Zoeken
 


Internet censuur tegen complot-sites

Laatste wijziging: maandag 8 februari 2010 om 16:51, 4301 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 8 februari 2010

Sinds afgelopen vrijdag worden de website Infowars.com en Prisonplanet.com geblokkeerd in diverse landen zoals Nieuw-Zeeland, Italië, Canada en China. Bezoekers uit deze landen krijgen te zien dat de sites geblokkeerd zijn vanwege het verspreiden van haat, of krijgen geen melding maar werken simpel weg niet. De radio-uitzending staat daarom op dit moment geheel in het teken van deze censuur. De website Infowars.com staat op nummer 949 van meest bezochte websites in de Verenigde Staten.

De reden van de blokkering is waarschijnlijk de informatie die de websites verschaffen. De artikelen gaan in tegen de officiële berichtgeving van de verschillende overheden. Zo werd op Infowars al vrij snel na de Detroit-aanslag gemeld dat er een tweede man was gearresteerd, en was een goed geklede man gezien op Schiphol die ervoor zorgde dat Abdulmutallab zonder paspoort het vliegtuig inkwam. Nadat de FBI de tweede man dagenlang heeft ontkent, moesten ze uiteindelijk toegeven dat er een tweede persoon was gearresteerd op het vliegveld in Detroit. Maar ook de artikelen over de Mexicaanse griep en aanslagen zoals op 11 september 2001 in New York en op 7juli 2005 in Londen werden veelgelezen en staan hoog in Google’s zoekresultaten.

Bron: Infowars.com



Bron: zambo

Voeg toe aan: