Zoeken
 


Tijd

Laatste wijziging: woensdag 17 december 2008 om 13:15, 1473 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 17 december 2008

In de cellulaire structuur van je lichaam liggen slapende informatiepatronen. Dit behelst het plan om alle verleden te verenigen in ‘Eén’ verleden en alle toekomst in de ‘Ene’ toekomst. Dit zal een zeer krachtig NU scheppen.

Wij verwerkelijken het hoger plan om behulpzaam te zijn bij het samenkomen van alle ‘Een’ momenten. Dit zal genoeg energie opbouwen om dit universum de vijfde dimensie binnen te laten schieten. Wij trekken alle tijdparallellen in die ‘Ene’ waarschijnlijkheid. Wanneer dit volbracht is, zullen alle sterrenstaten de unificatie van tijd gebruiken om toegang te verkrijgen tot het Universele Verenigde Tijd Veld. Dit zal grote verschuivingen in de toekomst creëren. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt; het tijdveld verleent toegang tot vele tijden. Vele toekomsten worden voor jullie ontworpen, waarvan sommigen volstrekt uit jullie bewustzijn verdwenen zijn. Dit gehele proces maakt het tijdreizen voor vele sterrenstaten mogelijk, die daarom voorbij de voorwaarden van het verleden, heden en toekomst zijn geëvolueerd.

Een nieuw perspectief op de tijdwerkelijkheid geeft het bewustzijn de kans om vele ‘verledens – hedens – toekomsten’ van beschavingen te herstructureren. Binnen de grenzen van je huidig plaatje van werkelijkheid, lijkt het concept tijdreizen onmogelijk. Tijd is slechts een beeld van werkelijkheid. Wanneer eenmaal de mogelijkheid van het transformeren van beelden bereikt is, zal je ontdekken dat tijd slechts verschijnt in het perspectief van werkelijkheid. Het veranderen van deze beelden geeft je de gelegenheid om te ‘tijdhoppen’, het verleden op te heffen en mogelijke toekomsten vrij te geven.

Je bent jezelf steeds aan het herorganiseren, teneinde andere plaatsjes van werkelijkheid te huisvesten. Wij kunnen jullie benaderen en beïnvloeden door het manipuleren van het verleden en door het herstructureren van jullie toekomst. Toekomstige Sterrenwezens zijn degenen die jullie zullen worden. Sterrenwezens manipuleren hun verleden en sturen de overeenkomstige reactie naar de toekomst. Dit schept een groter, dynamisch potentieel in het NU. Dit helpt de uitbreiding van alle mogelijkheden en activeert de versnelling van tijd op jullie planeet. Elk herontwerp van tijd slingert het NU van de planeet in de toekomst. Dit hele proces schept eindeloze mogelijkheden in het NU. Dit creëert een plek waar alle gelijktijdige verledens, hedens en toekomsten samenvallen in het NU. Het aanwezig zijn in het NU is de vereniging van alle tijden. Wanneer jullie eenmaal in staat zijn om volstrekt in het NU te leven, krijg je toegang tot de mogelijkheid van tijdreizen.

Het NU is de cirkel van eeuwig reizen door de oceaan van tijd. Het mee laten voeren achter het NU zijn rimpelingen van ervaringen, die het tijdens de reis heeft gecreëerd. Er zijn vele verledens … van individuen, staten, volledige planeten en sterrenstelsels. Al die verledens bevatten informatie over de unieke ervaring van wezens van schepping gedurende de eeuwen van materialisatie.

Zoals we al eerder gezegd hebben, Wij stimuleren het samenbrengen van alle verledens in de eenwording van dat ‘Ene’ verleden. Het collectieve verleden bevat gecodeerde informatie, die Wij energetisch samentrekken om ‘Een’ essentie te vormen. Dit is het einde van jullie oude wereld en al zijn toestanden binnen het stelsel van individu, staat, planeet en ster. Het verleden verdient onderhoud op het punt waar schepping en toekomst samenvallen en trekt de schepping terug naar de ENE, DE BRON, DE UNIVERSELE DROMER.

Het NU zijn de kruiswegen, waar besluiten kunnen worden genomen voor de geëigende, juiste handelingskoers. Je toekomstig zelf gaat in de tijd terug om energieën te reorganiseren en schept gelegenheden van kwantumsprongen in bewustzijn. In de krachtigste momenten van het NU heb je informatie beschikbaar van alle multizelven. Door het binnentreden in het NU, kan je jouw toekomstige werkelijkheden in het NU manifesteren. Dit bevrijdt je van het karma van het verleden door het activeren en deactiveren van tijdpatronen. Een tijdpatroon is de energetische structuur, dat zorgt voor het installeren van de tijd die bij een werkelijkheid past. Dus, door het binnenbrengen in het NU van de patronen van de werkelijkheid die je wenst, kan je die werkelijkheid binnen je ervaring manifesteren.

Je rationele brein is dusdanig geconditioneerd, met een ontoegankelijk verleden, heden en toekomst, dat het nauwelijks in dit concept kan geloven. Wanneer dit echter in je werkelijkheid gemanifesteerd gaat worden, zal de spontaniteit zodanig zijn, dat dit rationele denken niet meer van belang is.

Het is moeilijk voor je om in de toekomst te kijken; het is moeilijk te kijken naar iets wat nog niet in je tijdraamwerk bestaat. In het gebied van mogelijkheden bestaan vele toekomsten en in het brein zelfs nog meer. Maar binnen het hart is er maar die ‘Ene’ waarschijnlijkheid. Allen zullen binnen de nieuwe werkelijkheid leven, maar niet iedereen zal dit kunnen waarnemen door de sluiers van hun illusies. Het verwijderen van die sluier is niet jullie verantwoordelijkheid of jullie plicht. Bid voor de behaaglijkheid van de Geest om het leed van degenen die in de duisternis leven, te verzachten. Ook zij krijgen de kansen.

Wij willen jullie graag een van onze expressies introduceren. Het is een toekomstig Gaia-wezen. Zij is hier om je te laten zien hoe haar toekomst zal zijn.

Hallo, Ik ben het Gaia-wezen van de toekomst. Ik ben het toekomstige zelf van het kanaal. Ik ben een voltooid geheel, alle delen verenigd in die ene uitdrukking en alle tijdparallellen in mij verenigd. Toekomstige wezens zoals ik, kunnen toegang verlenen tot de visuele gegevens van je geschiedenis door middel van machinale en gedachtetechnologieën.

Wij observeren het moeilijke verleden van de mensheid met meer interesse dan voorheen. Vanuit mijn tijdpunt, terugkijkend naar de transformatie van het verleden, veroorzaakt dit bij mij een nieuw bewustzijn. Wij zien dat jullie in je tijdraamwerk verscheurd worden door twee niveaus van denken over de komende transformatie. Je hart vertelt je dat de verschuiving al plaatsvindt, maar je denken wil geen ruimte geven voor een dergelijk concept. Beperkt in je denken, heb je gevochten om te overleven. Je vrees, die gebaseerd is op overlevingsinstincten, heeft je soort overvallen. We vragen je een rustig moment van vertrouwen te scheppen. Blijf in je kracht en dit zal je redder zijn in de laatste slag van het einde van je geschiedenis.

Ik ben een wezen van een aardse mogelijkheid, die de gelegenheid heeft de ruimte volledig te verkennen. Wij zijn zover geëvolueerd, dat het je stoutste verbeelding van dit moment overtreft. De vermogens die je jezelf nu toewenst, zijn slechts een fractie van wat je gaat worden. Wij vieren reeds het volbrengen van onze missie. Jullie hebben je lichamen gekeerd naar de schemerende kusten van licht!

Beseffen jullie echt wat het betekent om in een lichtlichaam te wonen? De energetische frequenties van het spirituele lichaam zullen toenemen. Het emotielichaam wordt een grootse transformator van energetische informatie tussen de planeet en het wezen. Het mentale lichaam zal door zijn grootste verandering heengaan. De beloning zal zijn onmiddellijke kennis. Jullie zullen een vrije toegang verkrijgen tot alle opslagplaatsen van informatie en een directe communicatie met de Geest. Dit verstrekt je een zich altijd uitbreidende visioen van de ‘Hemel op Aarde’. Het fysieke lichaam zal ongeveer hetzelfde lijken, maar zal zich in een hogere frequentie bevinden en vrij zijn van ziekte en dood. Het zal uitermate gezond en levendig zijn.

Ik kom in deze tijd bij jullie om jullie energetisch te informeren. Wij hebben reeds onze missie binnen onze werkelijkheid voltooid. Wij komen in jullie tijd om jullie en haar geschiedenis te herarrangeren. Dit zal op haar beurt ons weer beïnvloeden. Misschien zal deze herschikking ons uit een bestaan in vorm verwijderen. Onze energetische codering hebben de inactieve lichtcodes in je lichaam geactiveerd. Dit maakt het je mogelijk om meer een totaal, meer jou, meer mij te worden. Er zijn veel toekomstige zelven en vele toekomstige waarschijnlijke Aarden. Onder leiding van de Geest, brengen we alle multizelven op één lijn en versmelten alle patronen. Dit maakt het mogelijk dat alle ervaringen en kennis van alle multizelven direct toegankelijk voor je zijn.

De UNIVERSELE DROMER roept allen terug naar de Bron. Jij bent de bron van je wezen; je bent de lichtdrager. Je roept alle zelven op – verleden, heden en toekomst – in de ruimte van het NU, in een neutrale zone waar wij allen het plan kunnen bespreken en ontwerpen. Het plan behelst het uitlijnen en het doordringen van elk zelf in het menselijk lichaam. Alle mogelijkheden vallen samen, en scheppen voldoende energie om die Ene waarschijnlijkheid te scheppen. Je wordt naar een gouden wezen van licht getransformeerd.

Wij hebben de plannen voor jullie toekomst gezien en die zijn heel wat mooier dan jullie je verbeelden. Liefde is een ongelooflijke kracht en jullie hebben die nog niet tenvolle beleefd. Terwijl jullie in de vreesfrequenties leefden, was je hart goed en duidelijk verzegeld. De emotionele liefde die jullie in je werkelijkheid beleefden, is een armzalige afspiegeling van de onvoorwaardelijke liefde. Jullie zullen deze kracht spoedig zien in de uitwerking op jullie samenleving. Het zal iedereen en alles hervormen en allen zullen door liefde veranderd worden. In de toekomst, wanneer alle vreesfrequenties verwijderd zijn, zal de liefde groeien en zich vermenigvuldigen in een mate die alles, wat jullie ooit hebben gezien en gevoeld, zal overtreffen. Het zal niet lang meer duren.

Ik kom van een toekomstige Aarde. Onze wereld is totaal gezuiverd en alles is in een volstrekt harmonische balans. Weelderige groene wouden liggen daar waar vroeger woestijnen waren. Rivieren en stroompjes glinsteren door het heldere, zuiver water, dat krioelt van het leven. De machtige oceanen zijn voor ons niet zo’n mysterie meer, sinds we in vertrekken onder het wateroppervlak kunnen wonen. Wij communiceren telepathisch met de intelligente levensvormen die daar leven. Vele van onze vriendelijke communicaties met de walvissen en dolfijnen leren technologieën van bewustzijn, die een hulp kunnen betekenen voor beide soorten. De planeet Gaia wordt volstrekt geëerd en gerespecteerd als een levende, intelligente, meescheppende entiteit. Allen van ons soort hebben hun eigen unieke verbinding met de planeet. We hebben een nieuw verbindingsniveau. Wij beschouwen ons niet langer gescheiden van haar. Wij beseffen nu, dat we een gecompliceerd deel van haar bewustzijn zijn.

De droom van Gaia is door ons soort toegankelijk gemaakt en allen geven gevolg aan het uitdrukken van hun uniek aandeel van die droom. Wij wonen op een planeet, die ecologisch uitgebalanceerd en in harmonie is. De planeet is hemels met stabiele, aangename weersgesteldheden en zachte klimaten. Dit stelt al het leven in staat om te bloeien. Voedsel is er in overvloed en in alle behoeften van het geheel wordt door Gaia voorzien. Wij zijn allen verbonden door de liefde, die deze planeet doordrenkt. Vele van onze communicaties met de Devische Rijken helpen ons om in harmonie te werken bij het verzorgen van Gaia. Allen van ons zijn vrij in het denken en hebben onze Geesten volmaakt gegrondvest in onze fysieke lichamen. Wij allen hebben onze verbinding met Alles Dat Is opnieuw bereikt.

Wij allen beminnen en wonen in het rijk van universele liefde. Wij groeien op en leren binnen dit bestaansgebied. Wij wonen met velen in gemeenschappen. Wij brengen veel tijd buitenshuis door, wat te danken is aan het mooie weer. Wij leven allen in vrede en harmonie. Wij werken en leven in een volledige evolutionaire samenwerking. Ik woon in een kristalstructuur, die gemaakt is van lagen harmonische kristallen, geometrisch gevormd om energieën te harmoniseren, te balanceren en te versnellen. Dit transformeert de bewoner die zich hier bevindt. Zij zijn schitterend om te zien en helpen mee aan het verankeren van de liefdesenergie in de naaste landelijke omgeving. Zij zijn erg eenvoudig en ruimtelijk. De structuur van het gebouw en de lichtreflecties geven aangename prikkels aan de zintuigen. De binnenkant van het gebouw weerspiegelt het buitengebeuren, door middel van grote planten, de interne watervallen en vijvers.

Grote kussens worden gebruikt voor het zitten en slapen. Er is een kleine ruimte voor het bereiden van het voedsel, maar wij leven van de energie van de Geest. Wij gebruiken slechts hoogwaardig ongekookt voedsel en vruchten. Wij hebben een badruimte, dat gebruikt wordt voor reiniging, seksuele genoegens en ontspanning. Een grote rond bad is in de vloer verzonken. Voor onze lichamen gebruiken wij alleen maar natuurlijke afwassingen met kruiden en essences die in harmonie met onze lichamen zijn. Het opvallendste verschijnsel in het huis is een organisch, telepathisch aangesloten intelligente computer. Het controleert en reguleert de verlichting, temperatuur, atmosfeer en energetische condities. Het wordt telepathisch verbonden, om de muziek die je in gedachten hebt, te produceren. Het is verantwoordelijk voor het onderhoud van het huis. Het schoonmaken wordt eenvoudiger gemaakt door een nieuwe uitvinding, die alle stof- en vuildeeltjes magnetiseert en naar buiten filtert. Het minimaliseert daarna het verplichte schoonmaken. Wij baden veel en zijn trots op onze prachtig geritualiseerde badceremonies. Wij benutten het water volledig, wanneer we baden en de hulp van de elementen benutten om ons te genezen. Deze prachtige woonplaats is een volledige belichaming van mijn visioen van de ‘Hemel op Aarde’.

Ik woon niet ver van de centrale gebouwen die de gemeenschappelijke activiteiten huisvesten. Prachtige kristallen burchten fonkelen in het centrum van deze ongelooflijke patronen die onze woningen over het landschap creëren. Er zijn studieplekken, waar allen zowel leraar en student kunnen zijn. Ik studeer technologieën om het bewustzijn te verhogen. Ik bestudeer ook niet-planetaire energieën die binnen ons systeem uitgebalanceerd kunnen worden als hulp voor onze evolutie. Ik bestudeer de hersenen en gebruik gedachtetechnologieën om naar andere werelden te reizen en ontmoet andere niveaus van bewustzijn. Ik channel andere dimensionale energieën voor de mensen in mijn gemeenschap. Ik onderwijs ook in technologieën voor bewustzijnsuitbreiding. Al mijn werk opereert op een intuïtief niveau met degenen waarmee ik samenwerk. Er bestaat geen echte autoriteit. Het behoort tot het verre verleden, toen we nog wetten en straffen nodig hadden. Er zijn kunstgalerieën met visuele en hoorbare expressies, die een creatieve vreugde brengen aan allen die binnentreden. Allen worden aangemoedigd en geleid naar creatieve expressie die hun goddelijke patronen weerspiegelen.

Wij hebben geavanceerde technologieën uitgevonden, die ons in al onze behoeften voorzien, zonder de Aarde te vervuilen of te beledigen. Wij hebben een onbeperkte bron van energie, waardoor onze productieruimten volledig automatisch werken. Dit geeft ons allen de gelegenheid om het beroep te kiezen dat ons bekoort. Niemand doet iets dat hij of zij esthetisch niet verantwoord vindt. Onze behoeften aan materiële zaken zijn eenvoudig. Wij kleden ons in lichte kleding, die energetisch is vervaardigd. Deze kleding maakt het ons mogelijk, dat we in ons wezen gecenterd blijven en we gebruiken kleuren om onze energieën uit te drukken. Veel kleding en sieraden worden gecreëerd door hen die in deze bekwaamheden uitblinken. Verbazingwekkende juwelen kunnen gemaakt worden door gebruik te maken van licht en de coöperatie van de minerale wezens. Wij kennen geen ziekten in onze samenleving, want er zijn publieke centra van genezing, waar gebruik gemaakt wordt van kleuren, geluiden en water om de lichamen in balans te brengen.

Er zijn grote plaatsen van kennis, die verbonden zijn met alle organische computersystemen. Er zijn grote publieke bad- en zwemfaciliteiten. Alle vormen van recreatie zijn voorhanden. Er zijn enorme hallen, waar wij allen kunnen samenkomen om iets te vieren. Alle gebouwen zijn esthetisch en energetisch juist, wat helpt bij het uitdrukken van de schoonheid van het planetaire ontwerp.

Het dierenrijk is met ons in harmonie en in evenwicht. Zij kunnen ervoor kiezen om ons op te zoeken en met ons telepathisch te communiceren, maar zij worden niet gedood of opgesloten. ALLES is in harmonie. Er zijn grote parken en plekken van schoonheid. Er zijn marmeren fonteinen en vijvers, grootse kristallen beelden en grotten van een natuurlijke schoonheid. Deze plaatsen geven de mensen adembenemende vergezichten en klanken. In de omtrek van onze gemeenschap bevinden zich de productiegebouwen. De woningen van de mensen zijn in de juiste energetische verhouding tot elkaar geplaatst. Sommigen zijn in kleine gemeenschappelijke patronen opgesteld en andere zijn alleenstaande punten van licht.

Vervoer is niet langer nodig, aangezien teleportatie voor iedereen beschikbaar is door onze geavanceerde technologieën. Wij kunnen overal op de planeet naartoe reizen en andere soortgelijke lichtcentra bezoeken. Wij hebben veel contact en communicatie met wezens van andere planeten. Wij ontwikkelen ons gezamenlijk op een harmonische wijze. Ik heb een buitenaards meester, die zijn kennis op het terrein van bewustzijnsuitbreiding met mij deelt en op zijn beurt weer leert van mijn bewustzijnsniveau. Mijn leven is volledig en vrij. Ik groei in vreugde, vertrouwen en extase en ben op de terugreis naar de Bron van liefde.

Ik wens jullie allen geluk op je reis.

Met liefde, van een toekomstige Gaiaan.



Bron: unitynet

Voeg toe aan: