Zoeken
 


Celente: Global financial war Stage 1 is gestart!

Laatste wijziging: maandag 15 februari 2010 om 09:39, 2458 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 15 februari 2010

Volgens een rapport dat is uitgegeven door Obama, zullen er in de VS weer volop banen ter beschikking komen. Deze cijfers zijn volgens Celente slechts een gissing. Deze gesuggereerde schattingen zijn gebaseerd op niet-noemenswaardige feiten. Zo wordt er door Obama belooft dat er 95.000 banen per maand worden gecreëerd. Dit zou een stimulus voor de economie moeten zijn, maar feitelijk zijn hebben we geen stimulus meer ter beschikking, en dat geldt wereldwijd. Celente verwijst naar China en Europa waar geen geld en middelen meer zijn om de boel nog te stimuleren en in tact te houden. "We run out of stimulus".

Een andere vraag die zeker gesteld mag worden: waar is het geld dat voor nieuwe banen moet gaan zorgen? Wat voor banen gaan het worden? Worden het banen in de regering? Zijn het productieve banen? Levert het iets op? Celente verwijst naar Griekenland waar banen in de regering juist de problemen zelf zijn.

Verder komt in het interview met Celente naar voren dat China’s militaire officials hebben voorgesteld om Amerikaanse staatsobligaties te verkopen om de US te straffen en tegelijkertijd gaat de U.S. Government 1.9 triljoen dollartjes bijdrukken. Gaat er geen paniek ontstaan in de financiële wereld? We zien dat er een financiële oorlog aan de gang is op dit moment, zo beantwoordt Celente. We zien het ook in Europa door Griekenland te laten ontsnappen uit hun benarde situatie, terwijl de volgende landen al in de rij staan. De Global War is beginning! Stage 1 betreft volgens Celente de financiële war.

Als reactie op wat de U.S. doet, helpt China vervolgens Taiwan door ze op militair gebied te ondersteunen. We zien dat China steeds meer bezig is haar posities te openen op militair en financieel gebied. Het gaat allemaal beginnen, en we zitten, zoals al was gezegd, aan het begin van een financiële oorlog.

Hou je ogen open, and watch it closely!

Obama released the annual economic report yesterday , it is a purely a guess pretending to know where the unemployment is going to be in 2012 says Gerald Celente , "These are just numbers being made up out of thin air " Celente added , we do not want more government jobs like Greece , and the big question is where is Obama going to find the money to create the jobs ...government jobs such as census jobs are unproductive jobs , what we need is productive capacity not more government jobs and regulations .....

Originele bron: http://geraldcelente/Bron: watwenooithoren.nl

Voeg toe aan: