Zoeken
 


Brit leeft jaar lang zonder geld

Laatste wijziging: maandag 30 november 2009 om 17:34, 2796 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 30 november 2009

TIMSBURY -  Een econoom heeft een jaar lang doorgebracht zonder ook maar één cent uit te geven. De Brit noemt het de gelukkigste periode uit zijn leven.

De 30-jarige Mark Boyle leefde het afgelopen jaar een zelfvoorzienend leven. Hij woonde in een caravan in Timsbury, vlakbij Bath, waar hij zij eigen groente verbouwde. Aan kleding kwam hij door kledingstukken te recyclen die mensen hadden weggegooid. Verder gebruikte hij alleen een fiets, nam hij zijn telefoontjes aan in een belwinkel en douchte hij met door de zon verwarmd water. Wel had hij een laptop maar deze draaide op zonne-energie. Zijn internetsignaal ontving hij van een nabij gelegen boerderij.

Nu de twaalf maanden om zijn hoopt Boyle zijn levensstijl te kunnen behouden. "Ik verlang helemaal niet meer terug naar een leven dat draait om in de file staan, rekeningen betalen, naar kantoor gaan en andere vormen van stress", vertelt hij tegen Britse media. "Dit leven heeft me echt bevrijd".



Bron: telegraaf.nl

Voeg toe aan: