Zoeken
 


Drunvalo Melchizedek & de Moderne Maya's

Laatste wijziging: zaterdag 19 september 2009 om 20:46, 5554 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 19 september 2009

21 December 2012.

De datum 21 December 2012 om 11.11 uur is waar de beroemde Mayakalender een cyclus van ongeveer 26000 jaar beëindigd. Deze dag zou een enorme verhoging in het eenheids bewustzijn brengen hier voor alle leven op planeet Aarde en in het Universum.

Sommige mensen denken dat deze bewustzijns verschuiving eerder in het jaar 2015 valt, anderen denken aan de datum 28 Oktober 2011. Daarom zal deze bewustzijns verschuiving niet op een dag vallen, maar eerder in een aanloop periode van jaren, waar wij al een tijdje midden in zitten, werkend naar het hoogtepunt hiervan.

Het zou mijn inziens zelfs onwaarschijnlijk zijn dat het hoogtepunt van deze eenheid bewustzijnsverhoging op 21 December 2012 zou vallen. Als het vijf jaar ervoor of erna zou vallen dan zou het op een cyclus van 26.000 jaar nog redelijk dicht in de buurt zijn.


Drunvalo Melchizedek met de kennis over 2012, direct van de maya's .

Drunvalo Melchizedek is een spirituele meester die heel zijn leven overal ter wereld studies heeft gedaan op het spirituele vlak. Hij channeld rechtstreeks van Toth (lemurie, Atlantis, Egypte) en heeft veel oude kennis verkregen. Hij bestudeerde vele indianenstammen in de wereld, omdat zij de sleutel zijn voor de toekomst van de Aarde. Vooral de oude Maya cultuur die afstammen van Atlantis heeft Drunvalo Melchizedek uitgebreid bestudeerd en heeft zelfs daar jaren gewoond en vele kennis en contacten opgedaan.

Er zijn vele studies gedaan naar de Maya’s en hun verschillende geavanceerde kalenders , maar vreemd genoeg heeft men nog nooit navraag bij de Maya stammen zelf gedaan. Drunvalo heeft een live broadcast show waar hij regelmatig gaat uitzenden. Hij heeft contacten met de hoogste rangen van de Maya’s en geeft door wat de Maya’s zelf vertellen over 21 December 2012 in de onderstaande docu-film. Must see !!!

Een warme lichtgroet,

Richard.

 

Bekijk de andere 12 delen op youtube.com of op free-spirit-2012.hyves.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Bron: free-spirit-2012.hyves.nl

Voeg toe aan: