Zoeken
 


Kirlianfotografie

Laatste wijziging: woensdag 10 december 2008 om 23:48, 1864 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 10 december 2008

 

Kirlian-fotografie is het omzetten van niet-elektrische eigenschappen van levende en dode voorwerpen in elektrische. Dit gebeurt door ze samen met een stukje onbelichte film bloot te stellen aan een hoogfrequent elektrisch veld tussen twee elektroden. Dit contact zorgt ervoor dat er vonken verschijnen in een veld rondom het gefotografeerde voorwerp en het hoogspanningsveld van de elektrostatische wisselstroom-krachtbron. Het is het signaal met de hoge frequentie en lage sterkte dat opgevangen wordt door Kirlian-fotografie.

De karakteristieke kleur, ontlading en licht die op de film te zien zijn, geven de emotionele, mentale en fysieke gezondheid van de persoon weer. Door het Tesla Coil instrument werd het bioplasma gestimuleerd, waardoor het lichtgevend (en daardoor zichtbaar) werd. In 1939 ontwikkelden Semyon en Valentina Kirlian de Kirlian- fototechniek.
Met het Tesla Coil instrument demonstreerden zij het z.g. Kirlian-effekt. Variaties in de toestand van het bioplasma gaven een zichtbaar bewijs van een ziekte te zien voordat de symptomen daarvan via een medisch onderzoek van het organisme aan het ontdekt werden. Het Kirlian-effekt wordt door de Chinezen 'Chi' genoemd, door de Russen 'Bioplasma', door de Indiërs 'Prana' en door de Europeanen en Amerikanen 'Etherisch'. Het verbindt het fysieke organisme met de fijnstoffelijke astrale en mentale vormen.Uit Kirlian-foto's van plantenbladeren is gebleken, dat de kleur en de intensiteit van de aura veranderen met de fysieke toestand van het organisme.

Kirlian verfijnde zijn techniek en paste hem toe bij het diagnosticeren van plantenziekten. Emotionele stimulatie veroorzaakt een rood-witte vlek op een kleurenfilm, ontspanning veroorzaakt een grote blauw-witte aura. Als de onderzochte persoon afwezig, onrustig, of verdrietig wordt, is de aura vaag en zijn er open plekken te zien. Op dit ogenblik worden er verdere studies gedaan in de parapsychologie, aurafotografie, psychiatrie, biofeedback-therapie en acupunctuur. De theorie van acupuncturisten luidt, dat er in het lichaam een 'energiecirculatiesysteem' is in verticale meridianen. Als het systeem niet in evenwicht is, verliest het lichaam energie.

Dokter Korotkov heeft een nieuw instrument ontwikkeld dat de Visualisatie van het loslaten van het Gas dat op het Effectvan Kirlian wordt gebaseerd automatiseerd. Moderne wetenschappelijke middelen: glasvezel optica, de digitaal weergegeven matrijs van TV, beeldverwerking met krachtige computer - creëerde een nieuwe basis voor het introduceren van deze techniek in een meer wetenschappelijke praktijk. Dit is het eerste hulpmiddel dat ons de kans bood om de distributie van de gebieden van de mens te visualiseren, en het gemakkelijk, reproduceerbaar, grafisch en, als laatste maar niet de minst gebruiksvriendelijk te maken.



Bron: tachyoninfo

Voeg toe aan: