Zoeken
 


De oplossing voor 't probleem Griekenland

Laatste wijziging: maandag 10 mei 2010 om 04:43, 5725 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 10 mei 2010

Griekenland is gekozen om de rol van Bankroet EU-lidstaat te spelen, om zo het grote probleem te 'creëren' waarop de 'oplossing' snel 'gevonden' zal worden. Griekenland is gekozen omdat het Europa zelf symboliseert (niemand in Europa geeft bijvoorbeeld ook maar iets om Hongarije of Estland) en omdat haar economie relatief makkelijk te verwoesten was nadat het haar eigen valuta afgewezen had.

The Europese "Elite" gebruikt Griekenland om het schaapjesvolk over te halen dat als het Griekse probleem niet opgelost wordt, Zuid Europa failliet zal gaan wat de teloorgang van het gehele Europese financiële systeem activeren en daarmee het bankroet van de gehele Europese economie. Dit alles om vervolgens met een 'volledig nieuw' economisch systeem op de proppen te komen voor Europa, dat geleid zal worden door een gecentraliseerde Europese politiek (waarbij de landelijke politiek niets meer in te brengen zal hebben) bijgestaan door één Europese centrale bank.

Lees hier het hele verhaal



Bron: Henry Makow

Voeg toe aan: