Zoeken
 


Gaat Nostradamus toch gelijk krijgen?

Laatste wijziging: dinsdag 4 mei 2010 om 10:28, 3377 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 4 mei 2010

Zonder het gemanipuleer van de banken, is de wereld allang pleite! Er zijn meer schulden dan er geld op de wereld is. En het wordt dus, op papier, visueel in stand gehouden zonder dat er een tegenwaarde tegenover staat! Amerika 14.000 miljard daar staan geen goudreserves tegenover, dan zouden ze nog eens een Fort Knox erbij moeten bouwen!

De economie zal binnen zeer korte tijd volledig ineenstorten in de wereld, met alle gevolgen van dien! De crisis van de dertiger jaren zal een schijntje zijn van wat ons nu te wachten staat, er zijn diverse economen die dit voorspeld hebben, maar worden angtvallig doodgezwegen door de IMF en ander monitaire fondsen. Ook de EU-staten worden door zo'n vijf landen op de been gehouden financieel. Was dit niet het geval, dan was de rest al failliet geweest! Zoals Roemenië, Bulgarije, Polen, Letland, Spanje, Portugal, Italië, Estland, Griekenland, Hongarije.

Dus er is al een complete chaos in de Europese financiële wereld, wat door Brussel en de EU-staten voorlopig wordt verzwegen om niet uiteen te vallen! Ik ben bang dat Nostradamus toch gelijk krijgt met zijn voorspelling, dat na de eenwording van Europa de boel zal instorten en er weer een wereldoorlog zal ontstaan.Ik hoop dat dit niet zal gebeuren, maar de tekenen zijn er al. Dus van goede vooruitzichten en het zal allemaal zo'n vaart niet lopen is puur gezichtsbedrog!

Albert758, EU Bron: wuz.nl

Voeg toe aan: