Zoeken
 


De Bilderberg Groep

Laatste wijziging: dinsdag 27 april 2010 om 14:36, 4950 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 27 april 2010

Daniel Estulin de kleinzoon van een ex KGB'er kreeg bekendheid na zijn uitdagende boek “The True Story of the Bilderberg Group” waarin beschreven wordt wat de Bilderberg Groep is en wat hun doelen zijn. Daniel Estulin is naast Jim Tucker een door de oligarchen gevreesde onafhankelijke journalist, die elke keer weer door zijn bronnen binnen de groep weet te vertellen wat er besproken is en wie er aanwezig waren.

De voorloper van de Bilderberg groep zou al 800 jaar geleden hebben bestaan en de Venetian Black Nobility heten. Men spreekt op veel websites vaak over een 'New World Order', maar is dit wel het werkelijke doel van de Bilderberg Groep? Is er een komende oorlog tegen Iran? Zal Rusland uit elkaar vallen na drie pogingen? Komt er echt een wereldregering?

Dat zijn allemaal vragen die men zou kunnen stellen in relatie tot de elitaire groep. Terwijl mensen net pas een beetje doorkrijgen waar de leden van de groep bij betrokken zijn is Big Brother bezig met een groeispurt en groter dan ooit.

Hoe is het toch mogelijk dat zo weinig mensen kritisch kijken naar dit soort bijeenkomsten? Waarom sluiten mensen het bestaan van samenzweringen meestal uit, terwijl onze hele geschiedenis haast uit niets anders dan grote complotten bestaat?

Eén van de antwoorden op deze vragen is ons inziens te vinden in het huidige onderwijssysteem. Wereldwijd worden mensen steeds dommer en krijgen steeds dommere banen. Kinderen wordt niet meer geleerd om kritisch te denken en het onderwijs is zo omgevormd dat het alleen nog maar op uitkomsten gebasseerd is. De bouwstenen om zelf kennis te vergaren worden niet meer geleerd. Ook de kwaliteit van Nederlandse scholen lijkt niet meer lager te kunnen.

Ondertussen ziet het er uit dat de tweede economische crisis om de hoek staat en zullen de Bilderbergers deze zomer bijeenkomen in Spanje om de verdere uitbuiting van het volk te bespreken.

Het lijkt er op dat er ook weer een aantal zaken in Afrika gaan gebeuren. Sudan is een van de landen die in het vizier ligt van China en het Westen. Geruchten gaan dat de Nederlandse luchtbrigade zich zou (gaan) voorbereiden op een missie in Darfour. De reden hiervoor zou dan natuurlijk het stelen van olie, gas en andere grondstoffen zijn. Welkom in de wereld van de 'elite' maffiose.

Daniel Estulin heeft onlangs een nieuw boek geschreven met de titel 'Shadow masters'. Hierin omschrijft hij het ontstaan, doel en missie van de Bilderbergers. Hij was deze week te gast bij Rense Radio om hierover te praten. Beluister hier het vierdelige interview.


Deel 2  Deel 3  Deel 4

Bilderberg spoorzoeker Jim Tucker was de eerste om begin deze maand te onthullen waar dit jaar de Bilderberg meeting zou plaatsvinden. Tucker achtervolgd de Bilderberg groep al meer dan 30 jaar, waarbij hij meerdere malen bedreigd en zelfs een keer beschoten is.

Tucker was vorige week te gast bij Alex Jones om te bespreken wat de mogelijke agenda dit jaar zal zijn en hoe de Bilderberg Groep omgaat met het Climate Gate schandaal. Volgens Tucker is één van de strategieën van de groep, om het westen en de derde wereldlanden op een gelijk economisch niveau te krijgen. Dit betekent dus dat wij zwaar moeten gaan inleveren. Dit zal dan gebeuren aan de hand van meer belastingen, het vernietigen van de pensioenfondsen en verdere bailouts.


Deel 2

De prijs van olie zal waarschijnlijk ook flink gaan stijgen, mede omdat de Bilderberg Groep wil proberen de de illusie te scheppen dat de olie over een paar jaar op zal zijn. Een veel gehoorde term is `Peak Oil`, een grote leugen die er voor moet zorgen dat de olieprijs omhoog gaat. Aardgas zal dan waarschijnlijk in de komende jaren de dominante energiebron worden voor het westen.

Bij de vraag of Iran aangevallen moet worden, lijkt er verdeeldheid te zijn binnen de elite groep. Vooral de Amerikaanse en Israëlische tak wil graag Iran aanvallen, maar de Europese garde zou meer in zijn voor diplomatieke manieren. Voor een militaire oorlogsstrategie tikt de klok wel. Het is namelijk van belang dat het bijvoorbeeld geen volle maan is. Dit heeft niets met bijgeloof te maken, maar is van belang omdat de s zozeer vanwege bijgeloven maar omdat bij een volle maan de straaljagers beter te zien zijn voorde vijand. Dit is onder andere ook het geval geweest bij de aanval op Irak.

Zie hier een eerdere documantaire over Jim Tucker en zijn onderzoek naar de Bilderberg Groep.

 

Luke van We Are Change New York nam laatst de gelegenheid om presentator Stephan Colbert te confronteren over de Bilderberg groep. Waarop de heer Colbert een grapje maakte en in de uitzending vroeg of Bilderbergers freelance journalisten met rust willen laten.
Bron: wacholland

Voeg toe aan: