle hulp. Azraël, wil je me helpen...

Ik denk nu aan hem en voel zijn engelen energie die om me heen is als een omringende kracht en bescherming die me beter maakt. Open nu rustig je ogen... Herhaal deze meditatie sessie dagelijks.

Azraël - De Paragnost

Azraël is de kenner is van de gnosis. Een gnosticus. De gnosis is de Goddelijke zelfkennis. De gnosticus is dichtbij de kennis van God. De gnosis is de hoogste zelfkennis, wie zichzelf kent, kent het All. De paragnost verdiept zich in het verleden, staat in het hier en nu en kijkt in de toekomst. Azrael is jouw paragnost en geeft je tijdens meditaties antwoord op al je vragen. Hij geeft je raad en geeft je levenspad aan. Hij staat je bij, bij de ontwikkeling van je paranormale vermogens. Azrael is je leraar en leidt je naar jouw zielenplan. Je ziel is jouw persoonlijk deel dat zich onderscheidt van je lichaam. Je ziel staat voor je gevoelskant. Het is het middelste gedeelte van je drievoudige natuur; lichaam, ziel en geest. De ziel is de bemiddelaar tussen je lichaam en je geest en wordt als onsterfelijk gezien. Je ziel incarneert weer. Azrael wil je helpen als je onnodig op een plek blijft hangen. Bijvoorbeeld een lastige relatie die maar doorgaat en doorgaat, dat kost je jaren van je persoonlijke ontwikkeling en je paranormale ontwikkeling. Je zielenplan is bepaald en Azrael weet dat. Ik heb mij verdiept in de engelen energie van Azrael en daar een geleide meditatie van samengesteld.

Een geleide meditatie

 

Op 4 september start het nieuwe seizoen met een Esotherische Engelen alfatrainings avond in Zoetermeer.

Voor meer info zie http://www.robvanderwilk.nl - http://www.robvanderwilk.hyves.nl.

 

Rob van der Wilk.

Originele bron: robvanderwilk.nl



Bron: aquariusage

Voeg toe aan: