Zoeken
 


Hoe laat je negativiteit los?

Laatste wijziging: maandag 25 januari 2010 om 16:34, 3392 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 25 januari 2010

In dit artikel leer je hoe je negativiteit kunt loslaten. Want je kunt het verleden niet veranderen. Maar wat je wel kunt veranderen, is hoe je er tegenaan kijkt. Je bent het zat om negatief te zijn.

Je bent er klaar voor om te veranderen. Je hebt een actieplan nodig. Lees dan verder, want met deze methode kun je negativiteit makkelijk loslaten en weer levenslust te krijgen. Verandering is goed.

Angst en woede zijn gevaarlijk

Vraag het maar aan welke arts dan ook. Als je je de hele tijd slecht voelt, kan de stress die daar het gevolg van is makkelijk tot medische aandoeningen lijden. Je lichaam en je geest zijn een continuüm. Met andere woorden: ook al zijn ze niet precies hetzelfde, er bestaat wel een grote overlapping tussen je lichaam en je geest die hen verbindt. Verminder je mentale stress en je lichaam zal vanzelf ook gelukkiger zijn. Het is tijd om jezelf te ontlasten van alles wat je heeft verhinderd om vooruitgang te maken in je leven, door je gehecht te houden aan een ongelukkig verleden.

Bron / Lees verder: spiritueelmagazine.nl



Bron:

Voeg toe aan: