Zoeken
 


De Ascenderende Kosmische Hartslag, 9-9-9 Kristallijnen Transmissie

Laatste wijziging: woensdag 23 september 2009 om 11:03, 2279 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 23 september 2009

 De energie van september begint zwaar en intens omdat we beginnen aan de opbouw van verschillende krachtige transmissies die elk emotioneel en fysiek concept of denkbeeld dat verandering nodig heeft zal prikkelen. Als onze emoties door ons fysieke lichaam gieren voelen de meeste mensen zich overweldigd en ongerust. “Lets get Physical” zou gemakkelijk de mantra kunnen zijn voor september.

Het gevoel van urgentie om vooruit te stormen maar niet vooruit te komen bouwt zich al op sinds de zonnewende van juni. De invloedrijke verduisteringen van juli zorgden voor een verder onderzoek van elke “relatievorm” in ons leven. De communicatie met ons hart, onze gidsen, engelen, geliefden en onze ziel wordt aangepast om transparant en harmonieus te zijn.

Het schitterende licht van de Volle Maan op 4 september is een baken om ons door de komende transmissie van deze maand te helpen. Er gebeurt zoveel en op zoveel niveaus, dat het een voortdurende uitdaging is (en ook zal blijven) om gefocust te zijn in ons hart terwijl diepe niveaus van ons wezen worden aangepast aan de nieuwe frequenties en veranderingen.

De energie van september zit vol kansen om ons te zuiveren en opnieuw de schaduwdelen van ons wezen aan te passen. Hoewel de afgelopen maanden een intense oefening zijn geweest, het echte “nieuwe begin” zal deze maand aanvangen. Elke relatie zal de mogelijkheid krijgen om gezuiverd en vernieuwd te worden. We zullen dieper in de heilige ruimte van ons hart komen, vooropgesteld dat we de frequentie van liefde verankeren en door onze fysieke en subtiele lichamen laten stromen.

De kristallijnen transmissie van de 9-9-9 (9 september 2009) is een bijzonder krachtige toegangspoort of portaal waar lichtwerkers en sterrenzaden in de hele wereld grote verwachtingen van hebben. We worden inderdaad kristallijnen wezens net zoals Moeder Aarde. De 9-9-9 transmissie is een gecodeerde wakkermaker die is afgesteld op dit moment in onze evolutie. 9-9-9 is numeriek gezien gelijk aan 11 zoals ook het jaar 2009. 11 is altijd een sterk spiritueel getal geweest dat tot ons evolutionaire pad spreekt. Dit jaar is een uitdaging geweest om ons pad te bewandelen en gericht te blijven op de grotere aspecten van ons wezen. De toegangsport van de 9-9-9 opent de grote voorbereiding naar een nog krachtiger 11-11-11 in november.


  De kristallijnen transmissie die via de Centrale Zon komt zal een hogere frequentie van het gouden, diamanten christuslicht hebben en zal het christusnetwerk in en om onze planeet verder versterken en ondersteunen. Alle kristallen op Aarde zullen geactiveerd worden en daartoe behoren ook de kristallijnen vormen in ons fysieke lichaam. Wij zijn een massa aan elkaar gekoppelde matrices (systemen) van licht en geluid. Kristallen bevatten een soortgelijke matrix en communiceren met ons DNA al naar gelang onze persoonlijke harmonische signatuur en de bandbreedte van onze frequentie. Tijdens deze transmissie zullen onze cellen sneller vibreren omdat ze zich aanpassen aan de nieuwe frequenties die Moeder Aarde download. Ons lichtlichaam zal als eerste dit goddelijke licht ontvangen, wat zich dan de komende weken verder zal verenigen met de
fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen. We zijn allemaal goddelijke expressies van het schepperlicht en ons fysieke lichaam zal deze specifieke transmissie heel diep voelen.

De afgelopen maanden hebben velen van ons via onze communicatie en relaties oude patronen en emotionele kwesties opgelost. Ik heb in vorige artikelen dit jaar geschreven over de noodzaak van transparante communicatie, waarbij de energie overeenkomt met het gesproken woord of de gedachte.

Vooral in de afgelopen weken zijn we door weer een dicht energieniveau gegaan wat heel emotioneel aanvoelde. Het gevoel van frustratie en een laag angstniveau vlak onder de oppervlakte heeft ons zenuwstelsel met een ruk in een vecht- of vluchtpatroon getrokken. Dit verstoort natuurlijk onze slaap, spijsvertering en ons totale welzijn nog verder. Gebeurtenissen en omstandigheden lijken door uitstel in omvang toe te nemen en een algemeen gevoel van vermoeidheid en malaise werd door velen ervaren.

Infecties, griep, keelpijn, hoofdpijnen, nek en rugpijn, spierkrampen en een vermoeidheid tot op het bot waren veel voorkomende klachten in mijn praktijk. Kramp in de onderbenen, zwellingen en een gevoel van niet verbonden zijn met de bron kwamen ook voor. Wij zijn nooit afgesneden maar wanneer nieuwe energie zich klaarmaakt om gedownload te worden en het oude daarvoor ruimte maakt, kunnen we vaak een “leegte” in onze energie voelen.

Tijdens die momenten kan onze communicatie ongeduldig worden, we kunnen ons gammel of chagrijnig voelen omdat we letterlijk tussen twee werelden leven. We stemmen en verfijnen onze nieuwe werkelijkheidsmatrix en wat we willen co-creëren voor onszelf persoonlijk en voor het collectief.

Stukken en brokken van het oude en het nieuwe vormen een nieuw patroon in onze energetische blauwdruk en ons trouwe fysieke lichaam moet zich maar weten te redden met een groot aantal energetische aanpassingen.

Ons hart is het juiste kanaal voor de kristallijnen transmissie en de komende weken zullen we steeds meer van deze energie kunnen herbergen en vasthouden. Een gevoel van volheid in de borst is een veel voorkomende sensatie wanneer we dieper in deze transmissie komen. Veel groepen over de hele wereld zullen in workshops bijeenkomen en ceremonieën houden om deze energie te verankeren. Het doet er niet toe waar je bent op 9-9-9. Je kunt je verbinden met het kristallijnen hart van Moeder Aarde en jezelf als voertuig aanbieden in dienst van je ascensieproces.


De walvissen en dolfijnen hebben een centrale rol in deze energietransmissie, want zij zijn de “netwerkhouders” en “bewaarders” van onze planeet. Ook zij zullen deze energie in zich opnemen en zullen beschikbaar zijn voor iedereen die zich tijdens de download met hen wil verbinden.

Wat dit alles betekent is dat dingen de komende weken duidelijker en doorzichtiger zullen worden en dat het gevoel om naar voren te willen stormen om stil te zitten in beweging zal komen.
De energie van deze maand zal ons voorbereiden op 11-11 en elke dag zal steeds weer nieuwe niveaus voor afstemming bieden. Het helpt om eraan te denken dat we hier naartoe gekomen zijn om juist deze reis te ervaren en dat we allemaal in hetzelfde schuitje zitten.

6 september gaat Mercurius retrograde, wat energie zal focussen op relatie en communicatie. Een algemeen thema deze afgelopen maanden. Deze periode zal aansporen om eens goed te kijken naar welke relaties in ons leven niet werken, te kijken naar het waarom ervan en te zoeken naar manieren tot herstel. Een goed uitgangspunt daarbij is: Welke verwachtingen heb ik van deze relaties.

18 september brengt de zwoele magie van de Nieuwe Maan. Deze nieuwe maan zal een sterke gelegenheid bieden om ons nieuwe lichtkleed te weven dat een ieder van ons bezig is vorm te geven. Uit alle zaden die de afgelopen maanden zijn gezaaid zullen nieuwe patronen verschijnen. Wees een getuige van je dromen en creëer je nieuwe werkelijkheid.

21 september brengt de herfstequinox op het noordelijke halfrond en lente op het zuidelijke halfrond. Dit is altijd een tijd voor ceremonie en eerbewijs omdat dag en nacht dan gelijk in tijd zijn. Verbind je met de kristallen van de Aarde en houd de heiligheid van onze geliefde Moeder Aarde in je hart.

Vorige maand schreef ik over het integreren van je schaduw-zelf. We zijn bijlange na nog niet klaar met deze oefening en de schaduwenergie zal met ons blijven dansen terwijl we oude angsten, gebrek aan zelfvertrouwen en oordelen over onszelf en anderen onder ogen zien. We gaan snel door een bewustzijnsevolutie wat tijdens deze maand emotionele spanning en oude fysieke energiepatronen zal losmaken.

Ons kostbaarste geschenk in deze tijd is ons heilig hart, dat de ware toegangspoort is naar ons hele wezen en alle aspecten van ons hoger dimensionale zelf. De kelk van je geliefde ben jij, en alle relaties die naar je toekomen, zijn een weerspiegeling van je liefde. Al onze chakra’s worden opnieuw bedraad of gecodeerd om de kristallijnen energieën die deze maand ons wezen overspoelen, te accepteren.

Het is een tijd van grote opwinding in de hogere rijken, aangezien alle Aartsengelen, geascendeerde meesters en planetaire families zich via ons hart met ons verbinden. De laatste drie maanden van 2009 zullen de krachtigste zijn die we ooit hebben ervaren hier op Aarde.

Het steeds helderder wordende licht dat door de kristallijnen transmissie stroomt, is een eerbewijs aan onze devotie en helpt ons ascensieproces verder te transformeren. Neem deze maand die zo’n immens en sterk goddelijk vrouwelijk licht brengt, op welke manier dan ook de tijd om eer te bewijzen aan jezelf, je reis en de eer om het licht voor onze geliefde Moeder Aarde vast te houden.

Met liefdevolle zegeningen in dienstbaarheid

Shala



Bron: lichtwerker.com

Voeg toe aan: