Zoeken
 


Meneer Coutinho, wat is er mis met zilver?

Laatste wijziging: vrijdag 28 augustus 2009 om 09:41, 5740 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 28 augustus 2009

Hoe is het mogelijk dat vooraanstaande artsen, zoals de heren Coutinho en Osterhaus toch worden gezien, het presteren om de WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN werking van een geneeskrachtig produkt af te wijzen en nog sterker: het als kwakzalverij en nepmiddel te kwalificeren. Wat drijft hen?

Is dit pure onwetendheid of zit er meer achter deze opmerkingen. Gezien de kennis die al vele tientallen jaren bekend is over colloïdaal zilver, lijkt de kans bijzonder klein dat beide heren NIET weten wat dit middel kan en/of dat het überhaupt bestaat.

Zilver is al sinds mensenheugenis een metaal/materiaal dat bekend staat om zijn geneeskrachtige en preventieve werking op het menselijk lichaam. Lees hieronder een stuk uit het bijzondere boek ‘Cancer, step outside the box’, over dit natuurlijke ‘medicijn’.

De grote pharma-INDUSTRIE heeft liever niet dat je dat doet, maar hopelijk bepaal je zelf wat je wel en niet leest, en wat je wel en niet gebruikt voor jouw welzijn en de gezondheid van jouw lichaam. Jouw onvervreembaar eigendom!

Stuur dit stuk door en zet het rare gedrag van Coutinho en Osterhaus nu eens in een waar daglicht. Want dat het raar is, dát is toch niet zo’n vreemde conclusie?

Tot slot wil ik je erop attent maken, dat colloïdaal zilver op dit moment door de VWA, de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, als een levensmiddel wordt aangeduidt. “Hoe kan een levensmiddel nu geneeskrachtige werking hebben?” Dát is zo’n beetje hun opstelling.

Nou als zij dit verhaal lezen, en zich verder verdiepen in de werking van colloïdaal zilver, kan dit produkt gewoon weer in de categorie ‘geneesmiddelen’ worden geplaatst..!! Meneer Coutinho gaat niet voor zilver, maar kennelijk voor het ‘goud’ van de pharmaceutische INDUSTRIE?!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wist meneer Coutinho waarschijnlijk niet dat de oude-Egyptenaren al stukjes zilver achterlieten in wonden die waren veroorzaakt door de operaties die zij toen al uitvoerden, waaronder hersenoperaties! Nou hup, dan wellicht een reisje de ruimte in, om het ‘nepmiddel’ zilver te proberen?

Een stap naar het huidige ruimtevaarttijdperk is meneer Coutinho kennelijk ook teveel moeite. Ná een test van 23 manieren om water te zuiveren, heeft NASA gekozen voor zilver als ‘zuiveraar’ voor hun Space Shuttle programma. Het zilver wordt gebruikt voor het maken van zuiver water uit vervuild water (incl. urine), voor het zuiveren van lucht (airconditioning) en de hygiënische bereiding van voedsel. Door het toevoegen van 100 delen zilver in een miljard delen water is het water geschikt om te drinken.

Hierdoor vermijdt NASA het toevoegen van 1000 tot 1500 delen chloor aan het water, voor hetzelfde doel. Ruim 100 liter water staat de Shuttle-bemanning op deze wijze dagelijks ter beschikking. En door met zilver te werken, wordt de waterfilterinstallatie nu met 90%  in gewicht teruggebracht. Ook doordat nu de noodzaak niet meer aanwezig is om het water eerst uitgebreid te testen op allerlei componenten, voordat het veilig gedronken kan worden. Hoezo meneer Coutinho is zilver onbetrouwbaar en een nepmiddel?

Wat is Colloïdaal zilver?

Colloïdaal zilver is een oplossing van ultra-fijne (submicroscopische) deeltjes puur zilver opgelost in water door een positieve lading van elk partikel. Deze partikels blijven opgelost door deze oplossing, doordat de positief geladen deeltjes, elkaar met meer kracht afstoten, dan dat ze door de zwaartekracht naar elkaar worden gebracht, onder in de oplossing.
Colloïdaal zilver is één van de krachtigste anti-bacteriologische oplossingen die we kennen, vooral omdat zilver een uitzonderlijk metaal is, dat niet-giftig is voor het menselijk lichaam, maar wel vor meer dan 650 ziekte-veroorzakende bacteriën, virussen, schimmels en parasieten. Het dagelijks innemen van colloïdaal zilver is het hebben van een 2e immuunsysteem!

In de VS werd vroeger door veel mensen een zilveren dollar gedaan in de verse melk, om deze langer vers te houden, vóórdat men de beschikking had over koelkasten. En het is heel bekend dat de oude Grieken de medische waarde van zilver onderkenden. Zij merkten op dat families die van zilveren lepels en vorken aten, zelden ziek waren en bijna nooit infecties hadden.

Colloïdaal zilver is overal te koop, het is redelijk prijzig, maar staat in geen verhouding tot 'de kosten' van de pharma-chemische produkten. 
Colloïdaal zilver is overal te koop, het is redelijk prijzig, maar staat in geen verhouding tot 'de kosten' van de pharma-chemische produkten.

Deze kennis werd laten overgedragen op koningen en edelen, keizers en sultans en de hoflieden die aan deze koninklijke families dienden. Zij aten dus van zilveren borden, dronken uit zilveren bekers en sloegen hun voedsel op in zilveren dozen. Hierdoor kwamen er natuurlijk veel zilverdeeltjes in hun eten  en drinken terecht. Het is zeer waarschijnlijk dat de term ‘van blauw bloed zijn’, afkomstig is van dit gebruik.

Omdat de accumulatie van zilverdeeltjes in een menselijk lichaam ertoe leidt, dat de huid een blauw-grijze uitstraling gaat krijgen. Ook de term: ‘geboren zijn met een zilveren lepel in de mond’, vindt zijn oorsprong uit deze tijden.

Robert O. Becker, auteur van het boek: ‘The Body Electric’, ontdekte in de jaren 1970, toen hij onderzoek deed naar het herstelvermogen van ledematen, ruggengraten en organen, dat zilverionen de groei van beenderen stimuleren en de omgeving van botten vrijmaken van bacteriën.

Het toonaangevende tijdschrift ‘Science Digest’ eindigt in een artikel uit maart 1978, getiteld ‘Onze belangrijkste bacteriënbestrijder’, met de zin:

Misschien ook weer eens nadenken of je het familiezilver weer tevoorschijn gaat halen..? 
Misschien ook weer eens nadenken of je het familiezilver weer tevoorschijn gaat halen..?

“Dankzij bijzonder verduidelijkend onderzoek, blijkt dat zilver een modern medisch wonder is. Een antibioticum doodt wellicht een half dozijn verschillende ziekte-kiemen, maar zilver doodt een slordige 650 bacteriologische organismen. Bovendien ontstaat er geen resistentie tegen anitbiotica. Boven alles uit is zilver ook nog eens niet giftig”.

Het artikel eindigde met de opmerking van Harry Margraf, een biochemist en pionier op het gebied van zilveronderzoek: “Zilver is de beste overal verkrijgbare bacteriënbestrijder die we hebben”.

HOE WERKT COLLOÏDAAL ZILVER IN HET LICHAAM?

De aanwezigheid van zilver in de buurt van virussen, schimmels, bacteriën of enig ander eencellige ziekteverwekker, zorgt ervoor dat het enzym dat de zuurstofregeling in deze eencellige regelt, wordt uitgeschakeld. Met andere woorden, de longen van deze cellen worden uitgeschakeld, zodat deze dus niet kan ‘ademen’. Binnen enkele minuten, zal deze eencellige ziekteverwekker stikken en sterven en wordt het opgeruimd door de witte bloedcellen in ons  lichaam via het lymphesysteem. In tegenstelling tot pharmaceutische anitbiotica, die ook nuttige bacteriën in ons lichaam vernietigen, is zilver in staat lichaamsvreemde ziekteverwekkers ‘op te sporen’. Bovendien laat colloïdaal zilver alleen gezond weefsel achter

Wanneer colloïdaal zilver via de mond wordt ingenomen, komt het via het spijsverteringskanaal in onze bloedbanen terecht en wordt zo naar elke cel in ons lichaam getransporteerd. Door het zilver onder onze tong te houden, éven voordat we het doorslikken, zorgt ervoor dat het sneller in ons lichaam terecht komt.

Binnen 3 tot 4 dagen na inname, zal het zilver zijn heilzame werking beginnen. Het colloïdaal zilver is in voldoende hoeveelheid in het lichaamsweefsel opgeslagen om aan de slag te gaan. Het zilver wordt door onze nieren, het lymfesysteem en onze ingewanden weer uit ons lichaam verwijderd.

Voor 1938 werd colloïdaal zilver gebruikt door artsen als een antibiotisch middel dat algemeen aanvaard was. Het werd beschouwd als een essentiële behandeling van een grote verscheidenheid van ziekteprocessen.

En heel begrijpelijk, toe de grote pharmaceuten hiervan op de hoogte kwamen, werd colloidaal zilver opzij gezet en kwamen daarvoor, financieel veel lucratievere medicijnen voor in de plaats.

Op dit moment is colloídaal zilver te verkrijgen op veel plekken. Het is belangrijk dat je een goede kwaliteit kiest, vanzelfsprekend, en dat kun je nakijken op de diverse sites die onafhankelijke adviezen hierover geven.

In het algemeen gesproken kun je ervan uitgaan, dat hoe fijner de verdeling is van het zilver in het water, des te werkzamer is het. Kijk ook eens op deze website, die door de auteur van dit (vertaalde) stuk werd aangeraden (Survival Enterprises HIER)

Ik wil je tot slot aanraden deze informatie te delen. Zónder er wellicht erg in te hebben, heeft naar onze mening dhr. Coutinho zich bijzonder vergallopeerd met zijn opmerkingen over nepmiddelen tegen de Mexicaanse griep. Als hij had willen zeggen dat hij alleen achter de middelen staat die hij kent, de middelen waar hij zijn hand voor in het vuur wil steken, dan had hij het zó moeten formuleren, naar onze mening.

Op de wijze waarop Coutinho wetenschappelijk bewezen werkingen van relatief goedkope wijze van gezondheidsbevordering naar de prullenmand stuurt, degradeert hij zichzelf tot een no-know..! Een onwetende die niet op die positie hoort te zitten.Bron: wanttoknow

Voeg toe aan: