Zoeken
 


Contact met de aarde

Laatste wijziging: zondag 30 november 2008 om 22:57, 2126 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 30 november 2008

Contact met de Aarde.

De Aarde is een levend wezen, net als wij en net als al wat leeft in en op onze Aarde. De trilling van de Aarde is behoorlijk verhoogd. Het is goed voor ons om bewust contact te maken met de Aarde, het bevordert onze natuurlijke staat van zijn, waar we (vooral in de westerse maatschappij) onbewust behoorlijk van afgedwaald zijn, met als resultaat: stress, ziektes, vage klachten, niet lekker in je vel zitten enz. … Het bewuste contact met de Aarde zorgt er ook voor dat je letterlijk stevig geaard bent, ze krijgen je niet omver, je blijft in je kracht. Verder heeft de Aarde energie helende aspecten in zich, zowel op emotioneel, geestelijk als lichamelijk niveau. Het verhoogt jouw trilling/bewustzijnsniveau. Wat kun je doen?

In principe kun je elke ochtend als de dag begint de aandacht richten op je voeten, voel ze bewust op de grond staan. In gedachten laat je vanuit de onderkant van je voeten wortels (zoals een plant/boom in de aarde verankerd is) groeien de Aarde in. Dit visualiseer je. Die wortels reiken tot de binnenste kern van de aarde en deze kern kun je visualiseren als een stralende zon. Dit zonlicht laat je in gedachten door jouw wortels naar boven stromen, je voeten in. Vul ze ermee op in gedachten. Het kan zijn dat je voeten wat gaan tintelen, dit hoeft niet. Dan laat je de energie verder stromen door je benen naar boven, door je buik, armen, hart, keel, hoofd. Vul jezelf met deze energie, that’s it!!

Als je niet in de gelegenheid bent ’s ochtends (het kan natuurlijk elk moment van de dag of nacht) is geen probleem, je kunt het overal en op elk tijdstip doen waar je bent: bijvoorbeeld op de werk achter je bureau, bij de bushalte, op de wc… je kunt het zo gek niet bedenken. Want je doet het puur met je gedachten, mooi toch?!

Als je het een tijdje doet voel je het!! Je voelt je een ander mens, ik kan het wel beschrijven maar het beste is om het zelf te ervaren. Je verhoogt je trilling namelijk en dat heeft zoveel effect op alles!

Contact met de Kosmos.

Je kunt ook nog een stapje verder gaan:

Als de aarde energie door je lichaam stroomt kun je deze energie door je kruin (chakra) naar boven laten stromen uit je lichaam naar de zon, die ons dagelijks verwarmt. Vanuit deze zon weer verder naar de Grote Centrale Zon, waar ons zonnestelsel op haar beurt weer om heen draait. Op dat moment ben jij dus een soort schakel tussen de energie vanuit de kern van de planeet aarde en de Kosmos. Dit kun je ervaren als een gevoel dat je veel meer en groter bent dan een “gewoon” mens, grenzen vallen weg. Je voelt je 1 met Alles en ervaart hetgeen dat je werkelijk bent, een multidimensionaal Wezen.

Auteur: Kaar (redactie Starpeople)

 



Voeg toe aan: