Zoeken
 


Normen en Waarden-Salaris Balkenende 30% omhoog: da's de norm

Laatste wijziging: vrijdag 13 november 2009 om 18:01, 3107 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 13 november 2009

De Balkenende-norm gaat een halve ton omhoog. In andere woorden: het salaris van JP gaat een halve ton omhoog. De reden hiervan kan natuurlijk niet zijn omdat hij zo goed zijn werk doet als minister-president. Ook niet omdat hij werkt voor de Bilderberggroep of omdat hij Nederland na een duidelijke  nee- stem tegen het Europese grondwet, het verdrag geruisloos en zonder stag of stoot Europa binnen loodst.

Het minister-presidentschap voor de officieuze Eurpese presidentskandidaat staat op losse schroeven. Maar met een salaris verhoging van 30% zou hij toch niet te klagen mogen hebben. Reden van de verhoging …,ach, die hoeft tegenwoordig ook al niet meer worden opgegeven. Nederland verkeert in een vooravond van grote economische problemen en oplopende werkeloosheidscijfers,  maar de regering lijkt zich meer druk te maken over het veiligstellen van banken en bonussen.  "Normen en waarden! ",  zei Balkenende ooit. Het lijkt erop dat de normen zijn bijgesteld en dat de waarden hierbij torenhoog zijn gestegen...

Men zou toch verwachten, zeker in een tijd als deze, dat mensen in de top eerder zich zouden aanpassen aan de huidige situatie en eerder hun bonussen tijdelijk zouden bevriezen. Nederland is nu echter een belastingparadijs is geworden, waar toch al de grootste coöperaties in de wereld miljarden aan belasting kunnen onderduiken via de Nederlandse fiscus, dus een verhoging van het salaris van de minister-president kan er ook nog wel bij.

In de uitzending van Zembla getiteld: 'Nederland Belastingparadijs' kunt u zien hoe het Nederlandse volk jaarlijks miljarden Euro's misloopt. Sterker nog,  dat we hier een belastingparadijs hebben gecreeerd, kost ons belastinggeld. Door een simpele verhoging door de fiscus (dus Bos) aan de multinationals, zou Nederland  zo goed als zonder staatsschuld zijn.



Bron: wacholland

Voeg toe aan: