Zoeken
 


Bescherm je dochter, zeg nee tegen het vaccin

Laatste wijziging: dinsdag 6 april 2010 om 12:29, 4720 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 6 april 2010

Baarmoederhalskanker vaccin of Gardasil, zoals het eigenlijk heet (want een vaccin is het zeker niet), wordt weer door de overheid opgedrongen als zijnde het middel tegen het HPV virus.  In 2007/2008 is er met man en macht gepoogd dit vaccin onder de leden van alle tienermeisjes van Nederland en de rest van de wereld te krijgen. Gelukkig wisten veel mensen die hun hersens wel op de juiste plek hebben zitten, deze door de overheid gesponsorde gifcampagne vroegtijdig de kop in te drukken. Dit had als gevolg dat de overheid huilend terug zijn hokje in ging met als reactie: “het is onverteerbaar dat ten gevolge van terughoudendheid en krenterigheid jonge vrouwen onnodig sterven.” De campagne voor het vaccin is stukgelopen, omdat veel mensen zich vroegtijdig hadden geïnformeerd over de werking en de gevaren van het vaccin. Iets waar de overheid en de farmaceutische industrie niet op gerekend hadden.

Echter nu twee jaar later word er wederom weer flink gelobbyd in de tweede kamer om Gardasil in het rijksvaccinatieprogramma op te nemen. We hebben op deze site al eerder gesproken over de vaccins. De misdaad zit hem hier in het door de farmaceutische industrie massaal verspreiden van ongeteste vaccins, die dan wel geen correcte werking hebben, dan wel juist een verkeerde werking hebben waarbij mensen ernstig ziek of zelfs dood gaan, of waarbij er vaccins worden verkocht voor een pandemie die nooit is gekomen zoals we weten van de Mexicaanse griep. In het land van de zeedieren is de farma industrie de sidderaal, glad en dodelijk. En alles draait om grove bedragen geld. Waar een hepatitis A vaccin voor zo’n 51 euro over de toonbank gaat. Dit is in een korte berekening jaarlijks ruim 800 miljoen euro als de hele bevolking voorzien moet worden en dat is nog maar 1 vaccin.

Ik wil verder niet uitweiden over de dodelijke gevaren van het zomaar aannemen van overheids en industrie propaganda, maar ik wilde afsluiten met een filmpje die de gevaren nog even op een rijtje zet voor je. Als je denkt dat het vaccin een goed idee is voor je dochter, kijk dan eerst even dit filmpje en onderzoek even voordat je overhaaste domme beslissingen neemt.



Bron: deverborgenwaarheid

Voeg toe aan: