Zoeken
 


Herfst tijd van wedergeboorte..

Laatste wijziging: vrijdag 30 oktober 2009 om 13:50, 2575 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 30 oktober 2009

Wat niet is is wel daar...

Wel eens bij stil gestaan dat de tijd van herfst eigenlijk de tijd van wedergeboorte is...

Niemand staat er bij stil dat juist de herfst de tijdsperiode is van het loslaten van het oude en tevens plaatsmaken voor de nieuwe dingen die komen gaan.

We ruimen op en creeren nieuwe creaties veelal als we de koude uren opwarmen bij het warme haardvuur.

Zonder dat we dit beseffen word diep van binnen in onze aarde alles in werking gezet groeiprocessen opnieuw in werking te gaan laten treden we maken plaats voor het nieuwe wedergeborene..

Juist de kleurenpracht van deze herfstperiode maken ons bewust van de intens mooie pracht die moeder aarde elk jaar weer voor ons creerd in haar wonderschone schilderijen die zij voor ons creerd keer op keer..

Op deze manier wil ik u eens vragen eens dieper te kijken in datgeen u ziet want zonder dat u dit weet is een werkproces in werking getreden alles gereed te maken voor niet een winterslaap maar alle voorbereidingen te treffen voor de nieuwe lente die komen gaat.

Helaas zijn wij als mens op veel plaatsen op deze planeet vergeten hoe wonderschoon de natuurpracht is die onze moedere aarde voor ons creerd keer op keer weer...

Rene van den Brink



Bron: the-embassadorion.blogspot.com

Voeg toe aan: