Zoeken
 


Aquarius Blauwdruk ( DNA)

Laatste wijziging: vrijdag 2 oktober 2009 om 16:36, 3441 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 2 oktober 2009

In de 19e eeuw ''Vissentijdperk'' hebben we een fase van ''onbegrip'' doorgemaakt. Nu in de 20e eeuw ''aquarius tijdperk'' is een nieuw hoofdstuk begonnen een fase van ''begrip''. Deze aquarius Blauwdruk heeft voor deze bekrachtiging gezorgd, deze bekrachtiging heeft zich geuit door de GENEN (DNA) van de mens uit te breiden. Dit is al bij vele mensen tot stand gekomen, dan komen we in een hogere bewustzijn, om veranderingen die nú staan te gebeuren ook te kunnen begrijpen.

Velen hebben dit ook bewust in hun leven zien voltrekken. De mens ging daardoor een nieuwe fase van evolutie binnen. Gelijktijdig werd ''begrip'' van het Kosmische mystiek beter begrepen. We leven nú in een unieke tijd, deze nieuwe evolutie omtrent de bewustwordingsweg van de mens is vrijgegeven, de scheppingskracht kan worden gebruikt om naar het Licht te worden geleid. We gaan weer alles begrijpen, we zijn nú uit een isolement gestapt.

In deze aquarius tijdperk werd bij de mens nieuwe genen bijgeschreven en daar door ontvingen we een update in onze blauwdrukcodering en kunnen we weer alles begrijpen en herinneren. De mens wordt nu ook zelf verantwoordelijk gehouden voor zijn eigen schepping en zo werd ook een knop omgedraaid om ons er aan te laten herinneren dat we nu zelf kunnen gaan creëren. De mens mag nu de taken die hier uit voortvloeien gaan begrijpen en daarmee kunnen we onze weg van evolutie vervolgen. De mens gaat nu weer eindelijk de mysteries begrijpen, ook om die redenen zijn de uitbereidingen in onze genen nodig geacht.

Een mensenras de INDIGO'S zijn speciaal naar de Aarden gekomen voor een Missie, als doel om zoveel mogelijk mensen in deze nieuwe hogere bewustzijn te brengen. Dit RAS hoeft niet met karma af te rekenen, want zij zijn al met een zuivere inborst geïncarneerd in de vijftiger en de zestiger jaren. Deze Indigo's hebben de spiraal van karma reeds herkent en zijn speciaal in de moeilijke Vissentijdperk periode geïncarneerd, zo hebben zij alle kennis vergaderd die zij nodig hadden om de mens hier op Aarde te kunnen helpen. Zij zijn leermeesters, dit is al beschreven op hun Blauwdruk DNA, voordat zij incarneerden op Aarde, omdat de Aarde op een zeer moeilijk punt van evolutie was gekomen, brengen zij hulp. In de ''Flower Power'' tijd hebben ze ook voor een grote ommekeer gezorgd en een totale verandering van denken voortgebracht en dat gebeurt nu weer.

Deze nieuwetijdskinderen ( mensen) van de vijftiger en zestiger jaren zijn al de voorlopers van het aquarius kind van nu. Zij zijn met dezelfde doelstelling als het aquarius kind geïncarneerd. Gezien het tijdstip van hun geboorte hebben ze via het wiel van karma de Vissentijdperk hun intredegemaakt.( Dit RAS zijn wel emotionele en overgevoelige mensenkinderen.) Zij worden nu geroepen de hogere aquarius mens in zichzelf te herkennen en in hun kracht te gaan staan en de Vissentijdperk structuur te overstijgen. Ze kunnen makkelijk meegaan met de grote vernieuwing waarvoor zij gekozen hebben, daarvoor zijn zij hier op Aarde.
Deze Indigo mensen verspreiden op verschillende manieren hun missie en doel.

We spreken nu van twee verschillende blauwdrukken, omdat dit Ras die toen hier op Aarden zijn gekomen, geen Karma vanuit vorige levens hoefden te verwerken. Zij hebben die reeds langgeleden ingelost, zij zijn de hoge trap al op geweest en komen nu speciaal terug om de mens hier op Aarde bij te staan. Deze groep mensen zijn hier gekomen met een hogere bewustzijn, zij kunnen de ''Kosmische Leringen'' door hun hogere bewustzijn ook beter begrijpen. Doordoor kunnen zij deze leer als leermeester hier op Aarden verspreiden. Zij zijn diegene die nu spiritualiteit, dus geestelijke leer begrijpbaar gaan maken voor diegene die nu ook vrij komen uit de Vissentijdperk gedachten van de vorige eeuw.

Deze Indigomensenkinderen zijn gekomen om het leven hier op Aarde een grote impuls van Liefde en Bewustwording te geven, de weg naar het Licht. Zij zijn geroepen om als katalysators deze veranderingen te stimuleren en vorm te geven. Zij zorgen dat de zojuist bekrachtigde aquarius blauwdruk herkend en ook nageleefd zal worden. De tijd is rijp, de Vissentijdperk blauwdruk wordt nu begrepen en hopelijk ook massaal losgelaten, deze past niet meer bij ons. De aquarius blauwdruk is nu in werking gezet en een totaal ander leven zal ons wachten er wordt een nieuw hogere levenswaarde opgebouwd.

De jonge kinderen die de laatste jaren geboren zijn, zijn de aquarius kinderen en zij hebben nu een nieuw soort beleid en begeleiding ( opvoeding) nodig, want daar moet duidelijkheid in bestaan. Daarmee wordt bedoeld, dat deze kinderen de waarheid duidelijk wordt gemaakt, niet meer de oude Vissentijd beperkingen aan hun worden ópgelegd. Zij zijn ook hier gekomen voor een Missie en zij weten wat dit inhoudt. Geef deze kinderen de ruimte en geef hun de kans om zichzelf te ontplooien, stop ze niet in een vakje, dit werkt averechts met deze mooie spirituele mensenkinderen. Deze aquarius kinderen zijn heel wijs, dus de oudere generatie kunnen nog veel leren van deze kinderen.

De aquarius zuivering heeft zich al ingezet, het is de bedoeling van Hogere hand dat Karma aspecten niet meer hoeven te worden uitgewerkt. Daardoor kan de mens nu ook vlugger in een hoger bewustzijn komen en dit ook allemaal begrijpen. De mens heeft een vrije wil. Kiest een mens voor Licht, dan zal zijn groei naar het Licht zich bespoedigen. We gaan nu met zo'n alleen de hogere waarheden beter begrijpen, er zijn geen geheimen meer voor ons, we zijn uit 'n isolement gestapt. De spirituele mystiek gaan we steeds beter begrijpen, met de hulp op internet en boeken kunnen we nu alles opzoeken.

 



Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: