Zoeken
 


Glenn Beck geeft uitleg omtrent de komende economische ineenstorting

Laatste wijziging: dinsdag 2 maart 2010 om 13:19, 2741 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 2 maart 2010

Glenn Beck - verslaggever bij FOX News - neemt hier de rol van een leraar aan en legt de kijker uit met behulp van een schoolbord en enkele deskundigen, hoe ons financiële systeem op dit moment functioneert.

Glenn Beck neemt ons mee naar het verleden en illustreert hoe de schuld is opgelopen en maakt hierbij heel goed inzichtelijk hoe hard de schulden de laatste paar jaar enorm zijn toegenomen.
De onhoudbaarheid van dit systeem wordt inzichtelijk gemaakt en de creditcard van de overheid kan niets anders doen dan nog meer schuld opbouwen. Volgens de berekeningen zitten de States volgend jaar op een schuld van 14 biljoen dollar (lees $ 14.000.000.000.000 !!!).

Tussendoor: Voor degene die graag live willen bijhouden wat de schuld United States is: http://www.usdebtclock.org/

Volgens een verslaggever van CNBC (Damon Vickers) gaan we een valuta crisis tegemoet dat vervangen dient te worden door een nieuwe globale wereld valuta met een nieuwe globale regeringsstructuur - een nieuwe wereld orde (New World Order). Dit werd dus uitgezonden op CNBC. Vele stonden van deze uitspraak gechoqueerd te kijken. Verder wordt er op CNBC gezegd dat de dollar verwoest zal worden en straks totaal waardeloos zal zijn. Glenn Beck heeft nog steeds moeite om dit aan te nemen, maar de cijfers liegen er niet om. Fox Live vond het de moeite waard om dit stukje in herhaling te gooien en opnieuw ongeloof bij de verslaggever.

Glenn Beck heeft Damon Vickers uitgenodigd en praten verder over het financiële systeem.

Must see!Bron: watwenooithoren

Voeg toe aan: