Zoeken
 


Doelbewust

Laatste wijziging: maandag 28 september 2009 om 12:51, 3164 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 28 september 2009

Wij grijpen vaak terug naar oude gegevens, die géén betrekking hebben op NU. Wij worden/zijn 'nieuwe' geestelijk georiënteerde doelbewuste mensen. Wij kunnen dingen realiseren en dit ontwikkelt een diepe zekerheid in ons zelf. Wij zijn nu veel meer ''geestelijk'' geïnformeerd dan IN het Atlantische Tijdperk. Wij leven doelbewuster en nemen verantwoording voor ons zelf, zodat wij een eeuwig durend leven voor ons zelf ook waar kunnen maken en ook onsterfelijk worden.

Het DOEL van het Universum heeft ook betrekking op de gehele mensheid ZELF. De mensheid moest MEE evolueren/veranderen in het 4de persoonlijke bewustzijn + ZIEL + 5de hart bewustzijn. De ziel ontwikkelt zich door het LEVEN zelf te beleven. Ons leven heeft een DOEL: door geestelijk = spiritueel te ontwikkelen, zodat wij kunnen blijven voortbestaan. Deze Zielen evolutie TRAP was al gestart in Atlantis. Wij gaan dit NU wel begrijpen en wordt op 21-12-2012 afgesloten.

Doelbewust zijn betekent ook de werkelijkheid IN willen ZIEN, want het IS van levensbelang om de realiteit ook te zien + te horen + te beleven om daar van te leren, het zijn onze eigen levenslessen, waar wij onze ogen + oren voor sluiten. Wij projecteren, datgene wat wij zelf nog mogen leren, anders projecteer je niet. ZIE de waarheid, als wij niet de waarheid kunnen zien of horen gaan wij tegen de WAARHEID in. De essentie van dit LEVEN is werken aan onszelf voor een ''geestelijk'' voortbestaan. Iedereen heeft zijn eigen levenspad te bewandelen, het leven ZELF heeft een DOEL, daarom leef doelbewuster. Levenswijsheid komt door het leven zelf te ervaren en ook samenwerking met onze GEEST/SPIRIT.

Daarom zijn wij NU op Aarde omdat de Aarde de beste leerschool IS. Wij gaan deze geestelijke wijsheid begrijpen, dat niet werd begrepen in het Atlantische Tijdperk. Wij gaan begrijpen waarom de verbinding tussen de mens en zijn geest en zijn gevoelens sterker moet zijn. Wij gaan ons verstand gebruiken in plaats van ons denkpatroon, dan kunnen wij ons 6de zintuig activeren, dit is direct weten via intuïtieve gedachten. Dan begrijpen wij wat de bedoeling van het Universum is.

Geestelijke ontwikkeling is NU nodig en dit was ook de INZET van Atlantis.
Leef NU, laat het verleden LOS, wij hebben NU die informaties die wij NU in deze TIJD ook nodig hebben, blijf niet hangen IN het verleden laat dit LOS. Bewaar de goede en mooie herinneringen en laat het negatieve ervan LOS.

Vertrouw IN de toekomst, dit activeert AL scheppende krachten IN onszelf. Eenstemmigheid werkt als een magneet en versterkt de kracht van het geheel. Als veel mensen hetzelfde willen, wordt de intentie ervan nog krachtiger. Genezing begint zodra wij de weg terugvinden naar ons zelf. Herstel van energie vindt plaats zodra wij spiritualiteit toelaten, dit IS de weg terug naar ons zelf. Dan gaan wij de geestelijke Jakobsladder op, die reikt tot aan het Grote LICHT. Wij zijn al DIVINE, zoek het niet IN een ander, zoek de waarheid IN je zelf. Wij krijgen levenswijsheid UIT het leven zelf en vanuit het geestelijke aspect dat IN ons wakker is gemaakt. Dan ontsteekt het LICHT in onze Ziel en dit geeft ons meer levenskracht en dit geeft ook een diep gevoel van liefde IN ons

Het Universum met het gehele Sterrenstelsel en de Wereld hebben meegewerkt aan deze nieuwe wedergeboorte, ze laten oude niet werkende structuren ook los. Het is niet alleen voor het Universum en de Sterren en de Aarde een grote verandering geweest, de mensheid verandert ook mee, wij evolueren door geestelijke kennis. Wij kunnen dit zien als een wedergeboorte dat nodig was zodat wij ook allemaal door kunnen blijven leven NA dit leven. Deze zielen evolutie cyclus moesten wij allemaal doorheen, anders zou voor de mensheid de Toegangspoort voor een nieuw leven gesloten zijn, want het LICHT was niet STERK genoeg hiervoor geactiveerd. Dan zou er na dit leven geen nieuw leven meer kunnen bestaan. Vertrouw het Universum en dit zielenevolutieproces.

Hart chakras worden weer geopend en liefde IS de basis en de vervulling van dit huidige leven. Heb je geen LIEFDE ontvangen in je leven, activeer dan ZELF liefde door trots te zijn op jezelf en door respect te voelen voor jezelf en door zelfvertrouwen, zo kunnen wij ZELF liefde activeren. Wij gaan voelen met onze eerlijke hart gevoelens, dan zijn er ook geen negatieve emoties meer. Wij kunnen niets geven, als wij dit niet IN ons zelf hebben geactiveerd. Door te geloven en te vertrouwen IN onszelf komen onze herinneren ook weer terug. Dan gaan wij een betere positieve tijd tegemoet, dus wij kunnen spreken van een KEERPUNT in ons leven. Dan kunnen wij volop vertrouwen hebben op het LEVEN zelf en er IS voor ons allen ook na dit leven nog een ander ''geestelijk'' leven IN het hiernamaals, als onze hart chakras in balans zijn. Het thema is liefde en respect.

Alles wordt ons vergeven als wij EERST ons zelf kunnen vergeven.
ANGSTEN IS het tegenovergestelde van vertrouwen.



Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: