Zoeken
 


De sleutel van het bewust Zijn

Laatste wijziging: zondag 27 september 2009 om 21:42, 2950 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 27 september 2009

Zelfbewustwording is de basis van Nieuw Bewust Nederland. Zelfbewustwording is essentieel voor de kwaliteit van jouw leven. Zelfbewustwording is de basis om te komen tot een collectief bewust Zijn. Zelfbewustwording is een proces wat iedereen doormaakt en door zal gaan maken.
Bewust Zijn is de sleutel die de deur naar je hart opent.

Hier vindt je uitleg over de fases die plaatsvinden tijdens het proces. Hier vindt je uitleg over het belang van zelfbewustwording. Hier vindt je uitleg hoe je tot een gelukkig leven kunt komen, de staat van Zijn waarin je continu kunt verkeren. Een staat van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en voor anderen. Het is een staat van Zijn waar negativiteit niet kan bestaan, waar het ego niet kan bestaan. Het is een staat van Zijn waarin je onafhankelijk, zonder angst en zonder verdriet bent. In de staat van onvoorwaardelijke liefde kun je intens genieten van ieder moment in je leven.

Hier komen ook persoonlijke ervaringen te staan. Ervaringen over het proces om te komen in de staat van zelfbewustwording naar een ander Bewust Zijn. Ook mijn persoonlijk proces naar zelfbewustwording dat ik heb ervaren en in de mensen om me heen heb gezien, en waarin ik anderen heb mogen begeleiden. De fases zijn veelal hetzelfde. De aandachtspunten zijn hetzelfde. Hierbij pretendeer ik niet te weten dat ik weet hoe alles werkt. Bij alles wat ik heb geleerd, weet ik ook dat er meer te leren is.

Vanuit mijn eigen ervaring zal ik proberen over te brengen hoe het voelt en wat het is. Dit is mijn taak in het leven en ik zal hier ook heel open in zijn. Wat jij ermee doet is jouw beslissing. Tot het bewust Zijn komen is een keus je uit vrije wil. Niets moet, alles mag...

Mijn woorden zullen worden verbonden met die diepe herinnering aan die onvoorwaardelijke liefde in jezelf. De herinnering aan de ware bron van energie waarmee jij als kind dit leven bent begonnen.

Het is mijn waarheid en jij kunt voor jezelf ontdekken of het ook jouw waarheid is. Ook jouw weg naar de waarheid kan tijdens het proces misschien confronterend zijn. Begrijp dan dat ook jij dit waarschijnlijk nodig zult hebben om van te leren, om je wakker te schudden. Het overkomt ons allemaal. De overgang naar de vijfde dimensie sluit niemand uit.

Iedereen leert op een eigen specifieke manier. Het leven hier op aarde is een leerschool en wij mogen allemaal die diploma halen. Het gaat in de leerschool van het leven om de vraag of wij hebben geleerd hoe wij als mensen met elkaar om moeten gaan. Die wijsheid is belangrijk. Het gaat er om of wij in vrede kunnen leven met onszelf en met anderen. Wij worden hiervoor beloond door absolute vrijheid, onvoorwaardelijke liefde en innerlijke rijkdom. Dit is waardevoller dan geld, want geld kan morgen niets meer waard zijn.

Jouw ervaring en die van anderen is belangrijk omdat wij allemaal hiervan leren, wij herkennen door anderen. Jouw ervaring mag je hier delen en je vragen mag je hier stellen.

 



Bron: nieuwbewustnederland

Voeg toe aan: